FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Robben je uz Messi-a i Ronalda najbolji fudbaler na svijetu. Ovo što on igra je atomski fudbal, šta je sve moglo biti da nije bilo tih povreda u njegovoj karijeri, a i ovako je imao odličnu karijeru zbog koje će se pamtiti.
Kroos je davno rekao da će nakon Svjetskog odlučiti da li ide ili ostaje, no sve ovo ide prema tome da ide. Lijepo bi bilo izvući 30 miliona ali eto dosta i tih 25 miliona za igrača koji je u posljednjoj sezoni ugovora.
Toni Kroos je naša najveća slabost u igri iako ima najsigurnije noge Evrope. Javi mora igrati u veznom redu.
Kroos je davno rekao da će nakon Svjetskog odlučiti da li ide ili ostaje, no sve ovo ide prema tome da ide. Lijepo bi bilo izvući 30 miliona ali eto dosta i tih 25 miliona za igrača koji je u posljednjoj sezoni ugovora.
Toni Kroos je naša najveća slabost u igri iako ima najsigurnije noge Evrope. Javi mora igrati u veznom redu.
Sve pet, ali onda se nema šta prebacivat Kroosu što će otić. Ne uklapaš se, trener misli da ima boljih, kad plate 25 milki adio i sretno ti bilo kamo pošao.
Inače, naravno da se transferi ne objavljuju za trajanja WC i to kad igrač još igra na turniru, sve će se znat kad za to dođe vrijeme.
Inače, naravno da se transferi ne objavljuju za trajanja WC i to kad igrač još igra na turniru, sve će se znat kad za to dođe vrijeme.
Ja ne krivim sekunde Kroos-a, hoće 5 miliona neto, njegovo pravo tražiti toliko. Po meni zaslužuje iste pare kao i Thiago ali on je igrač koji ne odgovara ovakvom Bayern-u i volio bi da ide.
Najgore od svega je što Pep govori da bi volio da ostane Kroos. Pep mi djeluje pomalo izgubljeno, ubija formu igrača sa nekim rotacijama kao Mancini, a ovo što radi sa Lahm-om je u istom trenutku i smiješno i žalosno. Na početku je igrao tu radi povrede Javi-a a onda se kao ustalio, koja smijurija.
Najgore od svega je što Pep govori da bi volio da ostane Kroos. Pep mi djeluje pomalo izgubljeno, ubija formu igrača sa nekim rotacijama kao Mancini, a ovo što radi sa Lahm-om je u istom trenutku i smiješno i žalosno. Na početku je igrao tu radi povrede Javi-a a onda se kao ustalio, koja smijurija.
Pep definitvno ubija Lahma sa ovim silovanjem na zadnjem veznom, kao da nama fali kvalitetnih veznjaka pa je prisiljen igrati u vezi.
U zadnjoj godini sa Juppom je imao strašnu sezonu mislim da je imao 19 asistencija.
Čim ga je ubacio u vezu izgubili smo tu ubojitost jer Robben i Ribac znaju koliko im je važan Lahm.
U zadnjoj godini sa Juppom je imao strašnu sezonu mislim da je imao 19 asistencija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I onda doše šminker i kopira Pep-a sa Lahm-om na poziciji zadnjeg veznog.
Razumijem ja da ulazi polahko u godine i da ne želi da mu se dogodi slučaj Maicon (Bale), ali opet je bolji na beku, posebno radi ofanzivne igre nego na ovoj sadašnjoj poziciji.
Razumijem ja da ulazi polahko u godine i da ne želi da mu se dogodi slučaj Maicon (Bale), ali opet je bolji na beku, posebno radi ofanzivne igre nego na ovoj sadašnjoj poziciji.
- OfficialAgent
- Kontakt:
Bayern and Real Madrid are negociating a SWAP deal between Toni Kroos and Angel Di Maria. Deal almost done! [BILD]

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
- Omerbavarac
- Kontakt:

Dakle, to su ti bijeli gostujuci dresovi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pošto Omerova slika nije baš najjasnija, evo jedne iz malo bližeg ugla

Moram priznati da mi se baš sviđaju gostujući dresovi, čak više nego domaćinski

Sent from my Philips Smart TV.
dr.adnan je napisao/la:Pošto Omerova slika nije baš najjasnija, evo jedne iz malo bližeg ugla
koju čast iskazuju Robbenu....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ovo oko Di Marie je cista patka?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Naravno, Perhan nam ne treba. Imamo bolje igrace na njegovim pozicijama.rikimo je napisao/la:Ovo oko Di Marie je cista patka?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Naravno.
Dresovi su nam ove godine prejaki. Ništa od kupnje dresa dok ne dođe i ta peta zvijezdica. Očekujem je već sljedeće godine ako Bog da, 25 titula
Dresovi su nam ove godine prejaki. Ništa od kupnje dresa dok ne dođe i ta peta zvijezdica. Očekujem je već sljedeće godine ako Bog da, 25 titula
Di Maria je top klasa, bio bi pojacanje za bilo koga, pa i za Bayern.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto znaci da mi imamo top top klase u timu, tako da nam je on nepotreban.rikimo je napisao/la:Di Maria je top klasa, bio bi pojacanje za bilo koga, pa i za Bayern.
Uzet tih 25 miliona i proslijediti na igraca koji nam je potrebniji.
-
Braveheart23
- Kontakt:
Ma kakav Di Maria, nemoj mi cigana u Bayernu... Kao da je iz Rumunije a ne Argentine
- anelbavarac
- Kontakt:
Di Maria je fantastican igrac, trenutno medju najboljim na svijetu.
Bio bi odlicna zamjena za sve vise pogodjenog povredama Riberya, al' naravno ne treba se zavaravati, od njegovog dolaska nema nista. Prva prepreka je visoka plata koju bi imao, tako da za nasu upravu je automatski nepozeljan.
Bio bi odlicna zamjena za sve vise pogodjenog povredama Riberya, al' naravno ne treba se zavaravati, od njegovog dolaska nema nista. Prva prepreka je visoka plata koju bi imao, tako da za nasu upravu je automatski nepozeljan.
U Realu je imao manju platu nego Kross u Bayernu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- anelbavarac
- Kontakt:
Ocigledno da za tu platu Di Maria nece vise da igra.Johny je napisao/la:U Realu je imao manju platu nego Kross u Bayernu...
Zato je i najavio odlazak iz Reala.
Di Maria nije top klasa niti će ikad biti, jedna lasta ne čini proljeće.On nema šta tražiti u Bayernu.rikimo je napisao/la:Di Maria je top klasa, bio bi pojacanje za bilo koga, pa i za Bayern.
Treba investirati u odbranu i pokušavati dovesti Benatiu,pljunut 40 milki žabarima i svi sretni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgleda da smo na korak do Navasa, golmana Kostarike.
Ne znam koji mu je to napredak u karijeri ali ocigledno ljudi zele u Bayern pa makar i bili rezerva.

Sredili su ga tip top.
Ne znam koji mu je to napredak u karijeri ali ocigledno ljudi zele u Bayern pa makar i bili rezerva.

Sredili su ga tip top.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.