NEZALAGANJE je napisao/la:
Kad si ti njega poceo gledati,majke ti? U kojoj fazi svoje karijere je on imao duel igru,brzinu,prodornost i probijanje odbrane?Ja ga NIKAD takvog nisam gledao.Mozda je povremeno to imao,ali konstantan u tome nikad za nikad nije bio.Sto se tice kreiranja akcija i gol sansi i dalje je najbolji u nasoj reprezentaciji u tome,pa ti onda vidi kakvi su ostali i sta to govori o njima i njihovom STVARNOM kvalitetu,a ne onom kojem smo mi navijaci umislili.Kad sam rekao da ga treba znati koristiti,to je 60min protiv ekipa koje su jake i u kojima je tempo igre visi ili ulazak s klupe za poluvrijeme ili nekih 30min.Da bi se to moglo uraditi,potreban je selektor koji 'selektuje' i ne podilazi ikome.
Bitno je kako igrac DANAS igra, ne zanima mene Wolfsburg. On je na OVOM SP-u igrao lose i naveo sam sve njegove deficite koji su dovoljan dokaz da ne moze trenutno da igra na vrhunskom nivou, to je fakt, cinjenica.
Iako se nerado vracam u proslost, misljenja sam da vrijedi napomenuti da je u Wolfsburgu imao bolju duel igru nego danas i puno vise snage, sto je rezultiralo puno cescim uspjesnim dodavanjima, toga vise skoro da nema nikako. Sada je nesto pokusavao sa loptom, ali to je poprilicno jadno zavrsilo, jer ga je protivnik otresao ko slinu.
Treba naglasiti da je Susic Jr. protiv Irana pokazao vise nego Misimovic u svim pripremnim utakmicama ukljucujuci i one na SP-u. Ako TSS nije dobar, postavlja se pitanje koliko je ovaj los.
On nema snage ni za 60 minuta na najvecem nivou, nema snage da doda loptu a nema snage ni da potrci za loptom, u defanzivi ne postoji, takvi igraci u ovo vrijeme nisu trazeni, vjerovatno to objasnjava njegov duzi period u Kini.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.