Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko

ZahaKING
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la ZahaKING » 05 jul 2014, 23:56

da mene hoće na treningu strefit neka dobra ocjena nekad :roll: i da znaš da s' me zaje*o...rek'o si da povećam brzinu, ubrzanje, defending, a ja konj smanjio tackling i blocking i zaje*o se :wave:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 06 jul 2014, 00:00

ZahaKING je napisao/la:da mene hoće na treningu strefit neka dobra ocjena nekad :roll: i da znaš da s' me zaje*o...rek'o si da povećam brzinu, ubrzanje, defending, a ja konj smanjio tackling i blocking i zaje*o se :wave:
Digni i Tackling malo, imaš još uvijek onaj readjust ;)

Ja ću sad na SD da ubijam digo sam Tackling, neće me sad driblat ljudi ;)

Ajde Piplica potpisuj za klub.

Nego još malo pa ćemo morati i Team Spek počet koristiti ili ćemo biti kanta za nabijanje :P A aktivnost Usera po utakmici morat će da bude 95% minimalno za neki uspjeh, Naravno na Cijelu ekipu mislim, al svi moramo imati po 95% bar :)

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 06 jul 2014, 00:02

BelminM23 je napisao/la: Nego još malo pa ćemo morati i Team Spek počet koristiti ili ćemo biti kanta za nabijanje :P A aktivnost Usera po utakmici morat će da bude 95% minimalno za neki uspjeh, Naravno na Cijelu ekipu mislim, al svi moramo imati po 95% bar :)
ooo jos i to :mrgreen:
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 06 jul 2014, 00:06

ZahaKING je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la: Nego još malo pa ćemo morati i Team Spek počet koristiti ili ćemo biti kanta za nabijanje :P A aktivnost Usera po utakmici morat će da bude 95% minimalno za neki uspjeh, Naravno na Cijelu ekipu mislim, al svi moramo imati po 95% bar :)

A jbg dok ti napišeš L2 i ja pročitam L2 nemam kad ni odigrati, vako ti kažeš ajmo sad tu i mi svi tu dođemo
hehe
:)

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 06 jul 2014, 00:11

BelminM23 je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:

A jbg dok ti napišeš L2 i ja pročitam L2 nemam kad ni odigrati, vako ti kažeš ajmo sad tu i mi svi tu dođemo
hehe
:)
ma dogovoreno :D samo da nabavim mic i sluše xD u tom je fora haha :tokralju:

btw evo sam readjust pa sta bude :D popravio sam i dugi pass :tralala:

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 06 jul 2014, 00:25

@Zaha tebi treba short, lopta meni na CM :D

Donnie valjda ne zaboravi da me stavi u prvu :)
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 06 jul 2014, 00:26

Forster je napisao/la:@Zaha tebi treba short, lopta meni na CM :D
ja volim da "izbacim" napadača ponekad ili ovog našeg Misketa kad ima momentum :)

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 06 jul 2014, 00:36

ZahaKING je napisao/la:
Forster je napisao/la:@Zaha tebi treba short, lopta meni na CM :D
ja volim da "izbacim" napadača ponekad ili ovog našeg Misketa kad ima momentum :)
Nema više Misketa, sad je prezimenjak na Beku hehe :)

Dobro nije prezimenjak al je skoro pa Prezimenjak i komšija ;)

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 06 jul 2014, 00:59

Ja nisam dirao adjustment,moze li neki savjet za pocetnika :mrgreen: CD Tower Nagib :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 jul 2014, 01:10

Belmine nisam znao da si SD...mogli bi ti i ja ove sezone imat epske dvoboje :mrgreen:
Trazit cu od trenera da me stavlja na tvoju stranu :grin:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 06 jul 2014, 01:46

Tracy3McGrady je napisao/la: Izvini brate ali u ekipi imate jos 15-16 igraca tako da moj izostanak nece puno poremetiti stvari uz to je i najlakse naci napadaca.

@el ninho, to te bekir napucao protiv mene ili gdje sam ja to nekog prevario
Nemojte u istu recenicu ba....nego poslo ti bekas par ovih :shifty: :shifty: :shifty:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 06 jul 2014, 01:51

SiamoNoi je napisao/la:Belmine nisam znao da si SD...mogli bi ti i ja ove sezone imat epske dvoboje :mrgreen:
Trazit cu od trenera da me stavlja na tvoju stranu :grin:
Bio SD, sad ću opet biti ;) Može komotno na moju stranu, pa da imam koga zafrkavati na forumu, ono kad ne mogneš maket od mene ;)
xinxee je napisao/la:Ja nisam dirao adjustment,moze li neki savjet za pocetnika :mrgreen: CD Tower Nagib :mrgreen:
Ovako pošto imamo neke 2 vrste napadača, onih jakih koji su jaki u duelima i vladaju u 16 i onih koji su nešto tipa krila, koji znaju driblat kroz sredinu, vidim da je Zaha malo si naštimo Tackling, tako da on neka bude štoper za te vrste napadača, a tebi bi preporičio da budeš taj Tower CD da kupiš te visoke lopte i iznosiš ih.

Evo dole da ti ja nepišem, možda šta zaboravim dat ću ti Tutorial sa foruma.
CD

Fudbal ne izgrađuje karakter. On jednostavno eliminiše one sa slabim karakterom – Darel Rojal

Šta mogu da očekujem od ovog tutorijala?
Cilj ovog tutorijala je da približi i objasni poziciju štopera (CD-a) svi korisnicima koji su istog odabrali, kao i onima koji još uvek razmišljaju za šta da se opredele. Na ovim redovima pročitaćete šta je, po meni, bitno za razvoj jednog CD-a, počev od treninga veština, preko specijala (skill -> special abilities), pa do kupovine dodatne opreme i postavljanja na terenu.

Šta mogu da očekujem od pozicije CD?
Da će veliki pritisak biti na vašim leđima. Za ovu poziciju, potrebna je odgovornost, koncetracija i hrabrost. Ovu poziciju ne može igrati svako, već samo veliki. Poznato je da generacije i generacije velikih igrača i timova nisu uspevali da se domognu trofeja, samo zato što su, i pored velikih imena u ofanzivnoj liniji, zaboravili da se najpre obezbede u defanzivnoj. Često je dobar štoper poslednja, ali i najbitnija karika u sklapanju šampionskog mozaika.

Uloga na terenu
Uloga je sasvim jednostavna – potpuno neutralisati i načiniti bezopasnim protivničke napadače. Ma koliko oni bili dobri i jaki, od vas zavisi koliko će se to primetiti. Ukoliko je štoper koncetrisan, samouveren i beskompromisan, čak i veoma dobri napadači biće "stavljeni u džep", neprimetni, posramljeni nakon utakmice. Novinari će zahtevati vaše izjave, slikanje. Pratiće vaše kretanje kako bi punili naslove svojih tabloida, a vi – postaćete pravi lider svoje ekipe, jer ova pozicija mora da rađa lidere kako na terenu, tako i van njega.

Lopta može da prođe ali igrač ne
Tipovi štopera se mogu podeliti prema tipu napadača kog ćete čuvati, ako čuvate brzog napadača i driblera ili igrača koji se oslanja na snagu i igru iz prve.

Ako treba da čuvate FID verziju Kristijana Ronalda, potrebni su vam, pre svega brzina (speed), ubrzanje (acceleration), agilnost (agility) i uklizavanje (tackling), a zatim i snaga (strenght), izdržljivost (stamina) i neustrašivost (fearlessness)

No, ako vam je direktan protivnik neka vrsta Patrika Klajverta, potrebni su vam pre svega snaga (strenght), skok (jumping), predviđanje (anticipation) i neustrašivost (fearlessness), ali i balans (balance), defanzivno postavljanje (defensive positioning) i igra iz prve (one touch).

Ipak, za koju god opciju da se odlučite, biće potrebno i skilove drugug tipa igrača dovesti do određenog nivoa, jer nećete moći uvek da birate tip napadača kog ćete čuvati, bez obzira da li su razlog tome jednolično istrenirani napadači protivničke ekipe ili njihovo ukrštanje na terenu.

reformer
Kontakt:

Post Postao/la reformer » 06 jul 2014, 02:06

Pozdrav drugovi, nisam bas bio aktivan par zadnjih dana, imao sam nekih obaveza. Kada ce doci do resetovanja?
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 06 jul 2014, 02:10

reformer je napisao/la:Pozdrav drugovi, nisam bas bio aktivan par zadnjih dana, imao sam nekih obaveza. Kada ce doci do resetovanja?
Danas zadnje kolo, i za par dana će naštimati novu ligu, moraju se za par dana napravit raspored za sljedeću sezonu,

E neka si nam se javio taman nam fali napadač.

Nego Večeras Timski Trening u 20:45 i Utakmica u 21:10 Nemojte zaboraviti doći.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 06 jul 2014, 02:22

slika
:kafa:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 06 jul 2014, 08:28

Unknown Genius je napisao/la:slika
:kafa:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :salut: :salut:

I ja sam dobio 3.70 na suteve :njanjanja: :njanjanja:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 jul 2014, 12:08

ja jos nista nisam dobio preko 2 :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 06 jul 2014, 13:10

Eto nemamo ni golmana više, Moggiano više nije zainteresovan za igru :)
Sad moramo i to tražiti :(

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 06 jul 2014, 14:26

Ima još ko da bi igrao ? Fali nam veznjak i golman :pray:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 jul 2014, 14:33

tesko da ce nas veceras biti vise od 5 :yawn:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []