Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Browser igra: Football identity
da mene hoće na treningu strefit neka dobra ocjena nekad
i da znaš da s' me zaje*o...rek'o si da povećam brzinu, ubrzanje, defending, a ja konj smanjio tackling i blocking i zaje*o se 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Digni i Tackling malo, imaš još uvijek onaj readjustZahaKING je napisao/la:da mene hoće na treningu strefit neka dobra ocjena nekadi da znaš da s' me zaje*o...rek'o si da povećam brzinu, ubrzanje, defending, a ja konj smanjio tackling i blocking i zaje*o se
Ja ću sad na SD da ubijam digo sam Tackling, neće me sad driblat ljudi
Ajde Piplica potpisuj za klub.
Nego još malo pa ćemo morati i Team Spek počet koristiti ili ćemo biti kanta za nabijanje
ooo jos i toBelminM23 je napisao/la: Nego još malo pa ćemo morati i Team Spek počet koristiti ili ćemo biti kanta za nabijanjeA aktivnost Usera po utakmici morat će da bude 95% minimalno za neki uspjeh, Naravno na Cijelu ekipu mislim, al svi moramo imati po 95% bar
ZahaKING je napisao/la:ooo jos i toBelminM23 je napisao/la: Nego još malo pa ćemo morati i Team Spek počet koristiti ili ćemo biti kanta za nabijanjeA aktivnost Usera po utakmici morat će da bude 95% minimalno za neki uspjeh, Naravno na Cijelu ekipu mislim, al svi moramo imati po 95% bar
A jbg dok ti napišeš L2 i ja pročitam L2 nemam kad ni odigrati, vako ti kažeš ajmo sad tu i mi svi tu dođemo
hehe
ma dogovorenoBelminM23 je napisao/la:ZahaKING je napisao/la:ooo jos i toBelminM23 je napisao/la: Nego još malo pa ćemo morati i Team Spek počet koristiti ili ćemo biti kanta za nabijanjeA aktivnost Usera po utakmici morat će da bude 95% minimalno za neki uspjeh, Naravno na Cijelu ekipu mislim, al svi moramo imati po 95% bar
A jbg dok ti napišeš L2 i ja pročitam L2 nemam kad ni odigrati, vako ti kažeš ajmo sad tu i mi svi tu dođemo
hehe
btw evo sam readjust pa sta bude
@Zaha tebi treba short, lopta meni na CM 
Donnie valjda ne zaboravi da me stavi u prvu
Donnie valjda ne zaboravi da me stavi u prvu
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
ja volim da "izbacim" napadača ponekad ili ovog našeg Misketa kad ima momentumForster je napisao/la:@Zaha tebi treba short, lopta meni na CM
Nema više Misketa, sad je prezimenjak na Beku heheZahaKING je napisao/la:ja volim da "izbacim" napadača ponekad ili ovog našeg Misketa kad ima momentumForster je napisao/la:@Zaha tebi treba short, lopta meni na CM
Dobro nije prezimenjak al je skoro pa Prezimenjak i komšija
Ja nisam dirao adjustment,moze li neki savjet za pocetnika
CD Tower Nagib 
Belmine nisam znao da si SD...mogli bi ti i ja ove sezone imat epske dvoboje 
Trazit cu od trenera da me stavlja na tvoju stranu
- elninho_resTO
- Kontakt:
Nemojte u istu recenicu ba....nego poslo ti bekas par ovihTracy3McGrady je napisao/la: Izvini brate ali u ekipi imate jos 15-16 igraca tako da moj izostanak nece puno poremetiti stvari uz to je i najlakse naci napadaca.
@el ninho, to te bekir napucao protiv mene ili gdje sam ja to nekog prevario
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Bio SD, sad ću opet bitiSiamoNoi je napisao/la:Belmine nisam znao da si SD...mogli bi ti i ja ove sezone imat epske dvoboje
Ovako pošto imamo neke 2 vrste napadača, onih jakih koji su jaki u duelima i vladaju u 16 i onih koji su nešto tipa krila, koji znaju driblat kroz sredinu, vidim da je Zaha malo si naštimo Tackling, tako da on neka bude štoper za te vrste napadača, a tebi bi preporičio da budeš taj Tower CD da kupiš te visoke lopte i iznosiš ih.xinxee je napisao/la:Ja nisam dirao adjustment,moze li neki savjet za pocetnikaCD Tower Nagib
Evo dole da ti ja nepišem, možda šta zaboravim dat ću ti Tutorial sa foruma.
Pozdrav drugovi, nisam bas bio aktivan par zadnjih dana, imao sam nekih obaveza. Kada ce doci do resetovanja?
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Danas zadnje kolo, i za par dana će naštimati novu ligu, moraju se za par dana napravit raspored za sljedeću sezonu,reformer je napisao/la:Pozdrav drugovi, nisam bas bio aktivan par zadnjih dana, imao sam nekih obaveza. Kada ce doci do resetovanja?
E neka si nam se javio taman nam fali napadač.
Nego Večeras Timski Trening u 20:45 i Utakmica u 21:10 Nemojte zaboraviti doći.
- Unknown Genius
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Unknown Genius je napisao/la:
I ja sam dobio 3.70 na suteve
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Evolution87
- Kontakt:
ja jos nista nisam dobio preko 2 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Eto nemamo ni golmana više, Moggiano više nije zainteresovan za igru 
Sad moramo i to tražiti
Sad moramo i to tražiti
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ima još ko da bi igrao ? Fali nam veznjak i golman 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Evolution87
- Kontakt:
tesko da ce nas veceras biti vise od 5 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.