AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

macahz
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la macahz » 06 jul 2014, 18:51

slika
Ucan :)

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 06 jul 2014, 19:17

Ima li mjesta u Romi za ovog mog hairiliju? Ovdje se dosta suska da je sve vec dogovoreno! :)

DeAndre Yedlin vs. Belgium ;)
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 06 jul 2014, 19:46

JoeCelt je napisao/la:Ima li mjesta u Romi za ovog mog hairiliju? Ovdje se dosta suska da je sve vec dogovoreno! :)

DeAndre Yedlin vs. Belgium ;)
Spominje se i on, i najverovatnije je novi igrac Rome, s tim da ce godinu dana biti jos u MLS-u, pa ce nam se tek onda prikljuciit.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 06 jul 2014, 20:02

slika

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 07 jul 2014, 12:01

Benvenuto a Roma, Ashley!
Welcome to Rome, Ashley!
slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 07 jul 2014, 15:01

Izgleda da nam i Eto dolazi... strasan posao, nema sta, strasni iskusni igraci, koji znaju kako osvajati trofeje i igrati velike utakmice...

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 07 jul 2014, 17:48

Ja ne bih dovodio Eto'o-a, on je stvarno izgubio na brzini i na fizičkoj spremi, tako da mislim da nije dobro riješenje njega plaćati godišnje 4-5 mil eura. ROMI još fali špic i treći stoper, i imat ćemo sasvim solidnu ekipu, pod uslovom da niko ne ode od ovih važnijih igrača.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 07 jul 2014, 19:04

Alen1987 je napisao/la:Ja ne bih dovodio Eto'o-a, on je stvarno izgubio na brzini i na fizičkoj spremi, tako da mislim da nije dobro riješenje njega plaćati godišnje 4-5 mil eura. ROMI još fali špic i treći stoper, i imat ćemo sasvim solidnu ekipu, pod uslovom da niko ne ode od ovih važnijih igrača.
Ma da ne trazi ovoliku platu pa haj neka ga iskustvo je cudo al da mu daju ovu platu fakat se ne isplati.Ucan i Cole su odlicna pojacanja,napokon imamo dobrog lijevog beka makar dvije godine a i Ucan ce biti igracina.

Sad jos nekog napadaca a da nije Eto i to je to,stoperi nam nisu potrebni.Imamo Benatiju,Kastana,Romanjolija a jos uvijek ni jedan nije otisao
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 07 jul 2014, 19:09

Dovedoste vi našu legendu. Čestitam :)

slika

Mislim da ni on nije pogriješio što je otišao u Romi.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 07 jul 2014, 19:11

Hvala hvala :mrgreen:

Ima da hara u Italiji,on i Maicon po bekovima,koliko samo iskustva :opaopa: :opaopa:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 07 jul 2014, 19:15

legenda Chelsea, covjek koji je toliko u fudbalu dugo i u Premiershipu evo sve do sad, mislio sam da ce otici u neki engleski klub al odlicno pojacanje za vas moram priznati.

Iako vec 33 godine, mnogo iskustva i dobro ce doci Romi :D
FC Bayern !!!!!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 07 jul 2014, 19:26

Kod Sabatinija su sve neke pozajmice ili otkup pola ugovora :mrgreen:

Cole je jedno veliko pojacanje za Romu bar je to moje misljenje,mislim da jos dvije sezone moze odigrati na velikom nivou a do tad ce valjda Dodo postati kakav takav igrac ili mozda Jose Angel :cool:

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 07 jul 2014, 20:21

Manuel je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:Ja ne bih dovodio Eto'o-a, on je stvarno izgubio na brzini i na fizičkoj spremi, tako da mislim da nije dobro riješenje njega plaćati godišnje 4-5 mil eura. ROMI još fali špic i treći stoper, i imat ćemo sasvim solidnu ekipu, pod uslovom da niko ne ode od ovih važnijih igrača.
Ma da ne trazi ovoliku platu pa haj neka ga iskustvo je cudo al da mu daju ovu platu fakat se ne isplati.Ucan i Cole su odlicna pojacanja,napokon imamo dobrog lijevog beka makar dvije godine a i Ucan ce biti igracina.

Sad jos nekog napadaca a da nije Eto i to je to,stoperi nam nisu potrebni.Imamo Benatiju,Kastana,Romanjolija a jos uvijek ni jedan nije otisao
Malo je imati 3 stoper, s obzirom da imamo velike ambicije na sva 3 fronta, mora tu doći još jedan stoper. Jer biće dosta kartona, nedaj Bože povreda, ili još gore prodaja Benatie.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 08 jul 2014, 01:24

Roma want to complete immediately their defense. After announcing Ashley Cole, they are ready to conclude another operation. Emanuelson, who was only a suggestion few days ago, now has become a real target. The negotiation is on the verge of being closed and the player could take the medical tomorrow or on Wednesday. Dodò leaves Roma, Emanuelson joins.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 08 jul 2014, 14:48

Ima li kakvih info o Mahdiju..ide ili ostaje. Moja zelja je neupitna jer u zadnjih 6-7 godina nisam vidio boljeg i srcanijeg stopera u voljenom klubu

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 08 jul 2014, 17:03

Ma ostace ima jos 4 godine ugovora tako da nije nam pod moranje da ga prodajemo, jedino ako dodje ponuda od 61 mil. We trust in Sabatini :)

Manuel
Kontakt:

Re: AS Romaa

Post Postao/la Manuel » 08 jul 2014, 20:11

Alen1987 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:

Malo je imati 3 stoper, s obzirom da imamo velike ambicije na sva 3 fronta, mora tu doći još jedan stoper. Jer biće dosta kartona, nedaj Bože povreda, ili još gore prodaja Benatie.
Ma dovest ce Sabatini jos jednog stopera vjerovatno iz Argentine al se prvo ceka da se vidi to sa Benatijom.Prema posljednjim informacijama City opet nudi Nastasica i 20 miliona.Ja bih objerucke prihvatio.

Roma daje 20 miliona za Jarmolenka sto znaci da ce vjerovatno Benatija ici jer nece Roma tek tako za nekoga ponuditi 20 milki.Ako ode Benatija vjerovatno ce jos dovesti Balantu.

Od Iturbea vjerovatno nema nista,on je vjerovatno novi igrac Juveta :(

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 08 jul 2014, 20:16

Emanuelson je od sutra novi igrac Rome,ceka se jos ljekarski pregled.Samuel Eto takodje vrlo blizu potpisa.

Dodo je i definitivno posudjen Interu,Roma ce za ovu posudbu dobiti 1,2 miliona a ako Inter bude htio da otkupi citav ugovor ovog momka morat ce dati jos 7,8 miliona.

Jarmolenko zelja Vucice ali ako budemo njega htjeli dovesti morat cemo iskesirati 25 miliona sto je i previse ali ako se proda Benatija sve je moguce.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 jul 2014, 20:45

Di Marzio javio da se Roma interesuje za Shaqirija. Generalno gledano, on je verovatno jeftiniji od Yarmolenka, a 3x bolji igrac.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 08 jul 2014, 20:54

Definitivno je Saciri bolji igrac od Jarmolenka a daleko je jeftiniji.Ako ima istine u vezi ovoga sa Sacirijem to bi bilo najvece pojacanje Rome za sada,bar je to neko moje misljenje,on je meni fakat klasa.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.