Ucan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Spominje se i on, i najverovatnije je novi igrac Rome, s tim da ce godinu dana biti jos u MLS-u, pa ce nam se tek onda prikljuciit.JoeCelt je napisao/la:Ima li mjesta u Romi za ovog mog hairiliju? Ovdje se dosta suska da je sve vec dogovoreno!![]()
DeAndre Yedlin vs. Belgium
Ma da ne trazi ovoliku platu pa haj neka ga iskustvo je cudo al da mu daju ovu platu fakat se ne isplati.Ucan i Cole su odlicna pojacanja,napokon imamo dobrog lijevog beka makar dvije godine a i Ucan ce biti igracina.Alen1987 je napisao/la:Ja ne bih dovodio Eto'o-a, on je stvarno izgubio na brzini i na fizičkoj spremi, tako da mislim da nije dobro riješenje njega plaćati godišnje 4-5 mil eura. ROMI još fali špic i treći stoper, i imat ćemo sasvim solidnu ekipu, pod uslovom da niko ne ode od ovih važnijih igrača.
Malo je imati 3 stoper, s obzirom da imamo velike ambicije na sva 3 fronta, mora tu doći još jedan stoper. Jer biće dosta kartona, nedaj Bože povreda, ili još gore prodaja Benatie.Manuel je napisao/la:Ma da ne trazi ovoliku platu pa haj neka ga iskustvo je cudo al da mu daju ovu platu fakat se ne isplati.Ucan i Cole su odlicna pojacanja,napokon imamo dobrog lijevog beka makar dvije godine a i Ucan ce biti igracina.Alen1987 je napisao/la:Ja ne bih dovodio Eto'o-a, on je stvarno izgubio na brzini i na fizičkoj spremi, tako da mislim da nije dobro riješenje njega plaćati godišnje 4-5 mil eura. ROMI još fali špic i treći stoper, i imat ćemo sasvim solidnu ekipu, pod uslovom da niko ne ode od ovih važnijih igrača.
Sad jos nekog napadaca a da nije Eto i to je to,stoperi nam nisu potrebni.Imamo Benatiju,Kastana,Romanjolija a jos uvijek ni jedan nije otisao
Ma dovest ce Sabatini jos jednog stopera vjerovatno iz Argentine al se prvo ceka da se vidi to sa Benatijom.Prema posljednjim informacijama City opet nudi Nastasica i 20 miliona.Ja bih objerucke prihvatio.Alen1987 je napisao/la:Malo je imati 3 stoper, s obzirom da imamo velike ambicije na sva 3 fronta, mora tu doći još jedan stoper. Jer biće dosta kartona, nedaj Bože povreda, ili još gore prodaja Benatie.Manuel je napisao/la:Ma da ne trazi ovoliku platu pa haj neka ga iskustvo je cudo al da mu daju ovu platu fakat se ne isplati.Ucan i Cole su odlicna pojacanja,napokon imamo dobrog lijevog beka makar dvije godine a i Ucan ce biti igracina.Alen1987 je napisao/la:Ja ne bih dovodio Eto'o-a, on je stvarno izgubio na brzini i na fizičkoj spremi, tako da mislim da nije dobro riješenje njega plaćati godišnje 4-5 mil eura. ROMI još fali špic i treći stoper, i imat ćemo sasvim solidnu ekipu, pod uslovom da niko ne ode od ovih važnijih igrača.
Sad jos nekog napadaca a da nije Eto i to je to,stoperi nam nisu potrebni.Imamo Benatiju,Kastana,Romanjolija a jos uvijek ni jedan nije otisao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.