Vidis da sam bio upravu kad sam ono jucer pisao o ovom ****geronimo je napisao/la:Znaci **** se nije dalo cekati, sad naka slusa baju malog knindzu, sto je navodno izjavio da voli da slusa od muzike iz BiH.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Vidis da sam bio upravu kad sam ono jucer pisao o ovom ****geronimo je napisao/la:Znaci **** se nije dalo cekati, sad naka slusa baju malog knindzu, sto je navodno izjavio da voli da slusa od muzike iz BiH.
treba ga Tulic pozvati za u-21 ili mozda jos bolje da ga selektor pozove za U-19...ako bude dobar moze pomoci da se izbori mjesto za EP!!!dado83 je napisao/la:Sta je sa onim Bičakčićem iz Študgarta, momak je kapiten juniora a i odbrambeni je igrač, neki bi ga selektor trebao pozvati??
lolLovac je napisao/la:csh: Ja mislim da mi imamo mnogo talenata po Europi, sta ti mislis??csh je napisao/la:Drzite se teme,ako neko nastavi sa raspravom oko tri prsta ,ili bilo sta na tu tematiku bice sankcionisan obecavam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zrijeb za kvalifikacije za U-21 EP 2011 ce se odrzati 4. februara.CheGuevara je napisao/la:treba ga Tulic pozvati za u-21 ili mozda jos bolje da ga selektor pozove za U-19...ako bude dobar moze pomoci da se izbori mjesto za EP!!!dado83 je napisao/la:Sta je sa onim Bičakčićem iz Študgarta, momak je kapiten juniora a i odbrambeni je igrač, neki bi ga selektor trebao pozvati??
edinko je napisao/la:Ovi nasi talenti NISU iz Evrope ali en znadoh gdje da stavim ovo:
Baggio bi mogao igrati za BiH
Dva mladića koja bi imali pravo odjenuti dres mlađih BH. nogometnih selekcija (U 19, U 21) svojim igrama privlače pažnju američke nogometne javnosti.
Mladi veznjak Baggio Husidić (Velika Kladuša) imenovan je u MVP momčad Soccer Americe. Sa devet pogodaka i šest asistencija Husidić je prikupio 24 boda, a bio je i ključni igrač UIC Flamesa (University Illinois Chicago) u 2008. godini u kojoj je pobrao još brojne nagrade. Ovo je druga uzastopna sezona da je igrač UIC Flamesa imenovan MVP momčad sezone. Godinu ranije to je pošlo za rukom vrataru Jovanu Bubonji.
Druga nada je Perica Marošević član Rockford Raptorsa koji je ranije već nastupao za američku nogometnu reprezentaciju do 17 godina.
Tko zna možda se među ovim momcima krije neki novi Vedad Ibišević.
PS:Jadna majko sto se ovaj iz Velike Kladuse pohasio..babo mu otiso u Cemeriku(pardon Ameriku) i odmah dao sinu vako"fino "ime..jadna mu majka ne bila..
vedo je jedanedinko je napisao/la:Ovi nasi talenti NISU iz Evrope ali en znadoh gdje da stavim ovo:
Baggio bi mogao igrati za BiH
Tko zna možda se među ovim momcima krije neki novi Vedad Ibišević.
PS:Jadna majko sto se ovaj iz Velike Kladuse pohasio..babo mu otiso u Cemeriku(pardon Ameriku) i odmah dao sinu vako"fino "ime..jadna mu majka ne bila..
a zove se Roberto?calcio je napisao/la:Baggio Baggio![]()
to mu je nadimak, sta odmah napadate momka
a čudni nadimaka u ovo današnje vrijme iako je ALLAH rekao da nadivamo lijepa muslimanska imena i da se zovemo njima.calcio je napisao/la:Baggio Baggio![]()
to mu je nadimak, sta odmah napadate momka
Ja zivim u Kanadi i pratim Begovica vec odavno. Mogu reci da je odlican golman ali male su sanse da igra za BIH.farek je napisao/la:Ciro rece prije neki dan da ce razgovarati sa Begovicem, a i lugusic ga je spominjao. Ne znam jel nastupao za Kanadu ima li ikakve sanse da igra za nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.