BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

HOS
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la HOS » 06 jan 2009, 23:49

geronimo je napisao/la:Znaci **** se nije dalo cekati, sad naka slusa baju malog knindzu, sto je navodno izjavio da voli da slusa od muzike iz BiH. :twisted:
Vidis da sam bio upravu kad sam ono jucer pisao o ovom **** :D .
U inat svima.

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 07 jan 2009, 03:23

dobro je vise i o njemu, raspucali 3 stranice samo na njega.
imal kakvih talenata ovih dana, nisam vidio?
Il regno del Diavolo!

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 07 jan 2009, 14:38

Sta je sa onim Bičakčićem iz Študgarta, momak je kapiten juniora a i odbrambeni je igrač, neki bi ga selektor trebao pozvati??

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 07 jan 2009, 15:18

dado83 je napisao/la:Sta je sa onim Bičakčićem iz Študgarta, momak je kapiten juniora a i odbrambeni je igrač, neki bi ga selektor trebao pozvati??
treba ga Tulic pozvati za u-21 ili mozda jos bolje da ga selektor pozove za U-19...ako bude dobar moze pomoci da se izbori mjesto za EP!!!

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 07 jan 2009, 17:05

Lovac je napisao/la:
csh je napisao/la:Drzite se teme,ako neko nastavi sa raspravom oko tri prsta ,ili bilo sta na tu tematiku bice sankcionisan obecavam
csh: Ja mislim da mi imamo mnogo talenata po Europi, sta ti mislis?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
lol :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 09 jan 2009, 19:53

Evo naso sam vama jednog super igraca za buducnost.

Mehmed Malkoc(god.1990), igra za Altach u Austriji, odigro 1 utakmice i dao 1 gol. :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 09 jan 2009, 22:55

sto vise talenata nadjemo teze ce nam biti kad ih budemo gledali kako igraju za tudju reprezentaciju :mrgreen:

bas citam da amauri nece igrat ni za brazil ni italiju, mozda ga treba pozvat da zaigra za bosnu, dok nisu hrvati il srbi :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 10 jan 2009, 12:48

Ovi nasi talenti NISU iz Evrope ali en znadoh gdje da stavim ovo:

Baggio bi mogao igrati za BiH

Dva mladića koja bi imali pravo odjenuti dres mlađih BH. nogometnih selekcija (U 19, U 21) svojim igrama privlače pažnju američke nogometne javnosti.
Mladi veznjak Baggio Husidić (Velika Kladuša) imenovan je u MVP momčad Soccer Americe. Sa devet pogodaka i šest asistencija Husidić je prikupio 24 boda, a bio je i ključni igrač UIC Flamesa (University Illinois Chicago) u 2008. godini u kojoj je pobrao još brojne nagrade. Ovo je druga uzastopna sezona da je igrač UIC Flamesa imenovan MVP momčad sezone. Godinu ranije to je pošlo za rukom vrataru Jovanu Bubonji.

Druga nada je Perica Marošević član Rockford Raptorsa koji je ranije već nastupao za američku nogometnu reprezentaciju do 17 godina.

Tko zna možda se među ovim momcima krije neki novi Vedad Ibišević.

PS:Jadna majko sto se ovaj iz Velike Kladuse pohasio..babo mu otiso u Cemeriku(pardon Ameriku) i odmah dao sinu vako"fino "ime..jadna mu majka ne bila..
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 10 jan 2009, 16:01

CheGuevara je napisao/la:
dado83 je napisao/la:Sta je sa onim Bičakčićem iz Študgarta, momak je kapiten juniora a i odbrambeni je igrač, neki bi ga selektor trebao pozvati??
treba ga Tulic pozvati za u-21 ili mozda jos bolje da ga selektor pozove za U-19...ako bude dobar moze pomoci da se izbori mjesto za EP!!!
Zrijeb za kvalifikacije za U-21 EP 2011 ce se odrzati 4. februara.

Nadajmo se da ce BIH dobiti dobre protivnike i da ce konacno izboriti plasman! :D

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 10 jan 2009, 16:30

edinko je napisao/la:Ovi nasi talenti NISU iz Evrope ali en znadoh gdje da stavim ovo:

Dva mladića koja bi imali pravo odjenuti dres mlađih BH. nogometnih selekcija (U 19, U 21) svojim igrama privlače pažnju američke nogometne javnosti.
Mladi veznjak Baggio Husidić (Velika Kladuša) imenovan je u MVP momčad Soccer Americe. Sa devet pogodaka i šest asistencija Husidić je prikupio 24 boda, a bio je i ključni igrač UIC Flamesa (University Illinois Chicago) u 2008. godini u kojoj je pobrao još brojne nagrade. Ovo je druga uzastopna sezona da je igrač UIC Flamesa imenovan MVP momčad sezone. Godinu ranije to je pošlo za rukom vrataru Jovanu Bubonji.

Druga nada je Perica Marošević član Rockford Raptorsa koji je ranije već nastupao za američku nogometnu reprezentaciju do 17 godina.

PS:Jadna majko sto se ovaj iz Velike Kladuse pohasio..babo mu otiso u Cemeriku(pardon Ameriku) i odmah dao sinu vako"fino "ime..jadna mu majka ne bila..

hmmm VELIKA KLADUŠA BADŽO ne mirišemi to na BOSNU, više na A.P.Z.B
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 11 jan 2009, 01:15

edinko je napisao/la:Ovi nasi talenti NISU iz Evrope ali en znadoh gdje da stavim ovo:

vedo je jedan
a ako je taj baggio iz velike kladuse prije ce zaigrat za srbiju :!:
100% sportski i krajnje opušten potpis

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 11 jan 2009, 03:16

Badzo :lol: :shock:
Daj imali i zetova,surjaka,punaca i ostale ,,vamelije,,da znaju pimplat lopte :D

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 11 jan 2009, 07:32

Odakle ih više vadite hahahaha Baggio hahahaha
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 11 jan 2009, 13:47

slika
Poznato je da je zbog N/F S BiH, odnosno nesposobnosti ljudi koji samo gledaju svoje licne interese, mnogo nasih mladih fudbalskih dragulja zaigralo pod zastavama drugih zemalja.

Jedan od primjera mogao bi biti i Asmir Begovic, 21godisnji cuvar mreze Porsmunta. Ovaj, rodjeni Trebinjac, branio je u mladjim selekcijama Kanadske reprezentacije.

BHFpress: Da li ti je neobicno sto te, umjesto nekih bh. medija i novinara, kontaktira Press sluzba BHFanaticosa? Da li si cuo za BHFanaticose?

Asmir:
Da naravno da sam cuo za BHFanaticose, puno ljudi mi salje poruke podrške i da igram za BH i vazda kažem da se meni igra za BH i da se sve može sredit i dogovorit, to bi za mene bilo super.

BHFpress: Kod nas u BiH proteklih godina je aktuelna prica o velikom broju telantovanih fudbalera koji zbog nemara i licnog interesa ljudi u N/F S BiH ne igraju za svoju zemlju. Da li je to slucaj i sa tobom, odnosno, da li je ikada bilo kontakta od strane bilo koga iz krovne kuce bh. fudbala?

Asmir: Nije me nikad neko kontaktirao od ljudi iz nogometnog saveza BH. Niko Krancjar mi je vazda pricao za selektora BiH da je dobar trener, da u reprezentaciji ima puno mladih igraca i da reprezentacija ima puno potencijala. Kad sam preselio u Kanadu mislio sa da nemam prava da igram za BiH ali sada mozda ima mogucnosti i to bi za mene bilo nesto super.

BHFpress: Da li bi se odazvao eventualnom pozivu u BiH nacionalni tim?

Asmir: Prije svega volio bih da obavim razgovor sa selektorom ili sa nekim ljudima iz NFSBiH, da se informisem o situaciji o BH fudbalu i reprezentaciji i nakon toga bih pricao sa svojom familijom.

BHFpress:
Rekli smo da si vec branio za reprezentaciju Kanade u mladjim selekcijama. Da li bi to predstavljalo problem (mislimo na promjenu sportskog drzavljanstva) ukoliko se odlucis da zaigras za BiH.

Asmir: Ne znam sta moram da radim za papire i kako se to sredjuje ali mislim da se to moze srediti i da ce sve biti OK

BHFpress: Kako menadzeri i navijaci ocjenjuju tvoj angazman u Porsmuntu? Da li su zadovoljni?

Asmir: Svake godine napredujem i igram sve bolje, zelim da tako i nastavim, Dobio sam novi ugovor na 3 godina i zelim da ostanem ovdje i da igram sto vise mogu.

BHFpress: Obzirom da si mlad i perspektivan golman, sigurno si na meti menadzera mnogih klubova? Da li je bilo ponuda i od koga?

Asmir:
Vazno mi je samo da igram, bilo ovdje ili u nekom drugom klubu. Bio sam u drugim klubovima na pozajmicu po 2 do 3 mjeseca. Igrao sam 15 utakmica za Yeovil (3 liga Engleske) i sada sam ovdje na klupi Portsmouth-a.

BHFpress: Kakve su tvoje sportske ambicije i zelje?

Asmir: Da jednog dana zaigram za Bayern i za Bosnu i Hercegovinu

BHFpress: Za kraj molimo te da porucis nesto navijacima i bh. javnosti koji citaju nasu stranicu.

Asmir: Hvala svim navijačima koji prate mene i moj rad, i hvala BHFanaticosima na interviju

bhfanaticos.com
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 jan 2009, 14:53

Baggio Baggio :lol:
to mu je nadimak, sta odmah napadate momka ;)

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 11 jan 2009, 17:25

calcio je napisao/la:Baggio Baggio :lol:
a zove se Roberto?
stvarno ne znam odakle ih vade vise :mrgreen:
Il regno del Diavolo!

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 11 jan 2009, 17:33

Ciro rece prije neki dan da ce razgovarati sa Begovicem, a i lugusic ga je spominjao. Ne znam jel nastupao za Kanadu ima li ikakve sanse da igra za nas.
...JA SAM SARAJEVO...

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 11 jan 2009, 18:15

calcio je napisao/la:Baggio Baggio :lol:
a čudni nadimaka u ovo današnje vrijme iako je ALLAH rekao da nadivamo lijepa muslimanska imena i da se zovemo njima.
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 11 jan 2009, 18:49

Samo da ga Roberto ne nagovori da igra za Italiju ;) :lol:
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 11 jan 2009, 19:20

farek je napisao/la:Ciro rece prije neki dan da ce razgovarati sa Begovicem, a i lugusic ga je spominjao. Ne znam jel nastupao za Kanadu ima li ikakve sanse da igra za nas.
Ja zivim u Kanadi i pratim Begovica vec odavno. Mogu reci da je odlican golman ali male su sanse da igra za BIH.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.