Jedino savezu u djepu :roll:Toliko nisu imali ni kad je bila tekma za boljitak fudbala Kodro i prijatelji a karta bila jedna markavedran86 je napisao/la:ma mozete vi ovdje pricat igra se na kosevu i ako bude 20 000 bolje neg u zenici 14 000

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Jedino savezu u djepu :roll:Toliko nisu imali ni kad je bila tekma za boljitak fudbala Kodro i prijatelji a karta bila jedna markavedran86 je napisao/la:ma mozete vi ovdje pricat igra se na kosevu i ako bude 20 000 bolje neg u zenici 14 000
savezu je u dzepu gdje god se igraloharishp je napisao/la:Jedino savezu u djepuvedran86 je napisao/la:ma mozete vi ovdje pricat igra se na kosevu i ako bude 20 000 bolje neg u zenici 14 000
Eto nadji drzavu koja moze imat 30 hiljada na prijateljskoj utakmici protiv Gane. Naravno sa slicnim brojem stanovnika kao i mi. I to se zna za tekmu sedmicu prije. Evo znam za norvezane da jedva napune i 20 hiljada kad budu kvalifiakcije, a prima im stadion oko 30. U hrvata isto tako rijetko kad pun Maksimir. U nas je jedno od najvecih interesovanja za repku u Evropi i protiv Turske sad kad su igrali su se komotno mogla dva Koseva napunit.Bosnier je napisao/la:A nije fakat je glupo , gledam sve repke stadioni svi puni , i to duplo vise primaju a kod nas 30 k nemozemo da napunimo a ovakve igrace imamo...
O tome i govorimo zavisi od mjesta gdje se igra,Protiv Turske je vec bila dvije tekme na Kosevu pa nikad nije bilo ni cestito poluprazno tako da niko ne garantuje da bi bio dvaput pun.A ako cemo mi gledati da bude od neke super vaznosto ebo to.Pet sest puta poluprazan stadion zjapi i na kraju ''mozda'' pun.Cartman je napisao/la:Eto nadji drzavu koja moze imat 30 hiljada na prijateljskoj utakmici protiv Gane. Naravno sa slicnim brojem stanovnika kao i mi. I to se zna za tekmu sedmicu prije. Evo znam za norvezane da jedva napune i 20 hiljada kad budu kvalifiakcije, a prima im stadion oko 30. U hrvata isto tako rijetko kad pun Maksimir. U nas je jedno od najvecih interesovanja za repku u Evropi i protiv Turske sad kad su igrali su se komotno mogla dva Koseva napunit.Bosnier je napisao/la:A nije fakat je glupo , gledam sve repke stadioni svi puni , i to duplo vise primaju a kod nas 30 k nemozemo da napunimo a ovakve igrace imamo...
Lazes i to dobro. Bio sam na toj utakmici, i nista specijalno nije bilo protiv Brazze. Publika ga je podrzavala., kao i svakog drugog igraca. Sto ti ne vjerujes Salihamidzicu da on jednostavno ne moze igrat na dva fronta? Zar ti nije dovoljan dokaz to sto nije odigro ni 20 utakmica u zadnje 2 godine? Po obicaju pricas gluposti koje su se samo desile u tvojoj glavi i mislis da te nece niko ispravit. Pa nisi bezveze ponosni dobitnik zlatne kante.harishp je napisao/la:Cuj jao sto bi @bezimeni rekao nije jao vec masalah ali za druge protivnike a ne za nas![]()
P.S Braco je svoju oprostajnu napisao na Kosevu.Vise su ti papci aplaudirali Francuzima nego Braci ebo ih ''cordon bleue''.Zato zbog tih jalijasa i gledamo odakle vedri sa strane bekova ili krila.
Što si ti nervooozaaanmahalas je napisao/la:Koje ste vi životinje, pa to je nenormalno. Momci svoje komplekse liječite negdje drugdje,a ne ovdje na račun naših momaka koji srce ostavljaju na terenu za ovu zemlju... šta ste vi to uradili za Bosnu osim što serete svaki dan, po svemu i svačemu?? Da vam nije Safet kriv što ste piškili u krevet do svoje 15-te godine,a ko ih imate i toliko, jer ste na nivou retardiranog djeteta............Željovac je napisao/la:Samo se ti zezaj. Vidjećeš kad mu menadžer kaže da ga traži Barcelona, pa svi to objave. Neće ti biti onda do šale.NoName je napisao/la: Jel od transfera u Englesku?
Hem sto si bezobrazan hem gluh.Uostalom kod tebe je obicaj da vidis ili cujes sto niko nije.Cartman je napisao/la:Lazes i to dobro. Bio sam na toj utakmici, i nista specijalno nije bilo protiv Brazze. Publika ga je podrzavala., kao i svakog drugog igraca. Sto ti ne vjerujes Salihamidzicu da on jednostavno ne moze igrat na dva fronta? Zar ti nije dovoljan dokaz to sto nije odigro ni 20 utakmica u zadnje 2 godine? Po obicaju pricas gluposti koje su se samo desile u tvojoj glavi i mislis da te nece niko ispravit. Pa nisi bezveze ponosni dobitnik zlatne kante.harishp je napisao/la:Cuj jao sto bi @bezimeni rekao nije jao vec masalah ali za druge protivnike a ne za nas![]()
P.S Braco je svoju oprostajnu napisao na Kosevu.Vise su ti papci aplaudirali Francuzima nego Braci ebo ih ''cordon bleue''.Zato zbog tih jalijasa i gledamo odakle vedri sa strane bekova ili krila.
Imas i snimke tih tekmi.Kapacitet je35.000 a recimo na tekmi BiH-Italija zjapi praznih mjesta koliko hoces.Jel se to brojalo i bolesnici u Kosevskoj bolniciadnan_hz je napisao/la:za one koji kazu da kosevo nika dnije bilo puno.... evo par podataka.. jer ocito mnogi nikad nisu gledali utakmice reprezentacije,,, pricate o posjecenosti na utakicama u sarajevu na osnovu par utakmica koje su se igrale u periodu kad je bio bojkot i kad nismo imali sanse ni za sta....
BOSNA I HERCEGOVINA - ITALIJA 2:1 (2:1) (40.000 gledalaca)
BOSNA I HERCEGOVINA - GRCKA 0:1 (0:0) (33.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - CEŠKA REPUBLIKA 1:3 (0:1) (32.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - FARSKA OSTRVA 1:0 (0:0), (28.000) Evo i protiv slabog protivnika
BOSNA I HERCEGOVINA - ŠKOTSKA 1:2 (1:2) (31.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - ŠPANIJA 1:2 (1:1) (38.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - AUSTRIJA 1:1 (1:0) (27.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - DANSKA 1:1 (1:1) (38.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - SRBIJA I CRNA GORA 0:0 (0:0) (32.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - FRANCUSKA 1:2 (1:1) (36.000)
Daj imas snimke tekmi.Pogledaj samo tekmu Italija BIH i vidjet ces koliko zjapi praznih mjesta.Kapacitet je inace 35 hiljada tako da nikakve logike nema.
Tako da molim vas vise popustite pricu o kosevu.. Ovo je dovoljno da vam zacepim usta..... Pada vam prica da je samo protiv danske bilo puno kosevo.. na ovim utakmicama napunjena 3 bilina polja...
Imam i link da ne kazete da sam izmislio sve ovo.. ali nije dozvoljeno reklamiranje...
aj ba harise.. ti inace vjeciti kontras... ocito nisi bio ni na jednoj utakmici...harishp je napisao/la:adnan_hz je napisao/la:za one koji kazu da kosevo nika dnije bilo puno.... evo par podataka.. jer ocito mnogi nikad nisu gledali utakmice reprezentacije,,, pricate o posjecenosti na utakicama u sarajevu na osnovu par utakmica koje su se igrale u periodu kad je bio bojkot i kad nismo imali sanse ni za sta....
BOSNA I HERCEGOVINA - ITALIJA 2:1 (2:1) (40.000 gledalaca)
BOSNA I HERCEGOVINA - GRCKA 0:1 (0:0) (33.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - CEŠKA REPUBLIKA 1:3 (0:1) (32.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - FARSKA OSTRVA 1:0 (0:0), (28.000) Evo i protiv slabog protivnika
BOSNA I HERCEGOVINA - ŠKOTSKA 1:2 (1:2) (31.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - ŠPANIJA 1:2 (1:1) (38.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - AUSTRIJA 1:1 (1:0) (27.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - DANSKA 1:1 (1:1) (38.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - SRBIJA I CRNA GORA 0:0 (0:0) (32.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - FRANCUSKA 1:2 (1:1) (36.000)
Daj imas snimke tekmi.Pogledaj samo tekmu Italija BIH i vidjet ces koliko zjapi praznih mjesta.Kapacitet je inace 35 hiljada tako da nikakve logike nema.
Tako da molim vas vise popustite pricu o kosevu.. Ovo je dovoljno da vam zacepim usta..... Pada vam prica da je samo protiv danske bilo puno kosevo.. na ovim utakmicama napunjena 3 bilina polja...
Imam i link da ne kazete da sam izmislio sve ovo.. ali nije dozvoljeno reklamiranje...
kume znas li ti mozda sa sjedenje po stepenicama... ljudi ce radije sjesti svi na stepenice nego pri dnu.. to je nasa kultura jer ljudi ne sjede na mjestima gdje je odredjeno.... .harishp je napisao/la:Jok ti si.Ti vjerovatno da si izvjestavao cim tolike brojeve imas.
Ako laze koza ne laze rog.Imas te snimke kao sto rekoh na primjet BIH-Italija praznih mjesta na dnu pozmasan broj a govori se o 40.000.A kapacitet 35.000 lako je slagati ljude ali treba samog sebe. :roll:Uostalom sto ih ne postavis.
A za Francusku odlicno mozemo napuniti protiv Francuske i ebat Braci sve po spisku,ma sjajno.
Ko je slijedeci na redu od igraca.
[youtube][/youtube]harishp je napisao/la:Imas te snimke kao sto rekoh na primjet BIH-Italija praznih mjesta na dnu pozmasan broj a g
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.