Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

harishp
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la harishp » 26 feb 2010, 20:26

vedran86 je napisao/la:ma mozete vi ovdje pricat igra se na kosevu i ako bude 20 000 bolje neg u zenici 14 000
Jedino savezu u djepu :roll:Toliko nisu imali ni kad je bila tekma za boljitak fudbala Kodro i prijatelji a karta bila jedna marka :shock:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 feb 2010, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 26 feb 2010, 20:27

harishp je napisao/la:
vedran86 je napisao/la:ma mozete vi ovdje pricat igra se na kosevu i ako bude 20 000 bolje neg u zenici 14 000
Jedino savezu u djepu :roll:
savezu je u dzepu gdje god se igralo
HZSA87

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 feb 2010, 20:27

A nije fakat je glupo , gledam sve repke stadioni svi puni , i to duplo vise primaju a kod nas 30 k nemozemo da napunimo a ovakve igrace imamo...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2010, 20:31

Bosnier je napisao/la:A nije fakat je glupo , gledam sve repke stadioni svi puni , i to duplo vise primaju a kod nas 30 k nemozemo da napunimo a ovakve igrace imamo...
Eto nadji drzavu koja moze imat 30 hiljada na prijateljskoj utakmici protiv Gane. Naravno sa slicnim brojem stanovnika kao i mi. I to se zna za tekmu sedmicu prije. Evo znam za norvezane da jedva napune i 20 hiljada kad budu kvalifiakcije, a prima im stadion oko 30. U hrvata isto tako rijetko kad pun Maksimir. U nas je jedno od najvecih interesovanja za repku u Evropi i protiv Turske sad kad su igrali su se komotno mogla dva Koseva napunit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 feb 2010, 20:37

Cartman je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:A nije fakat je glupo , gledam sve repke stadioni svi puni , i to duplo vise primaju a kod nas 30 k nemozemo da napunimo a ovakve igrace imamo...
Eto nadji drzavu koja moze imat 30 hiljada na prijateljskoj utakmici protiv Gane. Naravno sa slicnim brojem stanovnika kao i mi. I to se zna za tekmu sedmicu prije. Evo znam za norvezane da jedva napune i 20 hiljada kad budu kvalifiakcije, a prima im stadion oko 30. U hrvata isto tako rijetko kad pun Maksimir. U nas je jedno od najvecih interesovanja za repku u Evropi i protiv Turske sad kad su igrali su se komotno mogla dva Koseva napunit.
O tome i govorimo zavisi od mjesta gdje se igra,Protiv Turske je vec bila dvije tekme na Kosevu pa nikad nije bilo ni cestito poluprazno tako da niko ne garantuje da bi bio dvaput pun.A ako cemo mi gledati da bude od neke super vaznosto ebo to.Pet sest puta poluprazan stadion zjapi i na kraju ''mozda'' pun.
Uostalom i igraci bjeze od Sarajeva i Koseva ko ' vampir od bjelog luka.
Po hiljadu puta su izjavili da im je bolje na B.P.
Meni je licno zavijanja,lajanja i pljuvanja protiv Brace na Kosevu protiv Francuske bila puna kapa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2010, 20:46

Jao sta ti uporedjujes. Sad je se igralo za baraz, a utakmice protiv turaka na Kosevu, jedna prijateljska jedna u vrijeme bojkota kad je svak normalan znao da ne mozemo na EP svakako. I tebi to isto. Onaj kreten Sliskovic je poceo pricat protiv Koseva i naravno narod isto tako poceo ko ovce. Tako su se svi okrenuli i protiv Salihamidzica, klanjali se Ciri itd itd. Da ne pricam o tome kako bi cjene karata bile duplo manje kad bi se na Kosevu igralo.

A sto se tice igraca, kao prvo nije njihovo da to odlucuju, nego do saveza i selektora. A kao drugo, da igramo na Kosevu oni bi isto tako govorili da im je najljepse tu. Naravno ako pobjede, kad bi izgubili bio bi naravno teren kriv a ne njihove lose igre. Nama je naravno uvjek sudija, teren, Bog, Evropska Unija ili Batman kriv, ali mi sami nikad.

A Brazzi je citavo Bilino Polje zagrmilo "Brazzo, ****". Vise su se tad culi nego za citavu tekmu protiv Portugala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 feb 2010, 20:52

Cuj jao sto bi @bezimeni rekao nije jao vec masalah ali za druge protivnike a ne za nas :mrgreen:
P.S Braco je svoju oprostajnu napisao na Kosevu.Vise su ti papci aplaudirali Francuzima nego Braci ebo ih ''cordon bleue''.Zato zbog tih jalijasa i gledamo odakle vedri sa strane bekova ili krila.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2010, 20:59

harishp je napisao/la:Cuj jao sto bi @bezimeni rekao nije jao vec masalah ali za druge protivnike a ne za nas :mrgreen:
P.S Braco je svoju oprostajnu napisao na Kosevu.Vise su ti papci aplaudirali Francuzima nego Braci ebo ih ''cordon bleue''.Zato zbog tih jalijasa i gledamo odakle vedri sa strane bekova ili krila.
Lazes i to dobro. Bio sam na toj utakmici, i nista specijalno nije bilo protiv Brazze. Publika ga je podrzavala., kao i svakog drugog igraca. Sto ti ne vjerujes Salihamidzicu da on jednostavno ne moze igrat na dva fronta? Zar ti nije dovoljan dokaz to sto nije odigro ni 20 utakmica u zadnje 2 godine? Po obicaju pricas gluposti koje su se samo desile u tvojoj glavi i mislis da te nece niko ispravit. Pa nisi bezveze ponosni dobitnik zlatne kante.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 26 feb 2010, 21:18

mahalas je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
NoName je napisao/la: Jel od transfera u Englesku? :mrgreen:
Samo se ti zezaj. Vidjećeš kad mu menadžer kaže da ga traži Barcelona, pa svi to objave. Neće ti biti onda do šale.
Koje ste vi životinje, pa to je nenormalno. Momci svoje komplekse liječite negdje drugdje,a ne ovdje na račun naših momaka koji srce ostavljaju na terenu za ovu zemlju... šta ste vi to uradili za Bosnu osim što serete svaki dan, po svemu i svačemu?? Da vam nije Safet kriv što ste piškili u krevet do svoje 15-te godine,a ko ih imate i toliko, jer ste na nivou retardiranog djeteta............
Što si ti nervooozaaan :o :o Smiri malo živce, ako si toliko glup da šalu ne možeš shvatiti onda je to tvoj problem. Ovo je bilo, na kraju krajeva, upućeno tačno jednoj osobi, zna on ko je, a to što se ti, od svih ostalih forumaša, nađeš pametovati i meni soliti pamet i to je tvoj problem.

I vala dosta je tih rodoljubno-domoljubno-braniteljskih izjava, ovo je sportski forum i tu pričamo o sportu. A šta sam ja uradio za svoju zemlju to je moja stvar a ne tvoja.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 feb 2010, 21:28

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Cuj jao sto bi @bezimeni rekao nije jao vec masalah ali za druge protivnike a ne za nas :mrgreen:
Lazes i to dobro. Bio sam na toj utakmici, i nista specijalno nije bilo protiv Brazze. Publika ga je podrzavala., kao i svakog drugog igraca. Sto ti ne vjerujes Salihamidzicu da on jednostavno ne moze igrat na dva fronta? Zar ti nije dovoljan dokaz to sto nije odigro ni 20 utakmica u zadnje 2 godine? Po obicaju pricas gluposti koje su se samo desile u tvojoj glavi i mislis da te nece niko ispravit. Pa nisi bezveze ponosni dobitnik zlatne kante.
Hem sto si bezobrazan hem gluh.Uostalom kod tebe je obicaj da vidis ili cujes sto niko nije.
Ti nemoras dobiti ti si sam od sebe kanta za pohranjivane gluposti.
Haj ti malo ono svoje ''jaoooo'' :lol:isto ko' topla braca :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 26 feb 2010, 21:45

Kolko KM su karte ?
12.9.2009.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 26 feb 2010, 22:05

za one koji kazu da kosevo nika dnije bilo puno.... evo par podataka.. jer ocito mnogi nikad nisu gledali utakmice reprezentacije,,, pricate o posjecenosti na utakicama u sarajevu na osnovu par utakmica koje su se igrale u periodu kad je bio bojkot i kad nismo imali sanse ni za sta....

BOSNA I HERCEGOVINA - ITALIJA 2:1 (2:1) (40.000 gledalaca)
BOSNA I HERCEGOVINA - GRCKA 0:1 (0:0) (33.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - CEŠKA REPUBLIKA 1:3 (0:1) (32.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - FARSKA OSTRVA 1:0 (0:0), (28.000) Evo i protiv slabog protivnika
BOSNA I HERCEGOVINA - ŠKOTSKA 1:2 (1:2) (31.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - ŠPANIJA 1:2 (1:1) (38.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - AUSTRIJA 1:1 (1:0) (27.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - DANSKA 1:1 (1:1) (38.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - SRBIJA I CRNA GORA 0:0 (0:0) (32.000)
BOSNA I HERCEGOVINA - FRANCUSKA 1:2 (1:1) (36.000)

Tako da molim vas vise popustite pricu o kosevu.. Ovo je dovoljno da vam zacepim usta..... Pada vam prica da je samo protiv danske bilo puno kosevo.. na ovim utakmicama napunjena 3 bilina polja...

Imam i link da ne kazete da sam izmislio sve ovo.. ali nije dozvoljeno reklamiranje...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 feb 2010, 22:10

adnan_hz je napisao/la:za one koji kazu da kosevo nika dnije bilo puno.... evo par podataka.. jer ocito mnogi nikad nisu gledali utakmice reprezentacije,,, pricate o posjecenosti na utakicama u sarajevu na osnovu par utakmica koje su se igrale u periodu kad je bio bojkot i kad nismo imali sanse ni za sta....

BOSNA I HERCEGOVINA - FARSKA OSTRVA 1:0 (0:0), (28.000) Evo i protiv slabog protivnika
Daj imas snimke tekmi.Pogledaj samo tekmu Italija BIH i vidjet ces koliko zjapi praznih mjesta.Kapacitet je inace 35 hiljada tako da nikakve logike nema.
Tako da molim vas vise popustite pricu o kosevu.. Ovo je dovoljno da vam zacepim usta..... Pada vam prica da je samo protiv danske bilo puno kosevo.. na ovim utakmicama napunjena 3 bilina polja...

Imam i link da ne kazete da sam izmislio sve ovo.. ali nije dozvoljeno reklamiranje...
Imas i snimke tih tekmi.Kapacitet je35.000 a recimo na tekmi BiH-Italija zjapi praznih mjesta koliko hoces.Jel se to brojalo i bolesnici u Kosevskoj bolnici
:roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 feb 2010, 22:17, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 26 feb 2010, 22:15

harishp je napisao/la:
adnan_hz je napisao/la:za one koji kazu da kosevo nika dnije bilo puno.... evo par podataka.. jer ocito mnogi nikad nisu gledali utakmice reprezentacije,,, pricate o posjecenosti na utakicama u sarajevu na osnovu par utakmica koje su se igrale u periodu kad je bio bojkot i kad nismo imali sanse ni za sta....

Daj imas snimke tekmi.Pogledaj samo tekmu Italija BIH i vidjet ces koliko zjapi praznih mjesta.Kapacitet je inace 35 hiljada tako da nikakve logike nema.

aj ba harise.. ti inace vjeciti kontras... ocito nisi bio ni na jednoj utakmici...

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 26 feb 2010, 22:18

Kazes da protiv francuske nije bilo puno.... Grijesis!!!!

[youtube][/youtube]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 feb 2010, 22:22

Jok ti si. :roll: Ti vjerovatno da si izvjestavao cim tolike brojeve imas.
Ako laze koza ne laze rog.Imas te snimke kao sto rekoh na primjet BIH-Italija praznih mjesta na dnu pozmasan broj a govori se o 40.000.A kapacitet 35.000 lako je slagati ljude ali treba samog sebe. :roll:Uostalom sto ih ne postavis.
A za Francusku odlicno mozemo napuniti protiv Francuske i ebat Braci sve po spisku,ma sjajno.
Ko je slijedeci na redu od igraca.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 26 feb 2010, 22:27

harishp je napisao/la:Jok ti si. :roll: Ti vjerovatno da si izvjestavao cim tolike brojeve imas.
Ako laze koza ne laze rog.Imas te snimke kao sto rekoh na primjet BIH-Italija praznih mjesta na dnu pozmasan broj a govori se o 40.000.A kapacitet 35.000 lako je slagati ljude ali treba samog sebe. :roll:Uostalom sto ih ne postavis.
A za Francusku odlicno mozemo napuniti protiv Francuske i ebat Braci sve po spisku,ma sjajno.
Ko je slijedeci na redu od igraca.
kume znas li ti mozda sa sjedenje po stepenicama... ljudi ce radije sjesti svi na stepenice nego pri dnu.. to je nasa kultura jer ljudi ne sjede na mjestima gdje je odredjeno.... .
Zadnja izmjena: adnan_hz, dana/u 26 feb 2010, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 26 feb 2010, 22:28

harishp je napisao/la:Imas te snimke kao sto rekoh na primjet BIH-Italija praznih mjesta na dnu pozmasan broj a g
[youtube][/youtube]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 feb 2010, 22:29

40.000 :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 feb 2010, 22:31

Igracemo na Kosevu, dobar potez Susica. A vi kontrirajte do mile volje, ne pitate se vi nego selektor :mrgreen:
Bolje je u svakom slucaju igrati pred 20 ili 30 hiljada nego pred 12-13 (kapacitet BP), a i cijene ulaznica su mnogo pristupacnije na Kosevu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.