DukeOfWellington je napisao/la:Informiši se o karijeri svog idola Sušića, ne pada mi na pamet da ti besplatno tražim te informacije.
Slučajno si zaboravio činjenicu sa kakvim igračkim kadrom je raspolagao Amar Osim kad je gubio od tih klubova. Interesantno, svaki od tih klubova na kraju je došao do grupne faze LP. I svi su lošiji od prosječnog turskog kluba. To su tvoji zaključci, nije ni čudo što nisi upoznat sa kvalitetima Osima, to je van domašaja tvoje mogućnosti zaključivanja.
Ponavljaj ti gluposti i dalje, a mi ćemo ponavljati istinu, tj. da nam se crno piše ako ostane Sušić.
@BadrHari
Nemamo svi problem sa objektivnošću, nemamo svi muku prema tuđem uspjehu i slično. To su odlike sitnih duša.
Blago tebi sto sve znas pa solis pamet po forumu. Drzi se ti Amara, ali ja ga ne zelim u svojoj reprezentaciji, kao sto ti ne zelis Susica. Amar niti je takticar, niti je neki autoritet. Pa de mi samo reci kako bi se ti ponasao da ti dodje neki lik poput njega i da ti prica nesto i podriguje kroz brkove? Ti bi ga smatrao autoritetom? Pa samo mu se mozes nasmijati, nikako postovati i ginuti za njega na terenu. Koliko god Susic bio los, Amar je sve to x2.
Cuj s kakvim je kadrom raspolagao Amar Osim

. Klepao ga je ko je stigao u Evropi i to je obicna istina. Kakav je kadar Pape imao u Turskoj gdje imas tri-cetiri tima koji su 5 klasa iznad ostalih? Suplja prica koja ne vodi nicemu.
Bajevic ili niko, jer je samo Bajevic upgrade u odnosu na ovog kojeg vec imamo.