Safet Sušić - Pape

arius
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la arius » 08 jul 2014, 19:19

emir79 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Je li sad i Ivica medju nenormalnim navijacima, ako je uputio indirektne kritike Safetu. :D
Osim nije navijac , nego covjek pri savezu ;)

Mene ne brine uopste to, nego ovo

http://****.ba/vijest/76334" onclick="window.open(this.href);return false;

@Arius

NE DIPR!

ti balavac da se s respektom obracas , ja tebi nista uvredljivo ne govorim

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 jul 2014, 19:20

Wannabe Vojvodo
nemam ja nista protiv Amara, stavise cijenim ga i postujem, ali tvoj nivo objektivnosti je zabrinjavajuci.

Neozbiljno je ocekivati da ista normalno napises, kad se radi o Osimu a navijas za Zelju...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 jul 2014, 19:23

DukeOfWellington je napisao/la:Informiši se o karijeri svog idola Sušića, ne pada mi na pamet da ti besplatno tražim te informacije.

Slučajno si zaboravio činjenicu sa kakvim igračkim kadrom je raspolagao Amar Osim kad je gubio od tih klubova. Interesantno, svaki od tih klubova na kraju je došao do grupne faze LP. I svi su lošiji od prosječnog turskog kluba. To su tvoji zaključci, nije ni čudo što nisi upoznat sa kvalitetima Osima, to je van domašaja tvoje mogućnosti zaključivanja.

Ponavljaj ti gluposti i dalje, a mi ćemo ponavljati istinu, tj. da nam se crno piše ako ostane Sušić.

@BadrHari

Nemamo svi problem sa objektivnošću, nemamo svi muku prema tuđem uspjehu i slično. To su odlike sitnih duša.
Blago tebi sto sve znas pa solis pamet po forumu. Drzi se ti Amara, ali ja ga ne zelim u svojoj reprezentaciji, kao sto ti ne zelis Susica. Amar niti je takticar, niti je neki autoritet. Pa de mi samo reci kako bi se ti ponasao da ti dodje neki lik poput njega i da ti prica nesto i podriguje kroz brkove? Ti bi ga smatrao autoritetom? Pa samo mu se mozes nasmijati, nikako postovati i ginuti za njega na terenu. Koliko god Susic bio los, Amar je sve to x2.

Cuj s kakvim je kadrom raspolagao Amar Osim :D. Klepao ga je ko je stigao u Evropi i to je obicna istina. Kakav je kadar Pape imao u Turskoj gdje imas tri-cetiri tima koji su 5 klasa iznad ostalih? Suplja prica koja ne vodi nicemu.

Bajevic ili niko, jer je samo Bajevic upgrade u odnosu na ovog kojeg vec imamo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 jul 2014, 19:24

BadrHari je napisao/la:Wannabe Vojvodo
nemam ja nista protiv Amara, stavise cijenim ga i postujem, ali tvoj nivo objektivnosti je zabrinjavajuci.

Neozbiljno je ocekivati da ista normalno napises, kad se radi o Osimu a navijas za Zelju...
Što niko ne citira šta sam ja to konkretno napisao a da ne stoji.

Da li je uspješniji od Sušića i Jagodića?
Da li je uveo Džeku u prvi tim?
Zašto neko misli da ne bi uspostavio autoritet?

Mislim gdje je problem? Nisam ga uporedio sa Bajevićem nego sa ovom dvojicom. I nisam ja napisao smiješnu rečenicu kako Amar Osim ne bi mogao voditi ni mladu reprezentaciju koja je inicirala ovu priču. Ja govorim preciznim rječnikom, ti okolišaš.

@adriano

Smiješni čovječe, valjaš gluposti i nisi vrijedan da odgovaram na tvoj post.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jul 2014, 19:25

DukeOfWellington je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Vojvodo uozbilji se.
Šta ti se ne sviđa iz mog izlaganja?
Imenjak.

Bilo bi lijepo kad bi on bio neka naša verzija Slavena Bilića, ali čisto sumjam da on može ukrotiti Džeku ili Spahića. Nema šanse.
Isto tako i ostale trenerske kvalitete su mu upitne ako govorimo o ovoj razini vođenja, jer su njegov jedini domet premijerligaške oranice.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 jul 2014, 19:27

Amar Dzeko je napisao/la: Imenjak.

Bilo bi lijepo kad bi on bio neka naša verzija Slavena Bilića, ali čisto sumjam da on može ukrotiti Džeku ili Spahića. Nema šanse.
Isto tako i ostale trenerske kvalitete su mu upitne ako govorimo o ovoj razini vođenja, jer su njegov jedini domet premijerligaške oranice.
Na osnovu čega sumnjaš?

Nije to njegov domet, to je ono što je do sada napravio. Šta mu je domet vidjećemo još.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 jul 2014, 19:29

Hahahah, dobar je Amar, ali za okopati krompir. Blago tebi kad titule sa Zeljom drzis relevantnim cinjenicama u prici oko izbora selektora, a ostajes slijep na to da je Zelju karao ko god je stigao u Evropi. Hajd' da su to normalni porazi, nego su to kantanja bila.

Velika je potraznja za Amarom iz Evrope, ali zbog ljubavi prema Zelji nije zelio da ode.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jul 2014, 19:29

Kako biste vi – ocjenama od jedan do pet, ocijenili naše učešće na Mundijalu 2014?

- Dva i po.

Ivica Osim

:tokralju:
- Vjerovatno su se slegle… Nema šta, nije ni bilo nešto naročito, bar koliko sam je pratio. Ne, nije bitno da li sam ja zadovoljan – nisam ja toliko bitan. Ali, iskreno govoreći, moram reći da i nisam vala zadovoljan. Iskreno. Mogli smo proći i bolje. I bolje igrati. To je moje mišljenje, a ja volim reći ono što mislim. Mislim da smo mogli i morali više. Ali dobro, impresionirani prvim nastupom, sve je bilo novo. Sve to ja razumijem, ali mogli smo u nekim utakmicama igrati malo hrabrije i biti malo drskiji.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 08 jul 2014, 19:31

Goalgetter je napisao/la:Kako biste vi – ocjenama od jedan do pet, ocijenili naše učešće na Mundijalu 2014?

- Dva i po.

Ivica Osim

Ja sad sebi cunu osjecem ako je Osim na ovakva pitanja odgovarao :mrgreen: . A ako si ikad pratio u zivotu Ivicu Osima, znao bi i sam da se on sa ovakvim sprdnjama ne zayebava.

Nema sanse, postavi video snimak pa da se uvjerim.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jul 2014, 19:32

Ako nadjem, postavicu, inace evo link: http://www.****/sport/fudbal/susic-z ... -odlucniji
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 08 jul 2014, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 08 jul 2014, 19:33

Ja boljeg ne tražio :cool: Nikola Nikić... pare nisu problem,kad je on u pitanju :thumbup: slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jul 2014, 19:35

DukeOfWellington je napisao/la:Na osnovu čega sumnjaš?

Nije to njegov domet, to je ono što je do sada napravio. Šta mu je domet vidjećemo još.
Na osnovu njegove dosadašnje karijere. Uspjeh sa ekipom iz PL, gledano iz aspekta evrospskog fudbala ( a mi težimo tome da imamo jaku evropsku reprezentaciju) i nije neki uspjeh. Samim tim, nema ni iskustva vođenja ekipe na takvoj razini, kako taktički na terenu, tako i u svlačionici.

Što se tiče dometa, čini se da Premijer liga BiH i jeste njegov domet, jer je sve ove godine tu, nekog ozbiljnijeg angažmana nema, a valjda je dosad trebao da se dogodi, ako je već u pitanju vrhunski stručnjak. Barem neko bi to prepoznao.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 08 jul 2014, 19:36

1988risha je napisao/la:Ja boljeg ne tražio :cool: Nikola Nikić... pare nisu problem,kad je on u pitanju :thumbup: slika
Tito, sredjivao bi nam i Bilino Polje dzabaluka :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 jul 2014, 19:37

DukeOfWellington je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Wannabe Vojvodo

Što niko ne citira šta sam ja to konkretno napisao a da ne stoji.

Da li je uspješniji od Sušića i Jagodića?
Da li je uveo Džeku u prvi tim?
Zašto neko misli da ne bi uspostavio autoritet?

Mislim gdje je problem? Nisam ga uporedio sa Bajevićem nego sa ovom dvojicom. I nisam ja napisao smiješnu rečenicu kako Amar Osim ne bi mogao voditi ni mladu reprezentaciju koja je inicirala ovu priču. Ja govorim preciznim rječnikom, ti okolišaš.
Prvo to za Jagodica, ti si ga odjednom spomenuo i ne znam zasto baš on ..
Svakako da njegove trenerske sposobnosti spadaju u rang Safetovih, a Amar je iznad obojice ali ti ga odnekud pronadje i poce ga porediti :?

To za autoritet ti nikako ne mozes znati, svjestan si toga da je situacija komplikovana i šta bi sve moglo da bude, Boga pitaj. Drugacije je Edin teenager i Edin planetarna zvijezda koja je sad, umišljen, lijen itd ..
Teze ce biti sa Spahicem lešinarom koji vec deceniju u savezu kabadahijski odnos ima prema svima.
Ja sam misljenja da bi neko beskompromisan kao Amar prije se klonio takvih okolnosti jer mu to ne treba, nego uvodio red u reprezentaciju u kojoj svlacionicom šefuju dvojica igraca. Ne treba njemu to, kao ni Vahi
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 jul 2014, 19:40

Amar Dzeko je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Na osnovu čega sumnjaš?

Na osnovu njegove dosadašnje karijere. Uspjeh sa ekipom iz PL, gledano iz aspekta evrospskog fudbala ( a mi težimo tome da imamo jaku evropsku reprezentaciju) i nije neki uspjeh. Samim tim, nema ni iskustva vođenja ekipe na takvoj razini, kako taktički na terenu, tako i u svlačionici.

Što se tiče dometa, čini se da Premijer liga BiH i jeste njegov domet, jer je sve ove godine tu, nekog ozbiljnijeg angažmana nema, a valjda je dosad trebao da se dogodi, ako je već u pitanju vrhunski stručnjak. Barem neko bi to prepoznao.
Na osnovu čega sumnjaš da neće imati autoritet među pomenutim igračima, to je bilo moje pitanje. Svako normalan ima sumnje da li bi uspio ili ne. Nisam 100% siguran ni sa Vahom, a kamo li sa Amarom. Ali sam 100% siguran što se tiče Sušića. Još jednom ponavljam, nikad ne bih birao Amara Osima prije Bajevića, ali uvijek prije Sušića.

U Japan je otišao i osvojio kup. Nakon toga se vratio, a sada se posvetio potpuno drugoj vrsti posla. Ti sad meni možeš pričat' kako on nema ponuda i kako ga niko neće, ali to nije tačno. Ti se možeš smijat' na to, ali to je tako, čovjek voli Želju i praktično sam drži ovaj klub iznad vode. Toliko je sposoban da ne može biti samo trener nego ovom klubu mora biti i tata i mama.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 jul 2014, 19:47

emir79 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Kako biste vi – ocjenama od jedan do pet, ocijenili naše učešće na Mundijalu 2014?

- Dva i po.

Ivica Osim

Ja sad sebi cunu osjecem ako je Osim na ovakva pitanja odgovarao :mrgreen: . A ako si ikad pratio u zivotu Ivicu Osima, znao bi i sam da se on sa ovakvim sprdnjama ne zayebava.

Nema sanse, postavi video snimak pa da se uvjerim.
Sad trazis video snimak, a gdje je video snimak da je Pape odbio Iran ?

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jul 2014, 19:49

DukeOfWellington je napisao/la:Na osnovu čega sumnjaš da neće imati autoritet među pomenutim igračima, to je bilo moje pitanje.
I odgovorio sam ti :
Samim tim, nema ni iskustva vođenja ekipe na takvoj razini, kako taktički na terenu, tako i u svlačionici.
DukeOfWellington je napisao/la:Još jednom ponavljam, nikad ne bih birao Amara Osima prije Bajevića, ali uvijek prije Sušića.
Ovo mi je nekako promaklo. Ako je tako onda se slažemo. Što ne mijenja moje mišljenje da Amar Osim nije kalibar za vođenje reprezentacije, ali svakako da je bolji od Sušića. Uostalom, ko nije? :D
Ronaldo - Isco - Bale

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 jul 2014, 19:52

To samo može da znači da bi možda imao autoritet, a možda i ne bi. Nikako ne znači da sigurno ne bi.

Pa eto Sušić je četiri godine selektor, možda će biti još dvije. Ti i ja smatramo da nije kalibar da čuva nacrtanu ovcu, a kamo li da vodi reprezentaciju, a on je tu godinama. Ružno mi je to reći, ali ako moramo da biramo manje zlo onda treba da biramo manje zlo.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jul 2014, 19:55

Vidš, sad si se uozbiljio. :D Tačno tako. Nažalost..
Ronaldo - Isco - Bale

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 08 jul 2014, 19:55

Amar Osim moze biti samo selektor ekipe Kantona Sarajevo, nikako selektor Reprezentacije BiH.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.