FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 09 jul 2014, 01:03

kakvi sad turci, k.u.r.c.i, palci koji ce nam :!: ovaj momak nije igrao fudbala nekoliko godina i evo ga pravo nama, haman smo postali azil za propale fudbalere. dobro neko gore napisa tresla se gora rodio se mis, ove godine imamo ekipu za najbolje 10 mjesto ali mislim da cemo biti jos nize. volio bi da grijesim ali tesko jer sa ovim igracima mi smo prnuli u sisu :oops: ovu saku jada sto imamo uigrati i nadati se nekim pobjedama, ali bit ce interesantno gledati veliki broj drugoligaskih igraca u eliti. sreca nasa sto su Zvijezda, Travnik, Slavija i Radnik u qurcu pa ne moramo toliko strahovati za opstanak :!: i jos nesto: sezonske su trebale biti vec u prodaji prije nego sto ljudi odu na ljetovanje i sjebu sve pare ali ocito smo i tu zakazali maksimalno :!: :!: :!: :!: kako god teski su dani pred nama
Sloboda Tuzla

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 09 jul 2014, 01:08

Jel moze neko povuci jednu liniju i reci konkretno sta se to u Slobodi radi kao sto se radi u normalnim klubovima kao i sta se vise ne radi od onoga sto rade propali klubovi Premijer lige.

Hvala
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 jul 2014, 01:10

kakva negativnost,nisu dosli oni kojima ste se nadali,pa sad gotovo,smak svijeta.a mozda bas neko od njih zablista.a zadrzali smo 75 posto proslosezonske ekipe ljudi,uigrane ekipe.uvjek neko iskoci,zablista,neko podbaci.sloboda ce izaci u euro takmicenje,vidjecete,pa ko se to strasno pojaco Osim sarajeva,i sirokog,
tu je zrinjski,i taraba od zelje,sa svima ostalima mozemo igrati,kuci i nastrani,dokaz je olimpik,prije samo par dana :!: jos se nismo ni uigrali,ni koji ****.a garantujem da dolaze jos najmanje dvojica igraca.hadzija,moranjkic,svi koji su napustili trazili su ogromne novce,azmir je odlucio da je bolje da za te pare sanira dio duga,ili redovno isplacuje plate....neznam u cemu je Problem,bice ovo teska sezona,hoce,ali zelimo sanirati dugove,moraaa :!:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 jul 2014, 01:21

wienultras je napisao/la:kakva negativnost,nisu dosli oni kojima ste se nadali,pa sad gotovo,smak svijeta.a mozda bas neko od njih zablista.a zadrzali smo 75 posto proslosezonske ekipe ljudi,uigrane ekipe.uvjek neko iskoci,zablista,neko podbaci.sloboda ce izaci u euro takmicenje,vidjecete,pa ko se to strasno pojaco Osim sarajeva,i sirokog,
tu je zrinjski,i taraba od zelje,sa svima ostalima mozemo igrati,kuci i nastrani,dokaz je olimpik,prije samo par dana :!: jos se nismo ni uigrali,ni koji ****.a garantujem da dolaze jos najmanje dvojica igraca.hadzija,moranjkic,svi koji su napustili trazili su ogromne novce,azmir je odlucio da je bolje da za te pare sanira dio duga,ili redovno isplacuje plate....neznam u cemu je Problem,bice ovo teska sezona,hoce,ali zelimo sanirati dugove,moraaa :!:
druze taj kadar koji smo zadrzali od prosle sezone nije mogao izboriti povratak u premijer ligu pa im je Azmir morao namjestati meceve ;) ako ti od njih ocekujes nesto onda jbg. kakva europa i kakvi bakraci :!: normalno da ce ljud biti negativni kad se neke stvari potpuno amaterski obavljaju i to zna vise ljudi na ovom forumu samo niko nece da napise. nemoj biti siguran da nas nece jos neko od igraca napustiti jer kad se Azmir vrati bit ce prekasno ;)
Sloboda Tuzla

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 jul 2014, 01:33

pa sta ocekujete,posle godinu od gasenja,takav profesionalizam,da nam i real pozavidi. :roll:
a nadji mi ko ne namjesta meceve,zeljo recimo,moze slobodno vratiti par titula i trofeja,jer nisu zaradjeni na terenu.istina je da najmanje 8,9 ekipa nije ni tren bolje od nas,isto tako svi mi znamo kakva je situacija u klubu,a seremo i ocekujemo,koda smo,u najmanju ruku maribor. :rol:
doslo je dva tri dobra igraca,solidna,izvuce denis od njih maksimum.cilj stabilizacija kluba,i vracanje dugova,a mi hocemo kajkuta,mesanovice,bekice,....cuj ovog,rukavina :rol: :rol:
nase je da napunimo tusanj,za sve ostalo,tu je americanexpres :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jul 2014, 01:33

fukaratz je napisao/la: druze taj kadar koji smo zadrzali od prosle sezone nije mogao izboriti povratak u premijer ligu pa im je Azmir morao namjestati meceve ;) ako ti od njih ocekujes nesto onda jbg. kakva europa i kakvi bakraci :!: normalno da ce ljud biti negativni kad se neke stvari potpuno amaterski obavljaju i to zna vise ljudi na ovom forumu samo niko nece da napise. nemoj biti siguran da nas nece jos neko od igraca napustiti jer kad se Azmir vrati bit ce prekasno ;)
Ma ja, namjestićemo još koju, kupiće Azmir ako bude trebalo, ekipa je k'o dlake, naderat će nas svi redom, raspad sistema, ode Azmir, ma kraj, ende...Idi pokrij se bolan, šta ti je...
Puno paničarite, a nije se gazda ni iz Brazila (il' Amerike, gdje god da je trenutno) vratio, a kamo li sezona da je počela. K'o da smo u Englesku Premijer ligu ušli, a ne u našu šabaniju, opušteno, u ovakvoj sredini trenutno kakva je, nema šanse da klub opet ispadne, kamo li klub koji napreduje u svakom pogledu. Kad smo u onom sivilu godinama igrali solidno, što ne bi i sad u ovakvoj situaciji, gdje hvala Bogu ima i prostora za napredak.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 jul 2014, 01:45

ja da se pokrijem :lol: nista rodjaci vrijeme ce pokazati, ja sam uvjek na Tusnju bili 3 ili 15 na tabeli ;) daj boze da grijesim ali ovo je sve na tankim nozicama :cool:
Sloboda Tuzla

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 jul 2014, 01:50

prosle sezone polusezona.
trener,taraba,provala,cirkus
ekipa,prosjek svih prosjeka 1 federalne
posjeta nije vrijedna spomena.

druga poluszona,vrhunski trener
sobzirom koju smo ligu igrali,pojacanja :tokralju: :tokralju:
posjeta,najveca u drzavi.

rezultat premjer Liga

zasto je tesko vjerovati da azmir zeli vidjeti na polusezonu,sta,kako,pa mozda napasti evropu....jednom je rekao premjer Liga ali kako...
na sjednici na kraju sezone rekao je,izmedju redova,evropa ali kako sa ovolikim dugom..pametnom dosta :salut:
ja mu vjerujem,sta god da radi.vjerujem u bolje sutra.

mmln
Kontakt:

Post Postao/la mmln » 09 jul 2014, 09:45

Neko spominje Zvijezdu,kaze da lose stoji,iznenadit ce se mnogi kad vide Zvijezdu na terenu

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 09 jul 2014, 09:52

Sta se brinete dolazi nam Ante Rukavina ...

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 09 jul 2014, 10:14

@tzbulevar87 lijepe novosti nema govora :D Bez gosp Azmira se sve otelo kontroli,ne bi me cudilo da u iz l knl dodju neki igraci na probu :D
Doci ce sve to na svoje povratkom Azmira . :D

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 jul 2014, 10:18

Kakav pesimizam :clap: nama su otišla dva prvotimca od prošle polusezone a vjerujem da smo im našli adekvatne zamjene. To što mi nismo dobili neko zvučno pojačanje za ovaj rang (kao što su ona pojačanja bila za 1.FBiH) je druga stvar, a pored toga prelazni rok još uvijek traje. Pojedinci su izgleda zaboravili da su nam se najbolje pokazala pojačanja koja su stigla nekoliko dana prije nastavka sezone.
I drugo, kad sa strane neko ovako pročitao pomislio bi raspad sistema. Još samo treba da neko izvali da igrači nemaju plate i da gladuju.
Pogledajte kakva je situacija u Radniku i Mladosti V.O. gdje im je otišlo po pola tima. Slavija u gadnim problemima, jedva za pripreme imaju. A ovdje se pojedinci brinu o našem opstanku :facepalm:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 jul 2014, 10:24

Coraco je napisao/la:Kakav pesimizam :clap: nama su otišla dva prvotimca od prošle polusezone a vjerujem da smo im našli adekvatne zamjene. To što mi nismo dobili neko zvučno pojačanje za ovaj rang (kao što su ona pojačanja bila za 1.FBiH) je druga stvar, a pored toga prelazni rok još uvijek traje. Pojedinci su izgleda zaboravili da su nam se najbolje pokazala pojačanja koja su stigla nekoliko dana prije nastavka sezone.
I drugo, kad sa strane neko ovako pročitao pomislio bi raspad sistema. Još samo treba da neko izvali da igrači nemaju plate i da gladuju.
Pogledajte kakva je situacija u Radniku i Mladosti V.O. gdje im je otišlo po pola tima. Slavija u gadnim problemima, jedva za pripreme imaju. A ovdje se pojedinci brinu o našem opstanku :facepalm:
+1; zanimljivo je da su uvijek isti likovi pesimisti i da pljuju čim nešto ne ide bajno kako nas je Azmir navikao. Sjetih se samo kako je jedan od ovih što kukaju pisao kako poslije februarskih protesta nećemo imati ništa, kako smo izgubili euforiju oko FK Sloboda i kako smo sami sebi krivi...a svim nam je poznato kako su tribine Tušnja bile popunjene u drugom dijelu :kafa:

Samo se ne obazirite, jer uvijek jedni te isti kukaju. Što je najgore ti što kukaju su najglasniji i u pobjedi, a i u porazu :oops:
075

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 jul 2014, 10:45

TzBulevar87 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Kakav pesimizam :clap: nama su otišla dva prvotimca od prošle polusezone a vjerujem da smo im našli adekvatne zamjene. To što mi nismo dobili neko zvučno pojačanje za ovaj rang (kao što su ona pojačanja bila za 1.FBiH) je druga stvar, a pored toga prelazni rok još uvijek traje. Pojedinci su izgleda zaboravili da su nam se najbolje pokazala pojačanja koja su stigla nekoliko dana prije nastavka sezone.
+1; zanimljivo je da su uvijek isti likovi pesimisti i da pljuju čim nešto ne ide bajno kako nas je Azmir navikao. Sjetih se samo kako je jedan od ovih što kukaju pisao kako poslije februarskih protesta nećemo imati ništa, kako smo izgubili euforiju oko FK Sloboda i kako smo sami sebi krivi...a svim nam je poznato kako su tribine Tušnja bile popunjene u drugom dijelu :kafa:

Samo se ne obazirite, jer uvijek jedni te isti kukaju. Što je najgore ti što kukaju su najglasniji i u pobjedi, a i u porazu :oops:
+2 Ja cu opet ponoviti, nije mi jasno o cemu se ovdje radi, ne znam sta pojedinci ocekuju...Obezbjedjene su pripreme u vrhunskim uslovima, dogovorene utakmice sa ekipama koje su bolje od nas u svakom pogledu, polako nam dolaze igraci na pozicijama sa kojima smo deficitarni, sam trener je rekao da ce doci jos pojacanja, on sigurno ne govori napamet, dobijena je licenca, dosla je nova oprema. Ne treba valjda da Azmir cuci na stadionu ili na pripremama sa njima i da im dodaje vodu....yebemu misa, ovo je moderno doba sa sa vrhunskim komunikacijskim sredstvima :D, Azmir moze uzivo gledati treninge ako hoce :D :D i njihovo ponasanje za vrijeme boravka u hotelu. Imaju ljudi koji misle i koji su placeni, ne mozemo mi odredjivati ke ce igrati i koliko ce ko biti placen....ili ko ce biti doveden ili otpusten.
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 jul 2014, 11:00

sudac92 je napisao/la:@tzbulevar87 lijepe novosti nema govora :D Bez gosp Azmira se sve otelo kontroli,ne bi me cudilo da u iz l knl dodju neki igraci na probu :D
Doci ce sve to na svoje povratkom Azmira . :D
Provokatoru, idi dudlaj qurac Sabovicima...ostavi ti Azmira i Slobodu.
🔴⚫️

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 09 jul 2014, 11:55

Ja stvarno ne znam čemu panika :?: :?:
Od prošle sezone otišli su iz prve postave:Haždić,Brzi,Krpić,Moranjkić.
Otišao Hadžić iskusan dobar golman-došao Prić istih kvaliteta kao Haždić samo perspektivniji i lakši za unovčit.
Otišao Moranjkić igrač sa iskustvom,pametan igrač-došao Mitrović sličnih kvaliteta,pokazao to u Slaviji i Gradini,dakle ništa ni tu nije izgubljeno.
Otišao Brzi.igrač koji je došao sa epitetom ''pijanice''.Na početku nije igrao,ali onda pred kraj sezone je zaigrao kako se i očekivalo.Na njegovom mjestu ništa lošiji neće biti Đoko ili Bekić naravno ako dođe.
Otišao Krpić igrač kojem je trebalo 3 šanse za 1 gol.Došao mladi Mujić iz Budućnosti koji je bio prvi strijeac Prve Lige FBIH u onakvoj ekipi Budućnosti šta će tek biti u kombinaciji sa Šećerovićem ili Redžepijem,ali ima i Jusufbašić koji se nije mnogo naigrao kod Ćire.Tako da ne vidim u čemu je problem.Pogledajte malo ostale ekipe i kako se pripremaju za sezonu.Pogledajte Čelik,Radnik,Obarsku pa pišite očajne postove :silent: :silent:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 jul 2014, 11:57

nisam ni ja za sad najzadovoljniji..posebno nakon odlaska Jaska, da je on tu falila bi nam 2 igraca (od kojih je niz centralnih veznih vec na probi) i to bi se moglo popuniti do kraja prelaznog roka..

nadam se da ce sto prije naci zajednicki jezik sa Jaskom jer tesko ce naci takvog igraca za malo para, a ne mozemo ostati na 2 stopera u PL
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 09 jul 2014, 12:01

ultrasstyle_tz je napisao/la:nisam ni ja za sad najzadovoljniji..posebno nakon odlaska Jaska, da je on tu falila bi nam 2 igraca (od kojih je niz centralnih veznih vec na probi) i to bi se moglo popuniti do kraja prelaznog roka..

nadam se da ce sto prije naci zajednicki jezik sa Jaskom jer tesko ce naci takvog igraca za malo para, a ne mozemo ostati na 2 stopera u PL
Jasko kad bi ostao bilo bi to odlično.Imali bi 3 solidna štopera.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 jul 2014, 12:04

Skver je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:

+2 Ja cu opet ponoviti, nije mi jasno o cemu se ovdje radi, ne znam sta pojedinci ocekuju...Obezbjedjene su pripreme u vrhunskim uslovima, dogovorene utakmice sa ekipama koje su bolje od nas u svakom pogledu, polako nam dolaze igraci na pozicijama sa kojima smo deficitarni, sam trener je rekao da ce doci jos pojacanja, on sigurno ne govori napamet, dobijena je licenca, dosla je nova oprema. Ne treba valjda da Azmir cuci na stadionu ili na pripremama sa njima i da im dodaje vodu....yebemu misa, ovo je moderno doba sa sa vrhunskim komunikacijskim sredstvima :D, Azmir moze uzivo gledati treninge ako hoce :D :D i njihovo ponasanje za vrijeme boravka u hotelu. Imaju ljudi koji misle i koji su placeni, ne mozemo mi odredjivati ke ce igrati i koliko ce ko biti placen....ili ko ce biti doveden ili otpusten.
Neke ljude jednostavno boli sto se vise nista ne pitaju (obicne navijace). Kazem samo hvala dragom Bogu pa je to vrijeme proslo :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jul 2014, 12:07

Neki su umislili da smo Real. :kafa:
Pa sve vam smeta,imamo odličnu upravu,radi se na smanjivanju dugova,ogroman dio posla se uradio,čim ne dovedemo superzvijezdu idu komentari tipa uprava nam veze nema šta radi.Eto nek vi znate. :facepalm:
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.