Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
druze taj kadar koji smo zadrzali od prosle sezone nije mogao izboriti povratak u premijer ligu pa im je Azmir morao namjestati mecevewienultras je napisao/la:kakva negativnost,nisu dosli oni kojima ste se nadali,pa sad gotovo,smak svijeta.a mozda bas neko od njih zablista.a zadrzali smo 75 posto proslosezonske ekipe ljudi,uigrane ekipe.uvjek neko iskoci,zablista,neko podbaci.sloboda ce izaci u euro takmicenje,vidjecete,pa ko se to strasno pojaco Osim sarajeva,i sirokog,
tu je zrinjski,i taraba od zelje,sa svima ostalima mozemo igrati,kuci i nastrani,dokaz je olimpik,prije samo par danajos se nismo ni uigrali,ni koji ****.a garantujem da dolaze jos najmanje dvojica igraca.hadzija,moranjkic,svi koji su napustili trazili su ogromne novce,azmir je odlucio da je bolje da za te pare sanira dio duga,ili redovno isplacuje plate....neznam u cemu je Problem,bice ovo teska sezona,hoce,ali zelimo sanirati dugove,moraaa
Ma ja, namjestićemo još koju, kupiće Azmir ako bude trebalo, ekipa je k'o dlake, naderat će nas svi redom, raspad sistema, ode Azmir, ma kraj, ende...Idi pokrij se bolan, šta ti je...fukaratz je napisao/la: druze taj kadar koji smo zadrzali od prosle sezone nije mogao izboriti povratak u premijer ligu pa im je Azmir morao namjestati meceveako ti od njih ocekujes nesto onda jbg. kakva europa i kakvi bakraci
normalno da ce ljud biti negativni kad se neke stvari potpuno amaterski obavljaju i to zna vise ljudi na ovom forumu samo niko nece da napise. nemoj biti siguran da nas nece jos neko od igraca napustiti jer kad se Azmir vrati bit ce prekasno
+1; zanimljivo je da su uvijek isti likovi pesimisti i da pljuju čim nešto ne ide bajno kako nas je Azmir navikao. Sjetih se samo kako je jedan od ovih što kukaju pisao kako poslije februarskih protesta nećemo imati ništa, kako smo izgubili euforiju oko FK Sloboda i kako smo sami sebi krivi...a svim nam je poznato kako su tribine Tušnja bile popunjene u drugom dijeluCoraco je napisao/la:Kakav pesimizamnama su otišla dva prvotimca od prošle polusezone a vjerujem da smo im našli adekvatne zamjene. To što mi nismo dobili neko zvučno pojačanje za ovaj rang (kao što su ona pojačanja bila za 1.FBiH) je druga stvar, a pored toga prelazni rok još uvijek traje. Pojedinci su izgleda zaboravili da su nam se najbolje pokazala pojačanja koja su stigla nekoliko dana prije nastavka sezone.
I drugo, kad sa strane neko ovako pročitao pomislio bi raspad sistema. Još samo treba da neko izvali da igrači nemaju plate i da gladuju.
Pogledajte kakva je situacija u Radniku i Mladosti V.O. gdje im je otišlo po pola tima. Slavija u gadnim problemima, jedva za pripreme imaju. A ovdje se pojedinci brinu o našem opstanku
+2 Ja cu opet ponoviti, nije mi jasno o cemu se ovdje radi, ne znam sta pojedinci ocekuju...Obezbjedjene su pripreme u vrhunskim uslovima, dogovorene utakmice sa ekipama koje su bolje od nas u svakom pogledu, polako nam dolaze igraci na pozicijama sa kojima smo deficitarni, sam trener je rekao da ce doci jos pojacanja, on sigurno ne govori napamet, dobijena je licenca, dosla je nova oprema. Ne treba valjda da Azmir cuci na stadionu ili na pripremama sa njima i da im dodaje vodu....yebemu misa, ovo je moderno doba sa sa vrhunskim komunikacijskim sredstvimaTzBulevar87 je napisao/la:+1; zanimljivo je da su uvijek isti likovi pesimisti i da pljuju čim nešto ne ide bajno kako nas je Azmir navikao. Sjetih se samo kako je jedan od ovih što kukaju pisao kako poslije februarskih protesta nećemo imati ništa, kako smo izgubili euforiju oko FK Sloboda i kako smo sami sebi krivi...a svim nam je poznato kako su tribine Tušnja bile popunjene u drugom dijeluCoraco je napisao/la:Kakav pesimizamnama su otišla dva prvotimca od prošle polusezone a vjerujem da smo im našli adekvatne zamjene. To što mi nismo dobili neko zvučno pojačanje za ovaj rang (kao što su ona pojačanja bila za 1.FBiH) je druga stvar, a pored toga prelazni rok još uvijek traje. Pojedinci su izgleda zaboravili da su nam se najbolje pokazala pojačanja koja su stigla nekoliko dana prije nastavka sezone.
I drugo, kad sa strane neko ovako pročitao pomislio bi raspad sistema. Još samo treba da neko izvali da igrači nemaju plate i da gladuju.
Pogledajte kakva je situacija u Radniku i Mladosti V.O. gdje im je otišlo po pola tima. Slavija u gadnim problemima, jedva za pripreme imaju. A ovdje se pojedinci brinu o našem opstanku![]()
Samo se ne obazirite, jer uvijek jedni te isti kukaju. Što je najgore ti što kukaju su najglasniji i u pobjedi, a i u porazu
Provokatoru, idi dudlaj qurac Sabovicima...ostavi ti Azmira i Slobodu.sudac92 je napisao/la:@tzbulevar87 lijepe novosti nema govoraBez gosp Azmira se sve otelo kontroli,ne bi me cudilo da u iz l knl dodju neki igraci na probu
Doci ce sve to na svoje povratkom Azmira .
Jasko kad bi ostao bilo bi to odlično.Imali bi 3 solidna štopera.ultrasstyle_tz je napisao/la:nisam ni ja za sad najzadovoljniji..posebno nakon odlaska Jaska, da je on tu falila bi nam 2 igraca (od kojih je niz centralnih veznih vec na probi) i to bi se moglo popuniti do kraja prelaznog roka..
nadam se da ce sto prije naci zajednicki jezik sa Jaskom jer tesko ce naci takvog igraca za malo para, a ne mozemo ostati na 2 stopera u PL
Neke ljude jednostavno boli sto se vise nista ne pitaju (obicne navijace). Kazem samo hvala dragom Bogu pa je to vrijeme prosloSkver je napisao/la:+2 Ja cu opet ponoviti, nije mi jasno o cemu se ovdje radi, ne znam sta pojedinci ocekuju...Obezbjedjene su pripreme u vrhunskim uslovima, dogovorene utakmice sa ekipama koje su bolje od nas u svakom pogledu, polako nam dolaze igraci na pozicijama sa kojima smo deficitarni, sam trener je rekao da ce doci jos pojacanja, on sigurno ne govori napamet, dobijena je licenca, dosla je nova oprema. Ne treba valjda da Azmir cuci na stadionu ili na pripremama sa njima i da im dodaje vodu....yebemu misa, ovo je moderno doba sa sa vrhunskim komunikacijskim sredstvimaTzBulevar87 je napisao/la:+1; zanimljivo je da su uvijek isti likovi pesimisti i da pljuju čim nešto ne ide bajno kako nas je Azmir navikao. Sjetih se samo kako je jedan od ovih što kukaju pisao kako poslije februarskih protesta nećemo imati ništa, kako smo izgubili euforiju oko FK Sloboda i kako smo sami sebi krivi...a svim nam je poznato kako su tribine Tušnja bile popunjene u drugom dijeluCoraco je napisao/la:Kakav pesimizamnama su otišla dva prvotimca od prošle polusezone a vjerujem da smo im našli adekvatne zamjene. To što mi nismo dobili neko zvučno pojačanje za ovaj rang (kao što su ona pojačanja bila za 1.FBiH) je druga stvar, a pored toga prelazni rok još uvijek traje. Pojedinci su izgleda zaboravili da su nam se najbolje pokazala pojačanja koja su stigla nekoliko dana prije nastavka sezone.
Pogledajte kakva je situacija u Radniku i Mladosti V.O. gdje im je otišlo po pola tima. Slavija u gadnim problemima, jedva za pripreme imaju. A ovdje se pojedinci brinu o našem opstanku![]()
Samo se ne obazirite, jer uvijek jedni te isti kukaju. Što je najgore ti što kukaju su najglasniji i u pobjedi, a i u porazu, Azmir moze uzivo gledati treninge ako hoce
![]()
i njihovo ponasanje za vrijeme boravka u hotelu. Imaju ljudi koji misle i koji su placeni, ne mozemo mi odredjivati ke ce igrati i koliko ce ko biti placen....ili ko ce biti doveden ili otpusten.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.