Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Plac zadnja stranica

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Dzoni je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Zar je moguce da djubrad iz FIFA-e nisu mogli odati pocast minutom sutnje.![]()
![]()
Sutra prvo ide minuta sutnje za Brazil pa onda za Di Stefana.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
DukeOfWellington je napisao/la:Jel' to ozbiljno il' retoričko pitanje?habib je napisao/la:jel tvoj nik onaj sto je pobjedio napoleonaDukeOfWellington je napisao/la:Dr. Jekyll i Mr. Hyde na forumu.
vrhunski....habib je napisao/la:ozbiljno a mozda je i to drugo samo ne znam sta je retoricko
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesus je napisao/la:Najgora noć u mom životu.alemsa je napisao/la:Brazilski Isus
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
mislim da kreten pod nikom Jesus mora biti hitno momentalno banovan.... to je vjerska uvreda, i provokacija...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:mislim da kreten pod nikom Jesus mora biti hitno momentalno banovan.... to je vjerska uvreda, i provokacija...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije to samo za Isusa, ovdje se mnoge vjere "diraju" pa opet moderacija nista ne radiDANTES je napisao/la:mislim da kreten pod nikom Jesus mora biti hitno momentalno banovan.... to je vjerska uvreda, i provokacija...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo je sekularna zemlja... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Meni je ovaj lik gotiva
Jest da ce promasiti za 70% koje napise ali ce onih 30% biti historijski
Jest da ce promasiti za 70% koje napise ali ce onih 30% biti historijski
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I kao takva mora imati poštenje prema religijama.
PRAVILA SPORTSPORT.BA FORUMA
2. Svi oblici vjerske,nacionalne, polne i rasne netrpeljivosti
I ima tu još kršenja par pravila ali lijeno mi prijavljivati ljude. Post se uvijek izbriše, ali u većini slujačeva ne bude sankcija.
PRAVILA SPORTSPORT.BA FORUMA
2. Svi oblici vjerske,nacionalne, polne i rasne netrpeljivosti
I ima tu još kršenja par pravila ali lijeno mi prijavljivati ljude. Post se uvijek izbriše, ali u većini slujačeva ne bude sankcija.
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, to bi znacilo da vjeru ismijava neko ko, recimo, glumi Isusa u filmuNeutral je napisao/la:I kao takva mora imati poštenje prema religijama.
Fit Tony: I keep my friends close...
Jim Caviezel je imao bruku problema zbog te uloge.Consigliere je napisao/la:Pa, to bi znacilo da vjeru ismijava neko ko, recimo, glumi Isusa u filmu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svakako, no moral je davno nestao na ovom svijetu. Sportski je forum, neka radi svako šta želi, tu su moderatori da regulišu stvari, živio.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dobri stari MelVirtu4l je napisao/la:Jim Caviezel je imao bruku problema zbog te uloge.Consigliere je napisao/la:Pa, to bi znacilo da vjeru ismijava neko ko, recimo, glumi Isusa u filmu
no.... meni su zabavne ove slike sa kipom isusa hrista, nema ništa uvredljivo u njima, već u čovjekovom nicku i postovima... to je ružno, a pazi ja ti uopšte nisam neki veliki vjernik...Consigliere je napisao/la:Pa, to bi znacilo da vjeru ismijava neko ko, recimo, glumi Isusa u filmuNeutral je napisao/la:I kao takva mora imati poštenje prema religijama.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Miki kad bi ti saljevali stravu ispo bi Veležov grb od olovamiki651 je napisao/la:Šta se dešava sa vama rođeni ? Više vas na temi o Vitezu nego na svojoj.. Ili je procvjetala neka ljubav davna zaboravljena ili po običaju smarate sve živo. Ili glumite vjersku miliciju po tuđim temama pa nešto naređujete bože saćuvaj šta se dešava sa vama..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Miki kad bi ti saljevali stravu ispo bi Veležov grb od olovamiki651 je napisao/la:Šta se dešava sa vama rođeni ? Više vas na temi o Vitezu nego na svojoj.. Ili je procvjetala neka ljubav davna zaboravljena ili po običaju smarate sve živo. Ili glumite vjersku miliciju po tuđim temama pa nešto naređujete bože saćuvaj šta se dešava sa vama..
nedim93 je napisao/la:
![]()
sjeća li se ko @cikcange?
- BurningLegion
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Ostaju i LeIndecision i Bosh. Dzaba je, neces morati nositi svoj talenat u Ohio, Cleveland, ostajes i ti navijac Heata.L-Train je napisao/la:ja mislim da Wade ostaje bez obzira kakva odluka bila Jamesa i Bosha.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, L-Train i 21 gost.