Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dzoni je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Zar je moguce da djubrad iz FIFA-e nisu mogli odati pocast minutom sutnje.![]()
![]()
Sutra prvo ide minuta sutnje za Brazil pa onda za Di Stefana.
DukeOfWellington je napisao/la:Jel' to ozbiljno il' retoričko pitanje?habib je napisao/la:jel tvoj nik onaj sto je pobjedio napoleonaDukeOfWellington je napisao/la:Dr. Jekyll i Mr. Hyde na forumu.
vrhunski....habib je napisao/la:ozbiljno a mozda je i to drugo samo ne znam sta je retoricko
Jesus je napisao/la:Najgora noć u mom životu.alemsa je napisao/la:Brazilski Isus
DANTES je napisao/la:mislim da kreten pod nikom Jesus mora biti hitno momentalno banovan.... to je vjerska uvreda, i provokacija...
nije to samo za Isusa, ovdje se mnoge vjere "diraju" pa opet moderacija nista ne radiDANTES je napisao/la:mislim da kreten pod nikom Jesus mora biti hitno momentalno banovan.... to je vjerska uvreda, i provokacija...
Pa, to bi znacilo da vjeru ismijava neko ko, recimo, glumi Isusa u filmuNeutral je napisao/la:I kao takva mora imati poštenje prema religijama.
Jim Caviezel je imao bruku problema zbog te uloge.Consigliere je napisao/la:Pa, to bi znacilo da vjeru ismijava neko ko, recimo, glumi Isusa u filmu
dobri stari MelVirtu4l je napisao/la:Jim Caviezel je imao bruku problema zbog te uloge.Consigliere je napisao/la:Pa, to bi znacilo da vjeru ismijava neko ko, recimo, glumi Isusa u filmu
no.... meni su zabavne ove slike sa kipom isusa hrista, nema ništa uvredljivo u njima, već u čovjekovom nicku i postovima... to je ružno, a pazi ja ti uopšte nisam neki veliki vjernik...Consigliere je napisao/la:Pa, to bi znacilo da vjeru ismijava neko ko, recimo, glumi Isusa u filmuNeutral je napisao/la:I kao takva mora imati poštenje prema religijama.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Miki kad bi ti saljevali stravu ispo bi Veležov grb od olovamiki651 je napisao/la:Šta se dešava sa vama rođeni ? Više vas na temi o Vitezu nego na svojoj.. Ili je procvjetala neka ljubav davna zaboravljena ili po običaju smarate sve živo. Ili glumite vjersku miliciju po tuđim temama pa nešto naređujete bože saćuvaj šta se dešava sa vama..
Neutral je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Miki kad bi ti saljevali stravu ispo bi Veležov grb od olovamiki651 je napisao/la:Šta se dešava sa vama rođeni ? Više vas na temi o Vitezu nego na svojoj.. Ili je procvjetala neka ljubav davna zaboravljena ili po običaju smarate sve živo. Ili glumite vjersku miliciju po tuđim temama pa nešto naređujete bože saćuvaj šta se dešava sa vama..
nedim93 je napisao/la:
![]()
adriano_leite je napisao/la:Ostaju i LeIndecision i Bosh. Dzaba je, neces morati nositi svoj talenat u Ohio, Cleveland, ostajes i ti navijac Heata.L-Train je napisao/la:ja mislim da Wade ostaje bez obzira kakva odluka bila Jamesa i Bosha.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.