Travnicki je napisao/la:Aaa komsije sad ce se vidjeti cija majka crnu vunu prede. Sad ce Vitez bit u borbi za opstanak a samo Boze daj priliku da se ponovi isto pa da i mi vama zabijemo noz i pustimo utakmicu u nadi da ispadnete, bas kako ste vi sa Rudarom uradili.
 drugo utakmica nije pustena ,koji si ti genijalac...da je se pustala dalo bi im se 3 boda a ne 1 koji im nije nista znacio
 drugo utakmica nije pustena ,koji si ti genijalac...da je se pustala dalo bi im se 3 boda a ne 1 koji im nije nista znacio  trebao si gledati utakmicu ,a ne svoje neko subjektivno misljenje pisati..sudeci po napisanom,neki si klinac koji nema veze o zivotu.. u raspravu ulazim samo sa zrelim i ljudima s realnim misljenjima... cao sad
  trebao si gledati utakmicu ,a ne svoje neko subjektivno misljenje pisati..sudeci po napisanom,neki si klinac koji nema veze o zivotu.. u raspravu ulazim samo sa zrelim i ljudima s realnim misljenjima... cao sad  

sta reci,u ovom trenutku losi i mi i oni.financijska podloga u oba kluba zasada tankaa
  sta reci,u ovom trenutku losi i mi i oni.financijska podloga u oba kluba zasada tankaa 

S onim "pojacanjem" iz ZOO-Stari Vitez (cini mi se da ga zovu Horka!) i trenerom *usnijom Redzepovim ne vidim svijetlu buducnost, nazalost. Svaka cast mladom Jurcevicu i Petrovicu , oni su nasa perspektiva, pravi igraci... nasaFanVitez je napisao/la:Nk Vitez 0-1 Nk Osijek

Strašno!Ovo simpatizer?Ovaj nick,ova priča?jugend je napisao/la:S onim "pojacanjem" iz ZOO-Stari Vitez (cini mi se da ga zovu Horka!) i trenerom *usnijom Redzepovim ne vidim svijetlu buducnost, nazalost. Svaka cast mladom Jurcevicu i Petrovicu , oni su nasa perspektiva, pravi igraci... nasaFanVitez je napisao/la:Nk Vitez 0-1 Nk Osijek
djeca , a "Horka" ?! Ono nije pojacanje , nadam se da ce ga vratiti u onaj fundamentalisticki FK Vitez ( jos nikada kod njiHa nije igrao Hrvat, Srbin...) pa nek za njim idu i oni seljoberi iz ZOO-a koji su dosli da ga podrze... lose, lose...
 mrike koji se nisu vidjeli ipak je Horka nas domaci igrac
 mrike koji se nisu vidjeli ipak je Horka nas domaci igrac 

Travnjak kao tepih,dugo nije bio u boljem stanju,jos nije bio valjan.
 Travnjak kao tepih,dugo nije bio u boljem stanju,jos nije bio valjan.

E jesi ti pametno rekao, jedem ti konkretno fakultet! Ti od stabla ne vidiš šumu! Ti vjerovatno ne bi imao nista protiv da dovedu i ratnog zločinca Šabana Haskića i slične ...ipak su nam susjedi. E moj sinko... mućni malo tom tintarom! Kako kod njiHa (FK Vitez) ne igraju "komšije"? ! I onda smo mi fašisti i zločinci , a oni su samo "jadne" žrtve?!volimVITEZ je napisao/la:pa bolje da uzmemo nekog naseg susjeda iz mahale nego iz zenice.....tek sada nastupa mala barca na scenu iz prikrajka.ti torcida vitez samo bubas u prazno....nikada nista konkretno i pametno da kazes.....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.