Travnicki je napisao/la:Aaa komsije sad ce se vidjeti cija majka crnu vunu prede. Sad ce Vitez bit u borbi za opstanak a samo Boze daj priliku da se ponovi isto pa da i mi vama zabijemo noz i pustimo utakmicu u nadi da ispadnete, bas kako ste vi sa Rudarom uradili.![]()
S onim "pojacanjem" iz ZOO-Stari Vitez (cini mi se da ga zovu Horka!) i trenerom *usnijom Redzepovim ne vidim svijetlu buducnost, nazalost. Svaka cast mladom Jurcevicu i Petrovicu , oni su nasa perspektiva, pravi igraci... nasaFanVitez je napisao/la:Nk Vitez 0-1 Nk Osijek
Strašno!Ovo simpatizer?Ovaj nick,ova priča?jugend je napisao/la:S onim "pojacanjem" iz ZOO-Stari Vitez (cini mi se da ga zovu Horka!) i trenerom *usnijom Redzepovim ne vidim svijetlu buducnost, nazalost. Svaka cast mladom Jurcevicu i Petrovicu , oni su nasa perspektiva, pravi igraci... nasaFanVitez je napisao/la:Nk Vitez 0-1 Nk Osijek
djeca , a "Horka" ?! Ono nije pojacanje , nadam se da ce ga vratiti u onaj fundamentalisticki FK Vitez ( jos nikada kod njiHa nije igrao Hrvat, Srbin...) pa nek za njim idu i oni seljoberi iz ZOO-a koji su dosli da ga podrze... lose, lose...
E jesi ti pametno rekao, jedem ti konkretno fakultet! Ti od stabla ne vidiš šumu! Ti vjerovatno ne bi imao nista protiv da dovedu i ratnog zločinca Šabana Haskića i slične ...ipak su nam susjedi. E moj sinko... mućni malo tom tintarom! Kako kod njiHa (FK Vitez) ne igraju "komšije"? ! I onda smo mi fašisti i zločinci , a oni su samo "jadne" žrtve?!volimVITEZ je napisao/la:pa bolje da uzmemo nekog naseg susjeda iz mahale nego iz zenice.....tek sada nastupa mala barca na scenu iz prikrajka.ti torcida vitez samo bubas u prazno....nikada nista konkretno i pametno da kazes.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.