NK Vitez

Travnicki
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la Travnicki » 02 jul 2014, 10:28

Aaa komsije sad ce se vidjeti cija majka crnu vunu prede. Sad ce Vitez bit u borbi za opstanak a samo Boze daj priliku da se ponovi isto pa da i mi vama zabijemo noz i pustimo utakmicu u nadi da ispadnete, bas kako ste vi sa Rudarom uradili. :bih: :bih:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 jul 2014, 11:20

Travnicki je napisao/la:Aaa komsije sad ce se vidjeti cija majka crnu vunu prede. Sad ce Vitez bit u borbi za opstanak a samo Boze daj priliku da se ponovi isto pa da i mi vama zabijemo noz i pustimo utakmicu u nadi da ispadnete, bas kako ste vi sa Rudarom uradili. :bih: :bih:

prvo s takvim pristupom zaobizi temu nk viteza ;) drugo utakmica nije pustena ,koji si ti genijalac...da je se pustala dalo bi im se 3 boda a ne 1 koji im nije nista znacio :) trebao si gledati utakmicu ,a ne svoje neko subjektivno misljenje pisati..sudeci po napisanom,neki si klinac koji nema veze o zivotu.. u raspravu ulazim samo sa zrelim i ljudima s realnim misljenjima... cao sad :tralala:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 02 jul 2014, 13:27

CELIK -VITEZ u prvom kolu premijer lige :thumbup:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 jul 2014, 17:42

Pripremna utakmica Nk Vitez-Nk Osijek 7.7. na gradskom stadionu u Vitezu :)

A otvaranje sezone protiv susjeda Čelikaaa :mrgreen: sta reci,u ovom trenutku losi i mi i oni.financijska podloga u oba kluba zasada tankaa :)

slika
slika
slika
slika
slika
slika
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 07 jul 2014, 20:12

Nk Vitez 0-1 Nk Osijek
TH 1950

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 07 jul 2014, 23:06

FanVitez je napisao/la:Nk Vitez 0-1 Nk Osijek
S onim "pojacanjem" iz ZOO-Stari Vitez (cini mi se da ga zovu Horka!) i trenerom *usnijom Redzepovim ne vidim svijetlu buducnost, nazalost. Svaka cast mladom Jurcevicu i Petrovicu , oni su nasa perspektiva, pravi igraci... nasa
djeca , a "Horka" ?! Ono nije pojacanje , nadam se da ce ga vratiti u onaj fundamentalisticki FK Vitez ( jos nikada kod njiHa nije igrao Hrvat, Srbin...) pa nek za njim idu i oni seljoberi iz ZOO-a koji su dosli da ga podrze... lose, lose...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 07 jul 2014, 23:41

sutra vise slika s utakmice :
slika
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 08 jul 2014, 11:45

Nogometaši Osijeka svladali Vitez rezultatom 1:0

Nakon Istre iz Pule prije tjedan dana (0:4) premijerligaš Vitez u ponedjeljak je na svom Gradskom stadionu ugostio hrvatskog prvoligaša Osijeka. Iako je utakmica imala karakter trening-susreta i uopće nije publicirana, a igralo se po „pasjoj“ vrućini, na Gradskom stadionu se okupilo blizu 500 gledatelja. Zaželjeli su se Vitežani nogometa, uvjeti na Gradskom stadionu i za gledatelje su sve bolji, očekuje se i skoro licenciranje od strane NS BiH za odigravanje premijerligaških prvenstvenih utakmica, a i Osijek je uvijek zanimljiv i atraktivan protivnik.

Osijek je zasluženo pobijedio, a za tu pobjedu, koja je „stigla“ autogolom (35. minuta) ponajboljeg Vitežanina u ovom susretu, Stipe Miloša, Tomislavgrađanina koji je Vitežanima pristupio iz prijedorskog Rudara, morali su se dobro potruditi i za nju uložiti maksimalan trud. Igralo se u snažnom tempu, borbeno požrtvovno i korektno, pa su akteri ovoga lijepog i zanimljivog susreta na kraju su nagrađeni i gromoglasnim pljeskom viteških ljubitelja nogometa.

Trener Osijeka, Tomislav Rukavina, kazao nam je da je na ovoj utakmici dobio ono što je tražio, vidio je gdje igra njegove momčadi još „šepa“ i to će, kazao je, u nastavku priprema pokušati eliminirati i uočene greške ispraviti. U ovom susretu Rukavina je dao priliku svim raspoloživim igračima, a u startnoj postavi bili su: Mikulić, Špehar, Jonjić, Bralić, Barišić, Kurtović, J. Mišić, Škorić, Baraban, Šorša i Barišić.

U nastavku susreta, cijelo poluvrijeme ili nešto manje, igrali su: Malenica, Matos, Novaković, Pranjić, Pavić, Mioč, M. Mišić, Ugarković, Perošević, Glavaš i Mandić.

Trener Viteza Husnija Arapović nakon utakmmice je kazao: Praveći paralelu s utakmicom koju smo prije tjedan dana odigrali s Istrom mogu iskazati zadovoljstvo onim što je moja momčad pokazala. Očigledan je napredak u igri i u tjelesnoj spremi mada ima još dosta elemenata koje moramo „dotjerivati“, uigravati linije, raditi na taktičkoj nadgradnji a i tjelesnu spremu dignuti na još višu razinu. Osijek je ispred nas u pripremama, to je bilo lako uočiti, pa stoga i raduje što smo se s njima dobro „nosili“ tijekom cijeloga susreta“

Protiv Osijeka Vitez je susret počeo u sastavu; Živković, M. Jurčević, Petrović, Imamović, Miloš, Jurić, , Kapetan, Vidović, Smriko, Šantić, Hećo. Tijekom susreta priliku su dobili i: Perković, Livaja, Badrov, D, Jurčević, Bašić, Šafradin, J. Petrović, Alić. Zbog ozljede nije igrao mladi reprezentativac BiH, Toni Livančić.
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 08 jul 2014, 15:47

Sta ovo bi sa malom barcom,ne mozemo ni shanse napraviti protiv Osijeka?crno nam se pishe sa ovakvom igrom i kad moramo igrache iz mahale na probu dovoditi...sramota!
Godine prolaze jubav ostaje...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 jul 2014, 15:50

Lijepo ste sredili tribine :thumbup:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 08 jul 2014, 17:56

pa bolje da uzmemo nekog naseg susjeda iz mahale nego iz zenice.....tek sada nastupa mala barca na scenu iz prikrajka.ti torcida vitez samo bubas u prazno....nikada nista konkretno i pametno da kazes.....

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 jul 2014, 20:48

jugend je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:Nk Vitez 0-1 Nk Osijek
S onim "pojacanjem" iz ZOO-Stari Vitez (cini mi se da ga zovu Horka!) i trenerom *usnijom Redzepovim ne vidim svijetlu buducnost, nazalost. Svaka cast mladom Jurcevicu i Petrovicu , oni su nasa perspektiva, pravi igraci... nasa
djeca , a "Horka" ?! Ono nije pojacanje , nadam se da ce ga vratiti u onaj fundamentalisticki FK Vitez ( jos nikada kod njiHa nije igrao Hrvat, Srbin...) pa nek za njim idu i oni seljoberi iz ZOO-a koji su dosli da ga podrze... lose, lose...
Strašno!Ovo simpatizer?Ovaj nick,ova priča?
Nisi veliki seljak,mali samo.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 08 jul 2014, 23:03

odlicno smo odigrali atmosfera na tribinama izvrsna i mislim da nema problema oko opstanka a ovi mladi decki neka malo snize tenzije jer Horka se u 15 minuta nasao u dvije prilike ali vidi se da je nespreman i da je nastupao ipak u nizem rangu za razliku od Hece i S :kafa: mrike koji se nisu vidjeli ipak je Horka nas domaci igrac :kafa:

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 09 jul 2014, 01:06

volim VITEZ najvise na svijetu i na ovoj planeti....kada bi vanzemaljci dosli kod mene bi opet prosli.....za vitez moje srce kuca i tko igra ima da puca.nebude li moja zelja stvarna bit ce onda uragana....necu da budem pjesnik,hocu biti vitez ratnik.....vitez do pokrajcica....

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 09 jul 2014, 10:56

Slike stadiona i travnjaka,utakmica protiv Osijeka

Mislim da mozemo biti zadovoljni stadionom,sve je perfektno,taman za nas grad.. Ovih dana ce se zavrsiti ograda oko stadiona,takoder ce biti zamijenjeni golovi i klupe za rezervne igrace :) Travnjak kao tepih,dugo nije bio u boljem stanju,jos nije bio valjan.

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
TH 1950

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 09 jul 2014, 15:44

volimVITEZ je napisao/la:pa bolje da uzmemo nekog naseg susjeda iz mahale nego iz zenice.....tek sada nastupa mala barca na scenu iz prikrajka.ti torcida vitez samo bubas u prazno....nikada nista konkretno i pametno da kazes.....
E jesi ti pametno rekao, jedem ti konkretno fakultet! Ti od stabla ne vidiš šumu! Ti vjerovatno ne bi imao nista protiv da dovedu i ratnog zločinca Šabana Haskića i slične ...ipak su nam susjedi. E moj sinko... mućni malo tom tintarom! Kako kod njiHa (FK Vitez) ne igraju "komšije"? ! I onda smo mi fašisti i zločinci , a oni su samo "jadne" žrtve?!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 jul 2014, 15:49

Idi bola liječi se i nauči slovo Č da izgovaraš.Zieg Heil seljoberu.
Vječno u našim srcima.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 jul 2014, 20:09

Iskreno se nadam da ce neko od administracije reagovati i ovom bolesnom sovinisti koji se krije pod nickom jugend trajno zabraniti pristup ovom sportskom forumu.
Ostale zaljubljenike u fudbalsku igru Vitezane pozdravljam i zelim puno uspjeha u nadolazecoj sezoni
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 09 jul 2014, 21:23

Nemojte tako na prigradske zvijezde.. Oni su na ovom forumu ono nešto kao vjerska milicija, pa gunđaju pa gledaju pa se ismijavaju pa se potuku (naravno međusobno) pa pričaju o dalekoj prošlosti a a sadašnjost ih ko fol ne interesira( barem dok su donji) pa malu su turci pa malo brazilci malo argentinci ( ovisno od utakmice dana) pa prozivaju ove iz manjih mjesta seljacima ove iz većih mjesta papcima, tako da ostaju oni kao ponos nacije :D
Jadan Velež ko ga predstavlja ko ga vodi....
Vitezu i svim ostalim sve najbolje barem se ne prosipaju na svakom ćošku.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 jul 2014, 21:44

Isti slučaj kao jugend.
Malo zaostao,malo do odgoja.
Dijagnoza-syeban do kraja života. :beba:
Vječno u našim srcima.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.