Safet Sušić - Pape

adriano_leite
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 16:13

Ako nema Duska u prici za novog selektora, ja bih sutra prihvatio vecinu tacaka osim plate, a oko toga se moze dogovoriti. Ako su te tacke tacne, onda je ocigledno da je imao velikih problema oko sastavljanja ekipe i vodjenja iste, te u novom ugovoru zeli i pismeno da neutralise sve moguce opstrukcije, kako interne tako i eksterne.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 09 jul 2014, 16:13

Član Izvršnog Odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Josip Bevanda među prvima je stigao na sjednicu vlade krovne kuće bh. fudbala na kojoj će se birati novi selektor Zmajeva.

- Lično sam zadovoljan rezultatom koji je napravio Safet Sušić i njegov posao smatram obavljenim izuzetno korektno. – kaže Bevanda.

- Na sjednici Izvršnog odbora čut ćemo njegov izvještaj, mi ćemo njemu, a on nama postaviti pitanja, pa ćemo nakon toga vidjeti šta će se desiti. Odlazak na Svjetsko prvenstvo je veliki rezultat, utakmica protiv Irana ohrabruje, ali mi moramo povući neke poteze kako bi smo unaprijedili bh. fudbal i bh. reprezentaciju. – zaključio je Josip Bevanda.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 16:14

Zaboraviću mu taktiku protiv Nigerije ako je istina da izbacuje Spahića iz reprezentacije.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jul 2014, 16:14

pobjedesve je napisao/la:
4. Zahtjev za promjenu lokacije okupljanja i pismenu zabranu pristupa reprezentaciji pojedinim novinarima
Zna se sta ovo znaci, to znaci da nasi novinari nece moci postavljati odredjena pitanja kao zasto ovaj ili onaj nije pozvan. I zbog toga ovi nasi beskicmenjaci od medija nikad nece kritikovati Safeta :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

Hajmo napraviti proteste, meni je to jedini izlaz iz ovoga
Ne, to znaci da izvjesni novinari koji rade kao PR izvjesnih igraca nece moci setati hotelom u opremi reprezentacije. :zviz:

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 09 jul 2014, 16:15

Jos jedna od tacki koju je doticni izvor zaboravio navesti je da ima apsolutnu slobodu da pozove u reprezentaciju koga god zeli, te da Tino Sven Susic ima zagarantovano mjesto u reprezentaciji do kraja ciklusa EURO 2016.
Takodjer je jedan od zahtjeva da se nalozi sponzoru naseg Saveza Adidasu, da mu se obezbjedi po dva šuškavca za svaku kvalifikacionu utakmicu, te po jedan za prijateljske utakmice u toku ovog ciklusa.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 16:16

calcio je napisao/la:
4. Zahtjev za promjenu lokacije okupljanja i pismenu zabranu pristupa reprezentaciji pojedinim novinarima
Zna se sta ovo znaci, to znaci da nasi novinari nece moci postavljati odredjena pitanja kao zasto ovaj ili onaj nije pozvan. I zbog toga ovi nasi beskicmenjaci od medija nikad nece kritikovati Safeta :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

Ne, to znaci da izvjesni novinari koji rade kao PR izvjesnih igraca nece moci setati hotelom u opremi reprezentacije. :zviz:
+1
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 16:16

:bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 16:16

Inače, Vaha je za BHT izjavio da planira kupiti Papetu 2 odijela :rol: :rol: :rol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 16:17

adriano_leite je napisao/la:
calcio je napisao/la:
+1
Tačdaun.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 09 jul 2014, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 jul 2014, 16:17

biskitt je napisao/la:Jos jedna od tacki koju je doticni izvor zaboravio navesti je da ima apsolutnu slobodu da pozove u reprezentaciju koga god zeli, te da Tino Sven Susic ima zagarantovano mjesto u reprezentaciji do kraja ciklusa EURO 2016.
Takodjer je jedan od zahtjeva da se nalozi sponzoru naseg Saveza Adidasu, da mu se obezbjedi po dva šuškavca za svaku kvalifikacionu utakmicu, te po jedan za prijateljske utakmice u toku ovog ciklusa.
Da se Avdija proda makar u Kukuruzspor, i da se Rifat makne iz kuhinje!
DRUG NEBI TI PUNCA

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 09 jul 2014, 16:18

DeeWa je napisao/la:Jest nas gazija nalozio sve dzaba i garant nam se smije sad kod kuce kako smo se napalili na njegove "izvore" haha
Nisam nikog nalozio. Direktno mi javio jedan od clanova IO.
Pape je pred potpisom novog ugovora - plata OK, problem premije i troskovi. Ovo za novinare, misli se na pojedince (ima ih trojica, a podsjeticu vas samo na jednog ako se sjecate od Rumunije pa nadalje kad je Pape vilenio na njega, a svi znam o kome je rijec).
Drugo, savez je kontaktirao Radomira Antica, Boru Milutinovica i Duska Bajevica. Da nije prosao izvjestaj i da se ne usaglase oko detalja o kojim se jos uvijek spori, najblizi je klupi bio Bora! Dusko je trazio neznatno vecu sumu od Papeta, dok je Bora spreman u pola jeftinije od Papeta voditi repku. Antic je trazio duplo vise!

glavni
Kontakt:

Post Postao/la glavni » 09 jul 2014, 16:20

Imal gdje livestream? Lol

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 16:21

"Direktno je opisao igrače koji počnu zarađivati veliki novac i odnos njihove familije, te koliko to može da šteti fudbalerima." Radi se o V.H. :roll: Boze na koga li je mislio :?: :roll:
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 09 jul 2014, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jul 2014, 16:21

Virtu4l je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
calcio je napisao/la:
+1
Tačdaun.
Ma mislim, neka se druze u slobodno vrijeme koliko hoce, ali ovih 4-5 dana koliko traju okupljanja svi trebaju biti profesionalci. Za dobro reprezentacije i za dobro BiH.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 09 jul 2014, 16:21

calcio je napisao/la:

Znaci upravo ovo gore sto sam rekao, prije su i pitali neka kontroverzna pitanja a Safet odgovarao nekim ludim izjavama. Ovo znaci da ce jednostavno ukinuti slobodu medija tj. ako fina pitanja ne postavljas nece te ni biti. A to je najveci strah nekog javnog medija. Sramota majke mi. Dajte meni kikiriki i vodit cu reprezentaciju. Ako ne prodjem grupnu fazu objesite me na marin dvoru
a... pehari su tu

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 09 jul 2014, 16:23

"Svi smo za to da se saradnja nastavi. Čak me iznenadilo malo što su svi pozitivno govorili o onome što smo ostvarili u Brazilu. Smatram da smo časno predstavili svoju zemlju i ostvarili solidan rezultat", rekao je Sušić.

Šuti bolan mamlaze, ionako je većina raje skontala da si imbecil, nemoj da ukloniš sumnju i kod ostalih :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 16:23

gazijabih je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:Jest nas gazija nalozio sve dzaba i garant nam se smije sad kod kuce kako smo se napalili na njegove "izvore" haha
Pape je pred potpisom novog ugovora - plata OK, problem premije i troskovi. Ovo za novinare, misli se na pojedince (ima ih trojica, a podsjeticu vas samo na jednog ako se sjecate od Rumunije pa nadalje kad je Pape vilenio na njega, a svi znam o kome je rijec).
Drugo, savez je kontaktirao Radomira Antica, Boru Milutinovica i Duska Bajevica. Da nije prosao izvjestaj i da se ne usaglase oko detalja o kojim se jos uvijek spori, najblizi je klupi bio Bora! Dusko je trazio neznatno vecu sumu od Papeta, dok je Bora spreman u pola jeftinije od Papeta voditi repku. Antic je trazio duplo vise!
Znači stvarno je tražio da se Spahića izbaci iz reprezentacije? Aferim Pape :salut:
Ronaldo - Isco - Bale

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 16:25

Hoće li biti određenih promjena u reprezentaciji? "Ne mogu da govorim do onoga trenutka dok ne bude poznato jesam li i dalje seletkor ili će to raditi neko novi".
To je sve što nas zanima selektore. Pripremio sam monolog i recitaciju za kabadahiju...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 09 jul 2014, 16:26

:lol:

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 09 jul 2014, 16:27

Atentat na Papeta. :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.