Safet Sušić - Pape
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ako nema Duska u prici za novog selektora, ja bih sutra prihvatio vecinu tacaka osim plate, a oko toga se moze dogovoriti. Ako su te tacke tacne, onda je ocigledno da je imao velikih problema oko sastavljanja ekipe i vodjenja iste, te u novom ugovoru zeli i pismeno da neutralise sve moguce opstrukcije, kako interne tako i eksterne.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Član Izvršnog Odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Josip Bevanda među prvima je stigao na sjednicu vlade krovne kuće bh. fudbala na kojoj će se birati novi selektor Zmajeva.
- Lično sam zadovoljan rezultatom koji je napravio Safet Sušić i njegov posao smatram obavljenim izuzetno korektno. – kaže Bevanda.
- Na sjednici Izvršnog odbora čut ćemo njegov izvještaj, mi ćemo njemu, a on nama postaviti pitanja, pa ćemo nakon toga vidjeti šta će se desiti. Odlazak na Svjetsko prvenstvo je veliki rezultat, utakmica protiv Irana ohrabruje, ali mi moramo povući neke poteze kako bi smo unaprijedili bh. fudbal i bh. reprezentaciju. – zaključio je Josip Bevanda.
- Lično sam zadovoljan rezultatom koji je napravio Safet Sušić i njegov posao smatram obavljenim izuzetno korektno. – kaže Bevanda.
- Na sjednici Izvršnog odbora čut ćemo njegov izvještaj, mi ćemo njemu, a on nama postaviti pitanja, pa ćemo nakon toga vidjeti šta će se desiti. Odlazak na Svjetsko prvenstvo je veliki rezultat, utakmica protiv Irana ohrabruje, ali mi moramo povući neke poteze kako bi smo unaprijedili bh. fudbal i bh. reprezentaciju. – zaključio je Josip Bevanda.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Zaboraviću mu taktiku protiv Nigerije ako je istina da izbacuje Spahića iz reprezentacije.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne, to znaci da izvjesni novinari koji rade kao PR izvjesnih igraca nece moci setati hotelom u opremi reprezentacije.pobjedesve je napisao/la:Zna se sta ovo znaci, to znaci da nasi novinari nece moci postavljati odredjena pitanja kao zasto ovaj ili onaj nije pozvan. I zbog toga ovi nasi beskicmenjaci od medija nikad nece kritikovati Safeta4. Zahtjev za promjenu lokacije okupljanja i pismenu zabranu pristupa reprezentaciji pojedinim novinarima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajmo napraviti proteste, meni je to jedini izlaz iz ovoga
Jos jedna od tacki koju je doticni izvor zaboravio navesti je da ima apsolutnu slobodu da pozove u reprezentaciju koga god zeli, te da Tino Sven Susic ima zagarantovano mjesto u reprezentaciji do kraja ciklusa EURO 2016.
Takodjer je jedan od zahtjeva da se nalozi sponzoru naseg Saveza Adidasu, da mu se obezbjedi po dva šuškavca za svaku kvalifikacionu utakmicu, te po jedan za prijateljske utakmice u toku ovog ciklusa.
Takodjer je jedan od zahtjeva da se nalozi sponzoru naseg Saveza Adidasu, da mu se obezbjedi po dva šuškavca za svaku kvalifikacionu utakmicu, te po jedan za prijateljske utakmice u toku ovog ciklusa.
- adriano_leite
- Kontakt:
+1calcio je napisao/la:Ne, to znaci da izvjesni novinari koji rade kao PR izvjesnih igraca nece moci setati hotelom u opremi reprezentacije.pobjedesve je napisao/la:Zna se sta ovo znaci, to znaci da nasi novinari nece moci postavljati odredjena pitanja kao zasto ovaj ili onaj nije pozvan. I zbog toga ovi nasi beskicmenjaci od medija nikad nece kritikovati Safeta4. Zahtjev za promjenu lokacije okupljanja i pismenu zabranu pristupa reprezentaciji pojedinim novinarima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Inače, Vaha je za BHT izjavio da planira kupiti Papetu 2 odijela

Ronaldo - Isco - Bale
Tačdaun.adriano_leite je napisao/la:+1calcio je napisao/la:
Ne, to znaci da izvjesni novinari koji rade kao PR izvjesnih igraca nece moci setati hotelom u opremi reprezentacije.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 09 jul 2014, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da se Avdija proda makar u Kukuruzspor, i da se Rifat makne iz kuhinje!biskitt je napisao/la:Jos jedna od tacki koju je doticni izvor zaboravio navesti je da ima apsolutnu slobodu da pozove u reprezentaciju koga god zeli, te da Tino Sven Susic ima zagarantovano mjesto u reprezentaciji do kraja ciklusa EURO 2016.
DRUG NEBI TI PUNCA
Nisam nikog nalozio. Direktno mi javio jedan od clanova IO.DeeWa je napisao/la:Jest nas gazija nalozio sve dzaba i garant nam se smije sad kod kuce kako smo se napalili na njegove "izvore" haha
Pape je pred potpisom novog ugovora - plata OK, problem premije i troskovi. Ovo za novinare, misli se na pojedince (ima ih trojica, a podsjeticu vas samo na jednog ako se sjecate od Rumunije pa nadalje kad je Pape vilenio na njega, a svi znam o kome je rijec).
Drugo, savez je kontaktirao Radomira Antica, Boru Milutinovica i Duska Bajevica. Da nije prosao izvjestaj i da se ne usaglase oko detalja o kojim se jos uvijek spori, najblizi je klupi bio Bora! Dusko je trazio neznatno vecu sumu od Papeta, dok je Bora spreman u pola jeftinije od Papeta voditi repku. Antic je trazio duplo vise!
Imal gdje livestream? Lol
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Direktno je opisao igrače koji počnu zarađivati veliki novac i odnos njihove familije, te koliko to može da šteti fudbalerima." Radi se o V.H.
Boze na koga li je mislio

Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 09 jul 2014, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma mislim, neka se druze u slobodno vrijeme koliko hoce, ali ovih 4-5 dana koliko traju okupljanja svi trebaju biti profesionalci. Za dobro reprezentacije i za dobro BiH.Virtu4l je napisao/la:Tačdaun.adriano_leite je napisao/la:+1calcio je napisao/la:
Ne, to znaci da izvjesni novinari koji rade kao PR izvjesnih igraca nece moci setati hotelom u opremi reprezentacije.
-
pobjedesve
- Kontakt:
Znaci upravo ovo gore sto sam rekao, prije su i pitali neka kontroverzna pitanja a Safet odgovarao nekim ludim izjavama. Ovo znaci da ce jednostavno ukinuti slobodu medija tj. ako fina pitanja ne postavljas nece te ni biti. A to je najveci strah nekog javnog medija. Sramota majke mi. Dajte meni kikiriki i vodit cu reprezentaciju. Ako ne prodjem grupnu fazu objesite me na marin dvorucalcio je napisao/la:Ne, to znaci da izvjesni novinari koji rade kao PR izvjesnih igraca nece moci setati hotelom u opremi reprezentacije.pobjedesve je napisao/la:Zna se sta ovo znaci, to znaci da nasi novinari nece moci postavljati odredjena pitanja kao zasto ovaj ili onaj nije pozvan. I zbog toga ovi nasi beskicmenjaci od medija nikad nece kritikovati Safeta4. Zahtjev za promjenu lokacije okupljanja i pismenu zabranu pristupa reprezentaciji pojedinim novinarima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a... pehari su tu
"Svi smo za to da se saradnja nastavi. Čak me iznenadilo malo što su svi pozitivno govorili o onome što smo ostvarili u Brazilu. Smatram da smo časno predstavili svoju zemlju i ostvarili solidan rezultat", rekao je Sušić.
Šuti bolan mamlaze, ionako je većina raje skontala da si imbecil, nemoj da ukloniš sumnju i kod ostalih
Šuti bolan mamlaze, ionako je većina raje skontala da si imbecil, nemoj da ukloniš sumnju i kod ostalih
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Znači stvarno je tražio da se Spahića izbaci iz reprezentacije? Aferim Papegazijabih je napisao/la:Nisam nikog nalozio. Direktno mi javio jedan od clanova IO.DeeWa je napisao/la:Jest nas gazija nalozio sve dzaba i garant nam se smije sad kod kuce kako smo se napalili na njegove "izvore" haha
Pape je pred potpisom novog ugovora - plata OK, problem premije i troskovi. Ovo za novinare, misli se na pojedince (ima ih trojica, a podsjeticu vas samo na jednog ako se sjecate od Rumunije pa nadalje kad je Pape vilenio na njega, a svi znam o kome je rijec).
Drugo, savez je kontaktirao Radomira Antica, Boru Milutinovica i Duska Bajevica. Da nije prosao izvjestaj i da se ne usaglase oko detalja o kojim se jos uvijek spori, najblizi je klupi bio Bora! Dusko je trazio neznatno vecu sumu od Papeta, dok je Bora spreman u pola jeftinije od Papeta voditi repku. Antic je trazio duplo vise!
Ronaldo - Isco - Bale
To je sve što nas zanima selektore. Pripremio sam monolog i recitaciju za kabadahiju...Hoće li biti određenih promjena u reprezentaciji? "Ne mogu da govorim do onoga trenutka dok ne bude poznato jesam li i dalje seletkor ili će to raditi neko novi".
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam nikog nalozio. Direktno mi javio jedan od clanova IO.

Atentat na Papeta. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.