Vocky znaci drvopreradjivac,sa okusom kamenolomaRockyMaivia je napisao/la:Za Han Pijesak.harishp je napisao/la:Za koga?RockyMaivia je napisao/la:Prognoza:
1:1

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Vocky znaci drvopreradjivac,sa okusom kamenolomaRockyMaivia je napisao/la:Za Han Pijesak.harishp je napisao/la:Za koga?RockyMaivia je napisao/la:Prognoza:
1:1
harishp je napisao/la:Vocky znaci drvopreradjivac,sa okusom kamenoloma
Mislis sinonim za Banovice ugalj-sedam danaRockyMaivia je napisao/la:Sinonim za Han Pijesak jest Koridjivac tj.vol kao ti.harishp je napisao/la: Vocky znaci drvopreradjivac,sa okusom kamenoloma
Banuj me,sta cekas...harishp je napisao/la: Mislis sinonim za Banovice ugalj-sedam dana
Da kondukter stigne.RockyMaivia je napisao/la:Banuj me,sta cekas...harishp je napisao/la: Mislis sinonim za Banovice ugalj-sedam dana
Stig'o cumur?harishp je napisao/la:Da kondukter stigne.RockyMaivia je napisao/la:Banuj me,sta cekas...harishp je napisao/la: Mislis sinonim za Banovice ugalj-sedam dana
taktika laznih napadacaautogol je napisao/la:"Mi i kad igramo sa jednim napadacem,mi ustvari igramo sa vise napadaca jer imamo ofanzivne vezne igrace,koji mogu u svakom trenutku dati gol..." Safet Susic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zmajevi sa Lihtenštajnom četvrtog septembra
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine četvrtog septembra odigrat će prijateljski susret sa Lihtenštajnom.
Jučer je na sjednici Izvršnog odbora N/FS BiH odlučeno da reprezentaciju Bosne i Hercegovine u svom trećem mandatu u narednom kvalifikacijskom ciklusu vodi Safet Sušić.
Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo počinju devetog septembra utakmicom protiv Kipra, a utakmica sa Lihtenštajnom poslužit će kao generalna proba za ovaj duel. Mjesto odigravanja utakmice bit će naknadno određeno.
Pa jutros rece da su svima vrata reprezentacije otvorena sto znaci da Prco,Arsla,Salaticdinoze je napisao/la:Ja mislim da Sajo nece zvati Prcica sve dok mu se ovaj otvoreno ne izvine.
Pitanje je sta biti sa Zukanovicem, mozda i njega vise ne zove.
To je da zbuni protivnika, glavno oruzje mu je brz vezni red sa Misketom, Medom i Pjanicem.SamoOstroINaPrvu je napisao/la:Nadam se da nakon laznog beka nas Sajo ne izmisli i taktiku sa laznim golmanom
Sa Medom u ekipi lopta ide kao po lojuh1a2s3o je napisao/la:To je da zbuni protivnika, glavno oruzje mu je brz vezni red sa Misketom, Medom i Pjanicem.SamoOstroINaPrvu je napisao/la:Nadam se da nakon laznog beka nas Sajo ne izmisli i taktiku sa laznim golmanom
Po cemu to Misimovic, Visca i Fejzic zasluzuju da napuste reprezentaciju?Pauleta je napisao/la:Od jeseni možemo očekivati nekoliko novih igrača. Ja se nadam da će se u kadru naći dva nova vratara - Burića i Stanković. Vraća se Zukanović, a trebali bi u kadru biti Arslanagić i Bunoza. U vezni red bi trebali doći Vrančić i Prcić, a u kadru će vjerovatno biti Štilić i Grahovac ukoliko bude standardan. Na boku će konkurenciju pojačati Stanić, a mogao bi i Pavlović (čisto kao zamjena Kolašincu). U napadu će konkurenciju pojačati Hadžić. Što se tiče Dilavera, Stevanovića, Đurića, Zolotića i Kvržića, vjerovatno će biti na širem popisu, ali ne u 23. Ne bih htio previše o igračima koji trebaju napustiti reprezentaciju, ali se nadam da će to biti Fejzić, Avdukić, Vršajević, Spahić, Hadžić, Sušić, Ibričić, Misimović i Višća.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.