Vocky znaci drvopreradjivac,sa okusom kamenolomaRockyMaivia je napisao/la:Za Han Pijesak.harishp je napisao/la:Za koga?RockyMaivia je napisao/la:Prognoza:
1:1
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 09.09.2014. BIH - KIPAR (EURO2016)
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Vocky znaci drvopreradjivac,sa okusom kamenoloma
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Mislis sinonim za Banovice ugalj-sedam danaRockyMaivia je napisao/la:Sinonim za Han Pijesak jest Koridjivac tj.vol kao ti.harishp je napisao/la: Vocky znaci drvopreradjivac,sa okusom kamenoloma
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- RockyMaivia
- Kontakt:
Banuj me,sta cekas...harishp je napisao/la: Mislis sinonim za Banovice ugalj-sedam dana
Da kondukter stigne.RockyMaivia je napisao/la:Banuj me,sta cekas...harishp je napisao/la: Mislis sinonim za Banovice ugalj-sedam dana
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- RockyMaivia
- Kontakt:
Stig'o cumur?harishp je napisao/la:Da kondukter stigne.RockyMaivia je napisao/la:Banuj me,sta cekas...harishp je napisao/la: Mislis sinonim za Banovice ugalj-sedam dana
Don't raise your voice, improve your argument.
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
taktika laznih napadacaautogol je napisao/la:"Mi i kad igramo sa jednim napadacem,mi ustvari igramo sa vise napadaca jer imamo ofanzivne vezne igrace,koji mogu u svakom trenutku dati gol..." Safet Susic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Zmajevi sa Lihtenštajnom četvrtog septembra
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine četvrtog septembra odigrat će prijateljski susret sa Lihtenštajnom.
Jučer je na sjednici Izvršnog odbora N/FS BiH odlučeno da reprezentaciju Bosne i Hercegovine u svom trećem mandatu u narednom kvalifikacijskom ciklusu vodi Safet Sušić.
Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo počinju devetog septembra utakmicom protiv Kipra, a utakmica sa Lihtenštajnom poslužit će kao generalna proba za ovaj duel. Mjesto odigravanja utakmice bit će naknadno određeno.
- donniedarko
- Kontakt:
Pitanje je sta biti sa Zukanovicem, mozda i njega vise ne zove.
Pa jutros rece da su svima vrata reprezentacije otvorena sto znaci da Prco,Arsla,Salaticdinoze je napisao/la:Ja mislim da Sajo nece zvati Prcica sve dok mu se ovaj otvoreno ne izvine.
Pitanje je sta biti sa Zukanovicem, mozda i njega vise ne zove.
To je da zbuni protivnika, glavno oruzje mu je brz vezni red sa Misketom, Medom i Pjanicem.SamoOstroINaPrvu je napisao/la:Nadam se da nakon laznog beka nas Sajo ne izmisli i taktiku sa laznim golmanom
Sa Medom u ekipi lopta ide kao po lojuh1a2s3o je napisao/la:To je da zbuni protivnika, glavno oruzje mu je brz vezni red sa Misketom, Medom i Pjanicem.SamoOstroINaPrvu je napisao/la:Nadam se da nakon laznog beka nas Sajo ne izmisli i taktiku sa laznim golmanom
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
- Goalgetter
- Kontakt:
Po cemu to Misimovic, Visca i Fejzic zasluzuju da napuste reprezentaciju?Pauleta je napisao/la:Od jeseni možemo očekivati nekoliko novih igrača. Ja se nadam da će se u kadru naći dva nova vratara - Burića i Stanković. Vraća se Zukanović, a trebali bi u kadru biti Arslanagić i Bunoza. U vezni red bi trebali doći Vrančić i Prcić, a u kadru će vjerovatno biti Štilić i Grahovac ukoliko bude standardan. Na boku će konkurenciju pojačati Stanić, a mogao bi i Pavlović (čisto kao zamjena Kolašincu). U napadu će konkurenciju pojačati Hadžić. Što se tiče Dilavera, Stevanovića, Đurića, Zolotića i Kvržića, vjerovatno će biti na širem popisu, ali ne u 23. Ne bih htio previše o igračima koji trebaju napustiti reprezentaciju, ali se nadam da će to biti Fejzić, Avdukić, Vršajević, Spahić, Hadžić, Sušić, Ibričić, Misimović i Višća.
Trenutno korisnika/ca: ajaca, ArtemisFowl, Atlanta, AzRimiRzA, bavariapivo, BIHpatriota, bordobijeli, Bosnjo22, CHR, Confiance, Daduli, DanijelTZ, dariolovrinovic00, deda, DeeWa, delko, denza, DjaniTarik, Drum, eaglebvb09, Elddar, ELDIABLO20, farenhajt, FCB1986, feniksptica, FerdinandF, Frankie, Fudo, Goalgetter, GokuSSJG, GrbavicaHrammm, Hajdeee, HariTz, Hazre, Iniesta12, invincible1921, Invincibles14, JimmyPage, Kaunas, KockarVicin007, komax, LeCoq, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Matterhorn22, mercurial, nebeskasila, omanovski, RaZuti, ristagrad, rossonero85, sagitarius, SanaBosna, Sheyi, Slobodanpad1945, Soba, soccerfan, TefalTava, tobaccos, Venom, Wilshere10, Wisey, Xaniesta, xinxee, Zgemboo89 i 511 gostiju.