Forum
Re: Forum
obrisati ove starije postove, malo ko čita one iz 2009-e i desete 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja citam
Re: $: Forum
se na gorskom kaze potpuno drugacijeMouse je napisao/la:Ja citam
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ja imam jedan prijedlog, možda malkice čudannadmin je napisao/la:trenutno hostiramo nešto više od 3 miliona postova i taj broj svakodnevno raste.
moramo uraditi jednu od dvije stvari:
- praviti selekciju i brisati dio starih tema/postova, tako da se rast baze uspori
- pronaći način da pokrijemo troškove hostiranje arhiva

zašto vi, kao (po statistici i glasu naroda) najbolji sportski portal, ne bi pokrenuli i printana izdanja, npr sedmičnik ili tako nešto, a ograničite broj vijesti na portalu ili ih bar ne pišete opširno.
Znam da će sad većina dignuti glas ono, još troškova, al' kad sport (sinanov) na one nebuloze vječito uzima pare, što i vi ne bi?
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Malo tržište u BiH, s tim da danas mnogi imaju internet i sve je dostupno na njemu. Je li bolje mjesečno plaćati 20KM za internet gdje možeš sve pročitati na milion portala od Engleske, Njemačke do BiH ili kupovati neke novine. Uzmi u obzir i smartphone-a na kojem skineš određene aplikacije koji ti nude ogroman broj vijesti tokom dana.
Novine izumire svakim danom sve više. Smjena generacija, kao i napredak tehnologije će od novina učiniti prošlost.
Lijepa ideja, ali da su kasne 90-te.
Novine izumire svakim danom sve više. Smjena generacija, kao i napredak tehnologije će od novina učiniti prošlost.
Šta je sa moderatora koji moderiraju pretežno INO fudbal ? 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ovo gore iz prvog pasusa je tako, gledano iz kuta krajnjeg korisnika produkta. Što bi ti davao marku za sportski sedmičnik nekoj firmi, kad možeš džabaluka preko internetaNeutral je napisao/la:Malo tržište u BiH, s tim da danas mnogi imaju internet i sve je dostupno na njemu. Je li bolje mjesečno plaćati 20KM za internet gdje možeš sve pročitati na milion portala od Engleske, Njemačke do BiH ili kupovati neke novine. Uzmi u obzir i smartphone-a na kojem skineš određene aplikacije koji ti nude ogroman broj vijesti tokom dana.

Što se tiče smjene generacija i svega toga, ima ti ta mjesta, al' ne zaboravi da još uvijek ima osoba koje vole da "osjete" ono što čitaju, posebice na wc šolji (

Možda si totalno u pravu, ne znam, ali neki način za bolji profit mora postojati, obzirom da je raji mrsko klikati na **** (a ja znam koliko to znači, svaki klik, jer ne dobije se hejbet para od jednog klika, nego nešto sitno..treba hiljade i hiljade klikova..).
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
ZahaKING je napisao/la:Ovo gore iz prvog pasusa je tako, gledano iz kuta krajnjeg korisnika produkta. Što bi ti davao marku za sportski sedmičnik nekoj firmi, kad možeš džabaluka preko internetaNeutral je napisao/la:Malo tržište u BiH, s tim da danas mnogi imaju internet i sve je dostupno na njemu. Je li bolje mjesečno plaćati 20KM za internet gdje možeš sve pročitati na milion portala od Engleske, Njemačke do BiH ili kupovati neke novine. Uzmi u obzir i smartphone-a na kojem skineš određene aplikacije koji ti nude ogroman broj vijesti tokom dana.
Lijepa ideja, ali da su kasne 90-te.![]()
Što se tiče smjene generacija i svega toga, ima ti ta mjesta, al' ne zaboravi da još uvijek ima osoba koje vole da "osjete" ono što čitaju, posebice na wc šolji (). A da ne govorimo o generacijama koje ne vole računare (sredovječni i stari ljudi)
Možda si totalno u pravu, ne znam, ali neki način za bolji profit mora postojati, obzirom da je raji mrsko klikati na **** (a ja znam koliko to znači, svaki klik, jer ne dobije se hejbet para od jednog klika, nego nešto sitno..treba hiljade i hiljade klikova..).
Stoji ti ta da ima jos ljudi sto vole citati novine ili pak ne vole racunar, ali tih ljudi je sve manje.
Novine citaju oni koji su naucili i koji svakodnevno kupuju, vjerovatno vecina danasnje omladine nikada nisu ni kupili novine, pa tako je sve manje i manje ljudi koji ih citaju s obzirom na to da vecinom novine citaju penzioneri
1921
da umjesto besplatnih vijesti od prije 5 minuta, neko daje marku za vijesti od prekjuce?ZahaKING je napisao/la:ja imam jedan prijedlog, možda malkice čudannadmin je napisao/la:trenutno hostiramo nešto više od 3 miliona postova i taj broj svakodnevno raste.
moramo uraditi jednu od dvije stvari:
- praviti selekciju i brisati dio starih tema/postova, tako da se rast baze uspori
- pronaći način da pokrijemo troškove hostiranje arhiva![]()
zašto vi, kao (po statistici i glasu naroda) najbolji sportski portal, ne bi pokrenuli i printana izdanja, npr sedmičnik ili tako nešto, a ograničite broj vijesti na portalu ili ih bar ne pišete opširno.
Znam da će sad većina dignuti glas ono, još troškova, al' kad sport (sinanov) na one nebuloze vječito uzima pare, što i vi ne bi?
kad bismo mogli skupiti 10.000 takvih budala, možda bismo to i uradili

Sport (sinanov) ima štampariju u svom vlasništvu i kandidata za predsjednika države za vlasnika. Ne možemo se mi sa njima porediti.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Fino TV kuću otvorite. Malo po malo otkupljujete prava na prijenos liga, prvo ove slabije pa kasnije i jače. Što se tiče opreme, ne možete biti gori od BHT-a. 
Duplisport TV.

Duplisport TV.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Zašto je ovakva politika? Zar ovo ne vodi ka uništavanju stranice?

koji vodi na

koji vodi na

unlike
ne mogu nijedan video sa stranice da pokrenem

Otvaraju li vama ova videa na stranici, meni nijedan nece, kliknem play i samo slika zaledi..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Isti problemmirzatele je napisao/la:ne mogu nijedan video sa stranice da pokrenem![]()

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Consigliere
- Kontakt:
Ukinite adblock 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
RadiConsigliere je napisao/la:Ukinite adblock

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa i ja kontam, što meni ne radi u zadnje vrijeme, a odskora sam i počeo koristiti adblockFaraonTM je napisao/la:RadiConsigliere je napisao/la:Ukinite adblock

- Consigliere
- Kontakt:
Ko pita - ne skita

Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.