Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Kaunas
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Kaunas » 08 jul 2014, 21:14

obrisati ove starije postove, malo ko čita one iz 2009-e i desete ;)
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 10 jul 2014, 03:11

Ja citam

brazzo
Kontakt:

Re: $: Forum

Post Postao/la brazzo » 10 jul 2014, 10:00

Mouse je napisao/la:Ja citam
se na gorskom kaze potpuno drugacije

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 10 jul 2014, 13:53

admin je napisao/la:trenutno hostiramo nešto više od 3 miliona postova i taj broj svakodnevno raste.
moramo uraditi jednu od dvije stvari:

- praviti selekciju i brisati dio starih tema/postova, tako da se rast baze uspori
- pronaći način da pokrijemo troškove hostiranje arhiva
ja imam jedan prijedlog, možda malkice čudann :mrgreen:

zašto vi, kao (po statistici i glasu naroda) najbolji sportski portal, ne bi pokrenuli i printana izdanja, npr sedmičnik ili tako nešto, a ograničite broj vijesti na portalu ili ih bar ne pišete opširno.
Znam da će sad većina dignuti glas ono, još troškova, al' kad sport (sinanov) na one nebuloze vječito uzima pare, što i vi ne bi?
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 10 jul 2014, 14:07

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2014, 14:13

Malo tržište u BiH, s tim da danas mnogi imaju internet i sve je dostupno na njemu. Je li bolje mjesečno plaćati 20KM za internet gdje možeš sve pročitati na milion portala od Engleske, Njemačke do BiH ili kupovati neke novine. Uzmi u obzir i smartphone-a na kojem skineš određene aplikacije koji ti nude ogroman broj vijesti tokom dana.

Novine izumire svakim danom sve više. Smjena generacija, kao i napredak tehnologije će od novina učiniti prošlost.

Lijepa ideja, ali da su kasne 90-te.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 10 jul 2014, 20:10

Šta je sa moderatora koji moderiraju pretežno INO fudbal ? :?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 11 jul 2014, 11:07

Neutral je napisao/la:Malo tržište u BiH, s tim da danas mnogi imaju internet i sve je dostupno na njemu. Je li bolje mjesečno plaćati 20KM za internet gdje možeš sve pročitati na milion portala od Engleske, Njemačke do BiH ili kupovati neke novine. Uzmi u obzir i smartphone-a na kojem skineš određene aplikacije koji ti nude ogroman broj vijesti tokom dana.

Novine izumire svakim danom sve više. Smjena generacija, kao i napredak tehnologije će od novina učiniti prošlost.

Ovo gore iz prvog pasusa je tako, gledano iz kuta krajnjeg korisnika produkta. Što bi ti davao marku za sportski sedmičnik nekoj firmi, kad možeš džabaluka preko interneta :mrgreen:
Što se tiče smjene generacija i svega toga, ima ti ta mjesta, al' ne zaboravi da još uvijek ima osoba koje vole da "osjete" ono što čitaju, posebice na wc šolji ( :rol: ). A da ne govorimo o generacijama koje ne vole računare (sredovječni i stari ljudi)
Možda si totalno u pravu, ne znam, ali neki način za bolji profit mora postojati, obzirom da je raji mrsko klikati na **** (a ja znam koliko to znači, svaki klik, jer ne dobije se hejbet para od jednog klika, nego nešto sitno..treba hiljade i hiljade klikova..).
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

denole
Kontakt:

Post Postao/la denole » 16 jul 2014, 09:40

ZahaKING je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Malo tržište u BiH, s tim da danas mnogi imaju internet i sve je dostupno na njemu. Je li bolje mjesečno plaćati 20KM za internet gdje možeš sve pročitati na milion portala od Engleske, Njemačke do BiH ili kupovati neke novine. Uzmi u obzir i smartphone-a na kojem skineš određene aplikacije koji ti nude ogroman broj vijesti tokom dana.

Ovo gore iz prvog pasusa je tako, gledano iz kuta krajnjeg korisnika produkta. Što bi ti davao marku za sportski sedmičnik nekoj firmi, kad možeš džabaluka preko interneta :mrgreen:
Što se tiče smjene generacija i svega toga, ima ti ta mjesta, al' ne zaboravi da još uvijek ima osoba koje vole da "osjete" ono što čitaju, posebice na wc šolji ( :rol: ). A da ne govorimo o generacijama koje ne vole računare (sredovječni i stari ljudi)
Možda si totalno u pravu, ne znam, ali neki način za bolji profit mora postojati, obzirom da je raji mrsko klikati na **** (a ja znam koliko to znači, svaki klik, jer ne dobije se hejbet para od jednog klika, nego nešto sitno..treba hiljade i hiljade klikova..).

Stoji ti ta da ima jos ljudi sto vole citati novine ili pak ne vole racunar, ali tih ljudi je sve manje.

Novine citaju oni koji su naucili i koji svakodnevno kupuju, vjerovatno vecina danasnje omladine nikada nisu ni kupili novine, pa tako je sve manje i manje ljudi koji ih citaju s obzirom na to da vecinom novine citaju penzioneri
1921

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 jul 2014, 13:53

ZahaKING je napisao/la:
admin je napisao/la:trenutno hostiramo nešto više od 3 miliona postova i taj broj svakodnevno raste.
moramo uraditi jednu od dvije stvari:

- praviti selekciju i brisati dio starih tema/postova, tako da se rast baze uspori
- pronaći način da pokrijemo troškove hostiranje arhiva
ja imam jedan prijedlog, možda malkice čudann :mrgreen:

zašto vi, kao (po statistici i glasu naroda) najbolji sportski portal, ne bi pokrenuli i printana izdanja, npr sedmičnik ili tako nešto, a ograničite broj vijesti na portalu ili ih bar ne pišete opširno.
Znam da će sad većina dignuti glas ono, još troškova, al' kad sport (sinanov) na one nebuloze vječito uzima pare, što i vi ne bi?
da umjesto besplatnih vijesti od prije 5 minuta, neko daje marku za vijesti od prekjuce?
kad bismo mogli skupiti 10.000 takvih budala, možda bismo to i uradili :lol: Bilo je i takvih koji su vjerovali da je moguće...

Sport (sinanov) ima štampariju u svom vlasništvu i kandidata za predsjednika države za vlasnika. Ne možemo se mi sa njima porediti.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jul 2014, 15:15

Fino TV kuću otvorite. Malo po malo otkupljujete prava na prijenos liga, prvo ove slabije pa kasnije i jače. Što se tiče opreme, ne možete biti gori od BHT-a. :D

Duplisport TV. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 16 jul 2014, 18:01

Zašto je ovakva politika? Zar ovo ne vodi ka uništavanju stranice?

slika

koji vodi na

slika

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 16 jul 2014, 20:20

unlike

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 jul 2014, 20:23

ne mogu nijedan video sa stranice da pokrenem :!: :?:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 jul 2014, 20:23

Otvaraju li vama ova videa na stranici, meni nijedan nece, kliknem play i samo slika zaledi..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 jul 2014, 20:25

mirzatele je napisao/la:ne mogu nijedan video sa stranice da pokrenem :!: :?:
Isti problem ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 jul 2014, 20:32

Ukinite adblock ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 jul 2014, 23:45

Consigliere je napisao/la:Ukinite adblock ;)
Radi :)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 jul 2014, 02:01

FaraonTM je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Ukinite adblock ;)
Radi :)
Pa i ja kontam, što meni ne radi u zadnje vrijeme, a odskora sam i počeo koristiti adblock :)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2014, 14:35

Ko pita - ne skita ;) :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.