Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Bio je neoprezan....... HIGUAIN xD (Aguero)
Znaci provaljuje namjerno 100%
Znaci provaljuje namjerno 100%
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Jao Majera brata, kaze neke igrace Zeljeznicara Bogdanovic ne bi mogao ovako povuci (za kosu) ukljucujuci i vaseg komentatora
. Legenda.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
jedva cekam SP u kosarci da cujem najdrazeg komentatora na javnim emiterima u BiHSabinho je napisao/la:Jao Majera brata, kaze neke igrace Zeljeznicara Bogdanovic ne bi mogao ovako povuci (za kosu) ukljucujuci i vaseg komentatora![]()
![]()
. Legenda.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
+1 ako ftv opet isposluje Avdica bice spektakl
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Šuko je komentarišući utakmicu Brazil-Njemačka uspio nadmašiti sam sebe u količini izrečenih gluposti.
Po mojoj slobodnoj procjeni dotični je na tiketu imao keca na Karioke i što su ih Švabe više trpale, on je postajao sve nervozniji, meni svakako najjača izjava je bila Brazil igra očajno, Neymaru je bolje što je povrijeđen
Bilo je tu još dosta bisera, od neke statistike s početka utakmice gdje je on nekako izračunao da Njemci i Brazilci u međusobnim duelima postižu u prosjeku 5,75 golova, da Paulinho ima 5 kg viška, mnoštvo suludih komentara o Neureu,a kako se mreža Brazilaca sve više punila, imao sam osjećaj da će reći majku vam .ebem, koji me đavo nagovori da stavim pare na vas,fino mi je Velid rekao igraj na Švabe, dok je na drugom listiću vjerovatno imao oba tima daju gol, ravno pola sata je govorio kako Brazil treba dati gol i mali smiraj je našao kada su ga konačno i postigli.
S obzirom da, ako izuzmem gospodina Edina Avdića , svi ostali komentatori koje sam imao priliku slušati na nekom od naša 3 javna emitera, su poprilične neznalice i ljudi radi kojih mute funkcija na daljinskom ima neprocjenjivu vrijednost.Iskreno Šuko mi je u moru polupismenih pokušaja komentatora, nekako i najzanimljiviji, on dođe kao neka dvorska luda, a s obzirom na sveukupno stanje u državi takvi diletanti su slika naše realnosti, neko tipa Avdića je za njih isto ono što je Vaha za Papeta, jednostavno svjetlosnu godinu ispred u poslu kojim se bavi.
Po mojoj slobodnoj procjeni dotični je na tiketu imao keca na Karioke i što su ih Švabe više trpale, on je postajao sve nervozniji, meni svakako najjača izjava je bila Brazil igra očajno, Neymaru je bolje što je povrijeđen
Bilo je tu još dosta bisera, od neke statistike s početka utakmice gdje je on nekako izračunao da Njemci i Brazilci u međusobnim duelima postižu u prosjeku 5,75 golova, da Paulinho ima 5 kg viška, mnoštvo suludih komentara o Neureu,a kako se mreža Brazilaca sve više punila, imao sam osjećaj da će reći majku vam .ebem, koji me đavo nagovori da stavim pare na vas,fino mi je Velid rekao igraj na Švabe, dok je na drugom listiću vjerovatno imao oba tima daju gol, ravno pola sata je govorio kako Brazil treba dati gol i mali smiraj je našao kada su ga konačno i postigli.
S obzirom da, ako izuzmem gospodina Edina Avdića , svi ostali komentatori koje sam imao priliku slušati na nekom od naša 3 javna emitera, su poprilične neznalice i ljudi radi kojih mute funkcija na daljinskom ima neprocjenjivu vrijednost.Iskreno Šuko mi je u moru polupismenih pokušaja komentatora, nekako i najzanimljiviji, on dođe kao neka dvorska luda, a s obzirom na sveukupno stanje u državi takvi diletanti su slika naše realnosti, neko tipa Avdića je za njih isto ono što je Vaha za Papeta, jednostavno svjetlosnu godinu ispred u poslu kojim se bavi.
Oni koji nikada ne mijenjaju mišljenje, vole sebe više nego istinu.
Što se tiče Edina, čini mi se da je rekao da bi se saradnja s FTV-om mogla nastaviti na SP-u i vrlo vjerovatno idućem EP-u (što me više raduje, obzirom da ćemo ponovo imati priliku gledati repku uz njegove komentare).
Hahaha...Meni je dobro bilo kada ono Vlado reče na ceremoniji Olimpijade u Sočiju da nikad niko nije bolje mahao zastavom nego Uglješa Uzelac u Sarajevu 1984, umro sam od šege
. A tačno je i rekao, takva sreća kod mahanja se ne viđa! I ja jedva čekam košarku, a oprobao se i to fino i na fuci par puta na Sp.
tigar77 je napisao/la:Šuko je komentarišući utakmicu Brazil-Njemačka uspio nadmašiti sam sebe u količini izrečenih gluposti.
Po mojoj slobodnoj procjeni dotični je na tiketu imao keca na Karioke i što su ih Švabe više trpale, on je postajao sve nervozniji, meni svakako najjača izjava je bila Brazil igra očajno, Neymaru je bolje što je povrijeđen![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
brazzo je napisao/la:+1 ako ftv opet isposluje Avdica bice spektakl
ne vjerujem da će ftv prenositi svjetsko prvenstvo u košarci
prenositi ce S.P a i sljedece E.P tako da vjerujfilip13 je napisao/la:brazzo je napisao/la:+1 ako ftv opet isposluje Avdica bice spektakl
ne vjerujem da će ftv prenositi svjetsko prvenstvo u košarci
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zašto FTV, a ne BHT?
i mene ovo zanimaDukeOfWellington je napisao/la:Zašto FTV, a ne BHT?
jer ako je fkt FTV znaci nista od Majera jer je on na BHT1
pa moracu slusati Daria "fuckin'" Mehmedovica kako komentarise
- samo_lijevo
- Kontakt:
sta sad ni Dario ne valja?miki_92 je napisao/la:i mene ovo zanimaDukeOfWellington je napisao/la:Zašto FTV, a ne BHT?
jer ako je fkt FTV znaci nista od Majera jer je on na BHT1
pa moracu slusati Daria "fuckin'" Mehmedovica kako komentarise
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
ma odlican je,
jedan Marv Albert mu nije ni do koljena
jedan Marv Albert mu nije ni do koljena
Gledam uvodnu emisiju na HRT2 ova Mila Horvat bas fino prica a ljepa i zgodna.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- samo_lijevo
- Kontakt:
men bas zanima imali li neko da je gledao emisije na BHT-u?Elegant je napisao/la:Gledam uvodnu emisiju na HRT2 ova Mila Horvat bas fino prica a ljepa i zgodna.
Ja nisam sveukupno 5 minuta gledao BHT,naravno osim kada zalede HRT.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kod mene non stop na BHT-u, nisam ni pomislio da okrenem na HRT, a i da jesam znam da je zatamnjen pa ne bi bilo svrhe.
Ukupno 2 minute pregledanih emisija na BHTsamo_lijevo je napisao/la:men bas zanima imali li neko da je gledao emisije na BHT-u?Elegant je napisao/la:Gledam uvodnu emisiju na HRT2 ova Mila Horvat bas fino prica a ljepa i zgodna.
Ja nisam sveukupno 5 minuta gledao BHT,naravno osim kada zalede HRT.
- samo_lijevo
- Kontakt:
zatamnjen prije i poslije utakmice?DukeOfWellington je napisao/la:Kod mene non stop na BHT-u, nisam ni pomislio da okrenem na HRT, a i da jesam znam da je zatamnjen pa ne bi bilo svrhe.
kod mene zalede kada pocnu himne,a cim se zavrsi mec opet puste signal.
Emisije su bile odlicne,ljudi su se bas potrudili.Nemam pojma kakve su bile na BHt-u,ali poznavajuci BHT tesko da su mogli parirati HRT.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Na mojaTV mislim da nisu ni uključivali HRT 2 za vrijeme SP-a. Kad je na HRT 2 prijenos vaterpola bude zatamnjeno i piše da nisu obezbijeđena prava za teritoriju BiH. Jedno vrijeme su zatamnjivali i Sanja talk show na RTL-u jer je neka naša televizija imala prava na teritoriji BiH.samo_lijevo je napisao/la:zatamnjen prije i poslije utakmice?DukeOfWellington je napisao/la:Kod mene non stop na BHT-u, nisam ni pomislio da okrenem na HRT, a i da jesam znam da je zatamnjen pa ne bi bilo svrhe.
kod mene zalede kada pocnu himne,a cim se zavrsi mec opet puste signal.
Emisije su bile odlicne,ljudi su se bas potrudili.Nemam pojma kakve su bile na BHt-u,ali poznavajuci BHT tesko da su mogli parirati HRT.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.