Meni je legendaran bio, zajebavo brazilce cijelo vrijeme ismijo sam se bio finotigar77 je napisao/la:Šuko je komentarišući utakmicu Brazil-Njemačka uspio nadmašiti sam sebe u količini izrečenih gluposti.
Po mojoj slobodnoj procjeni dotični je na tiketu imao keca na Karioke i što su ih Švabe više trpale, on je postajao sve nervozniji, meni svakako najjača izjava je bila Brazil igra očajno, Neymaru je bolje što je povrijeđen![]()
Bilo je tu još dosta bisera, od neke statistike s početka utakmice gdje je on nekako izračunao da Njemci i Brazilci u međusobnim duelima postižu u prosjeku 5,75 golova, da Paulinho ima 5 kg viška, mnoštvo suludih komentara o Neureu,a kako se mreža Brazilaca sve više punila, imao sam osjećaj da će reći majku vam .ebem, koji me đavo nagovori da stavim pare na vas,fino mi je Velid rekao igraj na Švabe, dok je na drugom listiću vjerovatno imao oba tima daju gol, ravno pola sata je govorio kako Brazil treba dati gol i mali smiraj je našao kada su ga konačno i postigli.
S obzirom da, ako izuzmem gospodina Edina Avdića , svi ostali komentatori koje sam imao priliku slušati na nekom od naša 3 javna emitera, su poprilične neznalice i ljudi radi kojih mute funkcija na daljinskom ima neprocjenjivu vrijednost.Iskreno Šuko mi je u moru polupismenih pokušaja komentatora, nekako i najzanimljiviji, on dođe kao neka dvorska luda, a s obzirom na sveukupno stanje u državi takvi diletanti su slika naše realnosti, neko tipa Avdića je za njih isto ono što je Vaha za Papeta, jednostavno svjetlosnu godinu ispred u poslu kojim se bavi.
Sportski komentatori
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sportski komentatori
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Jel se meni čini ili ovaj komad teletine poznatiji kao Velid Spaho umjesto Clasie (veznjak) govori Cillesen (golman) ?
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- samo_lijevo
- Kontakt:
i ja sam to cuo.Vandelanoite je napisao/la:Jel se meni čini ili ovaj komad teletine poznatiji kao Velid Spaho umjesto Clasie (veznjak) govori Cillesen (golman) ?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
i to 5-6 puta 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Balog (komentator na HRT-u) je tek u 27.minuti skontao da Sneijder ne igra
...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I to vise puta. Cudno, na pocetku utakmice, minut-dva, nakon prvog gola Nizozemske je hvalio Clasiea, govorio kako mu je debitovao protiv Argentine, ovo mu prvi start na SP-u... covjek bi rekao da ga bar pristojno poznaje. Kad ono... kloc.Vandelanoite je napisao/la:Jel se meni čini ili ovaj komad teletine poznatiji kao Velid Spaho umjesto Clasie (veznjak) govori Cillesen (golman) ?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
semir01 je napisao/la:prenositi ce S.P a i sljedece E.P tako da vjerujfilip13 je napisao/la:brazzo je napisao/la:+1 ako ftv opet isposluje Avdica bice spektakl
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ne vjerujem da će ftv prenositi svjetsko prvenstvo u košarcisamo da hoce Edin prenositi to opet sve uzivancija
jesi siguran u to da će ftv prenositi SP?
[quote="Elegant"]Gledam uvodnu emisiju na HRT2 ova Mila Horvat bas fino prica a ljepa i zgodna.[/quote
a i poznaje fudbal i dešavanja na prvenstvu
- Ljiljani87
- Kontakt:
Loptaaaaaaaaaaaaaa nije u golu već drugi put 
Šuko kralj !
Šuko kralj !
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Sto ne mogu ove hinjske potrebe da se on kao (mozes mislit) komentator stavi u prvi plan i ispred same utakmice.. pa nije bitno sta se desava na terenu vec je l on bio u pravu (da l je bio ofsajd, korner, da l je igrac povrijedjen itd..) tacno svi elementi koji cine kompleks manje vrijednosti.. 90 minuta pravdanja vlastite pozicije i opsta ekstaza kad igrom slucaja i pogodi dogadjaj na terenu
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Šuko: "Sabella je star 50 godina i 250 dana. Samo je Zagallo bio stariji kada je osvojio Svjetsko prvenstvo 1998 sa Brazilom". 
"Bio je to Muller... Ali nije bio".

"Bio je to Muller... Ali nije bio".
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 13 jul 2014, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
daj kakvu slikufilip13 je napisao/la:Elegant je napisao/la:Gledam uvodnu emisiju na HRT2 ova Mila Horvat bas fino prica a ljepa i zgodna.[/quote
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
'' Scolari je sacinio spisak situacija u kojima brazilci ne smiju pogrijesiti, na njihovu zalost pronasli su ga po zavrsetku meca ''
sukoni je Elvis Presley
- Ljiljani87
- Kontakt:
Možda griješim al' mislim da je ovdje rekao da su našli od lewa spisak stvari koje ne smiju dopustit brazilcimabrazzo je napisao/la:'' Scolari je sacinio spisak situacija u kojima brazilci ne smiju pogrijesiti, na njihovu zalost pronasli su ga po zavrsetku meca ''sukoni je Elvis Presley
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- Consigliere
- Kontakt:
Yebiga, mora se na kraju pohvaliti BHT. Studijeske emisije su bile lose, ali sami prenosi odlicni... Nije bilo uobicajenih kasnih ukljucenja, stavljanja reklama preko slike... i ono kasnjenje slike su rjesavali brze nego ovi na HRT-u. I jedan
Suki... popravio mi je nekoliko tekmi svojim komenatarima. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Šuko gigant:
"Kaznena ekspedicija Njemačke" (pričao o utakmicama Elf-a i duelu protiv Brazila).
"Kaznena ekspedicija Njemačke" (pričao o utakmicama Elf-a i duelu protiv Brazila).
Kaunas je napisao/la:daj kakvu slikufilip13 je napisao/la:Elegant je napisao/la:Gledam uvodnu emisiju na HRT2 ova Mila Horvat bas fino prica a ljepa i zgodna.[/quote

ma zena je zmaj
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
I vi od covjeka hocete napravit debila.Zna se brate provalit,ali se pretjeruje.brazzo je napisao/la:'' Scolari je sacinio spisak situacija u kojima brazilci ne smiju pogrijesiti, na njihovu zalost pronasli su ga po zavrsetku meca ''sukoni je Elvis Presley
Re: $: Sportski komentatori
moze bit jer nisam najbolje cuo ali svakako vrhunac satire..Ljiljani87 je napisao/la: Možda griješim al' mislim da je ovdje rekao da su našli od lewa spisak stvari koje ne smiju dopustit brazilcima
A nzm koji fazon s ovom Milom nazor je progurase i prave od nje neku atrakciju,da je zgodna jeste ali ovakvih ima i u komsiluku na desetine.. sad sto to vise od pola nece priznat vec ce se drzat sablona da bi se oprali i bili in je druga stvar.
Consigliere je napisao/la:Yebiga, mora se na kraju pohvaliti BHT. Studijeske emisije su bile lose, ali sami prenosi odlicni... Nije bilo uobicajenih kasnih ukljucenja, stavljanja reklama preko slike... i ono kasnjenje slike su rjesavali brze nego ovi na HRT-u. I jedanSuki... popravio mi je nekoliko tekmi svojim komenatarima.
Ali mora se priznati da su godinama i kvalitetom iza HRT-a nažalost. Susjedima su studijske emisije i gosti u njoj bili sjajni, pa prilozi zanimljivosti i ostalo što su popratili uz mečeve, pa analize, za kraj najbolji potezi, golovi. A tek redovno nagrade, gledaoci aktivno učestvuju u emisiji kroz ankete i prognoze. Ali BHT-u također pohvale sa kakvim budžetom su sve ispratili moramo biti zadovoljni.
Ako ništa drugo ostaje nam u sjećanju: "Nemaaa golaaaaaaaaaaa, iiiiiiiiii ništaaaaaaaa, čujte taj huk sa tribina" itd.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.