I naravno mi od ovoga napravimo takvu pricu kao da se pravi Vodafone arena u Doboju.
Cuj zapad-2
 frtalj tribine
  frtalj tribine frtalj tribine
  frtalj tribine
Ljudi nisu ni svjesni da stadionima cijenu dizu dodatni sadrzaji, a tribina kao tribina je dzabaneNeutral je napisao/la:Izgradnaja normalne tribine i nije tako skupa kao što se čini ali naši vole da od toga naprave takvu priču kao da je u pitanju gradnja Burj Khalifa u Dubaiju.

Ovo bi moglo lijepo ispasti ima sve preduslove, a cujem imaju i "vremena" kešabadblueboylivno je napisao/la:https://www.facebook.com/media/set/?set ... 913&type=1
Čeka ih ogroman posao (stanje i uvjeti gori nego sam mislio) u nešto više od mjesec dana, nadam se da će stići.
 mogao bi ispasti lijep stadion
 mogao bi ispasti lijep stadion  

Signore je napisao/la:Ljudi nisu ni svjesni da stadionima cijenu dizu dodatni sadrzaji, a tribina kao tribina je dzabaneNeutral je napisao/la:Izgradnaja normalne tribine i nije tako skupa kao što se čini ali naši vole da od toga naprave takvu priču kao da je u pitanju gradnja Burj Khalifa u Dubaiju.
300.000 eura. U cijenu ukljucena izgradnja tribine, oko 2000 stolica i dobar procenat koji je otisao u privatne dzepove.
Napucat ovu tribinu maksimalno, okolo podići zid od metar i na njega ogradu od 3-4 metra i ne treba ti ništa dodatno, fantastičan stadion.pao je napisao/la:Ovo bi moglo lijepo ispasti ima sve preduslove, a cujem imaju i "vremena" kešabadblueboylivno je napisao/la:https://www.facebook.com/media/set/?set ... 913&type=1
Čeka ih ogroman posao (stanje i uvjeti gori nego sam mislio) u nešto više od mjesec dana, nadam se da će stići.mogao bi ispasti lijep stadion

Samo bi dodao jos da preko puta ove stave neku s pet redova, cisto da imaju dvije tribine, ljepse je za vidjet, a ujedno to bude gostujuca, pa kad gostuje npr Sarajevo i dodje njihovih 1000 navijaca ne moraju pravit tampon zonu i tako svojim navijacima uskracivat mjestabadblueboylivno je napisao/la:Napucat ovu tribinu maksimalno, okolo podići zid od metar i na njega ogradu od 3-4 metra i ne treba ti ništa dodatno, fantastičan stadion.pao je napisao/la:Ovo bi moglo lijepo ispasti ima sve preduslove, a cujem imaju i "vremena" kešabadblueboylivno je napisao/la:https://www.facebook.com/media/set/?set ... 913&type=1
Čeka ih ogroman posao (stanje i uvjeti gori nego sam mislio) u nešto više od mjesec dana, nadam se da će stići.mogao bi ispasti lijep stadion

), zar nije Maestral?!
 ), zar nije Maestral?!   Dobro bi bilo kad bi teren približili skroz uz ovu tribinu, djeluje mi ovako da je poprilično udaljen...
 Dobro bi bilo kad bi teren približili skroz uz ovu tribinu, djeluje mi ovako da je poprilično udaljen... 

Italijanska firma? Ako je vjerovati Google, izgovara se "Metalege"GoldenDust je napisao/la:NK Metalleghe BSI. Sad iskreno ni sam ne znam kako se ovo čita, valjda nešto kao Metalek, Metaleđ pojma nemam.
ako ce se svakih 50 godina sjetiti da konstrukciju treba odrzavati onda neka ostave beton.Znas i sam da je metal zahtjevan za odrzavanje.Signore je napisao/la: I kad sam kod tog krova. Nebi bilo lose da ovaj mijenjaju. Metalna konstrukcija i limeni krov nisu neki luksuz, a za nase uslove su odlicno rjesenje. Ovako kad ga gledam imam osjecaj da ce mi se jos i na slici srusit.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.