to su provokatori mooj tinedim93 je napisao/la:jedna cura koja je bila sa mnom na prvoj godini napisala na fb hvala Mladiću što je oslobodio Srebrenicu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma jooooooook cini ti se. Pa kad vidim kako se po forumima lizu s ovim sto negiraju genocid, drzavu i jezik... Ja bih sebi puc'o u glavu da ne dijelim kisik s takvim idiotimanedim93 je napisao/la:jedna cura koja je bila sa mnom na prvoj godini napisala na fb hvala Mladiću što je oslobodio Srebrenicu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nemoj da se cimasnedim93 je napisao/la:jedna cura koja je bila sa mnom na prvoj godini napisala na fb hvala Mladiću što je oslobodio Srebrenicu
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
ma to je tuga druže. Zar nije dovoljno izrazit žal za toliko žrtava ? Jel normalno da tako nešto piše dijete koje je tad imalo 2 godine. Bolest ništa drugo.Tribalian je napisao/la:Nemoj da se cimasnedim93 je napisao/la:jedna cura koja je bila sa mnom na prvoj godini napisala na fb hvala Mladiću što je oslobodio SrebrenicuVidim ja brdo "junaka " od jutros po FB. Cim vidim da lupetaju sve i svasta zatrazim ratni raspored i naravno odgovora nema, ovi sto kace te slike o oslobodjenju na to mislim , a na ratni raspored mislim na onaj sa Kosova ili Presevske doline posto moja generacija nije ucestvovala 90-tih u Hrvatskoj i BIH. Ljudi koji su drzali pusku u nekom periodu nemaju potrebe za takvim stvarima jer znaju da je to apsurd.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Naravno da nije normalno, ljudi koji ne znaju za tudju patnju nisu ljudi nego ljudski talog .Mozes ti da imas stavove i ovakve i onakve za tudju bol treba uvek imati obzira nebitno o kome se radi . Ne mogu da ti opisem osecaj kad gledam one koji za pare idu u Potocare da oplakuju iz Srbije i kad gledam ove sto velicaju "oslobodioce ". Nezapamceno moralno posrnuce zemlje u kojoj sam rodjen. Da mi takvu istu bol nismo imali samo pre 70 godina, mozda bih i ja bio ravnodusan , ovako mi samo ostaje da ih poklapam ratnim rasporedom i da se pitam iz kakvih rupa izlaze. Jedino sto me onako pomalo raduje je sto vecina ljudi ovde ne pripada ni jednoj vrsti od ove dve koje sam nabrojao a da su iz Srbije.nedim93 je napisao/la:
ma to je tuga druže. Zar nije dovoljno izrazit žal za toliko žrtava ? Jel normalno da tako nešto piše dijete koje je tad imalo 2 godine. Bolest ništa drugo.
Mene raduje sto vecina mladih na prostorima Balkana na takve stvari gleda sa prezirom i sve su manje nacionalisticki nastrojeni.Tribalian je napisao/la:Naravno da nije normalno, ljudi koji ne znaju za tudju patnju nisu ljudi nego ljudski talog .Mozes ti da imas stavove i ovakve i onakve za tudju bol treba uvek imati obzira nebitno o kome se radi . Ne mogu da ti opisem osecaj kad gledam one koji za pare idu u Potocare da oplakuju iz Srbije i kad gledam ove sto velicaju "oslobodioce ". Nezapamceno moralno posrnuce zemlje u kojoj sam rodjen. Da mi takvu istu bol nismo imali samo pre 70 godina, mozda bih i ja bio ravnodusan , ovako mi samo ostaje da ih poklapam ratnim rasporedom i da se pitam iz kakvih rupa izlaze. Jedino sto me onako pomalo raduje je sto vecina ljudi ovde ne pripada ni jednoj vrsti od ove dve koje sam nabrojao a da su iz Srbije.nedim93 je napisao/la:
ma to je tuga druže. Zar nije dovoljno izrazit žal za toliko žrtava ? Jel normalno da tako nešto piše dijete koje je tad imalo 2 godine. Bolest ništa drugo.
Kad ovi starci odu sa vlasti a na tu istu dodju "neizaprani " mozgovi moci svi krenuti prema naprijed.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vecina da, ali ima jos uvek budala koje su mnogo glasne, nije to kao pre par godina, ali ih ima jos uvek. Uglavnom sa margine drustva ili dokona deca.Otelo je napisao/la: Mene raduje sto vecina mladih na prostorima Balkana na takve stvari gleda sa prezirom i sve su manje nacionalisticki nastrojeni.
Kad ovi starci odu sa vlasti a na tu istu dodju "neizaprani " mozgovi moci svi krenuti prema naprijed.
Na takve ne treba obracati paznju jer ne vjerujem da oni mogu nista.Tribalian je napisao/la:Vecina da, ali ima jos uvek budala koje su mnogo glasne, nije to kao pre par godina, ali ih ima jos uvek. Uglavnom sa margine drustva ili dokona deca.Otelo je napisao/la: Mene raduje sto vecina mladih na prostorima Balkana na takve stvari gleda sa prezirom i sve su manje nacionalisticki nastrojeni.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Otelo ne znam gdje ti zivis. Ali stanje se samo pogorsava, nazalost.
Ako ti ne znas gdje zivm onda ne zna nikoBosniacum Lilium je napisao/la:Otelo ne znam gdje ti zivis. Ali stanje se samo pogorsava, nazalost.
( znam da to mislis retoricki)
Pa bio si par kilometara od mene
I ovdje gdje ja zivim nije tako
No way ! Ne znam koje si godiste , ali kad se setim kako je bilo pre 10 godina ili 5 godina , ovo je sad odlicno. Ako se moze uopste reci tako. A najvise eksponiraju sledece kategorije : deca, podrumasi, dokazane p*cke, arhi tupadzije, davno zaboravljena dijaspora, internet mudonje, politicke opcije sa jednocifrenim brojem glasova...Bosniacum Lilium je napisao/la:Otelo ne znam gdje ti zivis. Ali stanje se samo pogorsava, nazalost.
- samo_lijevo
- Kontakt:
druze moj ti starci su pripremili omladinu koja ce nastaviti njihovu politiku.
Pogledaj samo ove forume gdje je rasprava na ovu i slicne teme.
Na ovim prostorima ce vrlo tesko da se normalizuje situacija.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nadam se da grijesis.samo_lijevo je napisao/la:druze moj ti starci su pripremili omladinu koja ce nastaviti njihovu politiku.
Ja, najvise citam ovaj forum, tu i tamo klix i forum hr ali vecinom su to teme o politici "vanjskog svijeta" a ovdje nema toliko nacionalizma.
Svi forumasi iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore su fantasticni i dobar sam sa njima.
Forumi mnogim mediokritetima sluze za lecenje frustracija , bez izuzetka.samo_lijevo je napisao/la:druze moj ti starci su pripremili omladinu koja ce nastaviti njihovu politiku.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znam ja dobro stanje u Krajini, da je svuda ko u Krajini dobro bi bilo.Otelo je napisao/la:Ako ti ne znas gdje zivm onda ne zna nikoBosniacum Lilium je napisao/la:Otelo ne znam gdje ti zivis. Ali stanje se samo pogorsava, nazalost.
( znam da to mislis retoricki)
Pa bio si par kilometara od mene
I ovdje gdje ja zivim nije tako
@trib
ma drug moj, ja sam se bavio jednom vrstom pomirenja kroz "CARE Int." Obilazio, drzao radionice po cijelom Balkanu, jednostavno kroz tolike godine, pa opet nisam bio zadovoljan. Ti koraci koje smo napravili su skoro zanemraljivi.
@samo_lijevo
tako je. Cak se i borci veterani sa svih strana ujedinili, oni koji su pucali jedni na druge, zajedno ustali zbog gladnih stomaka i zbog politicara koji su ih izvarali i iskoristili za neke njihove vise ciljeve, a mladi su sada 100x gori
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 11 jul 2014, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
- samo_lijevo
- Kontakt:
vise cujem ovako u javnom prijevozu,u kaficima,na sportskim terenima.I to sve omladina koja ne zna jos tupavo ni tablicu mnozenja.Otelo je napisao/la:Nadam se da grijesis.samo_lijevo je napisao/la:druze moj ti starci su pripremili omladinu koja ce nastaviti njihovu politiku.
Ja, najvise citam ovaj forum, tu i tamo klix i forum hr ali vecinom su to teme o politici "vanjskog svijeta" a ovdje nema toliko nacionalizma.
Svi forumasi iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore su fantasticni i dobar sam sa njima.
Forumi su posebna prica,to mozda i nije toliko relevantno.
problem su i mediji koji jedva dočekaju neki senzacionalan nacionalistički ispad da o tome izvjeste, a jbg ipak oni oblikuju svijest naroda. Svi mediji objave kako je nacrtan grafit u Beogradu u čast ratnog zločinca, a samo par njih kako dolazi i podrška iz Srbije.
Mediji su čudo, a štaš kad su pod palicom tih staraca o kojima pričate.
U slučaju rata samo bježat vani, svakako nisam patriota po aktuelnim kriterijima.
Mediji su čudo, a štaš kad su pod palicom tih staraca o kojima pričate.
U slučaju rata samo bježat vani, svakako nisam patriota po aktuelnim kriterijima.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Ma druze ide to u dobrom smeru , samo sporije nego sto treba, a za to su odgovorni upravo politicari i ekonomska stagnacija koja im ide u prilog , za koju su oni licno odgovorni. Da je ovde procenat zaposlenih veci i da su plate normalne druga bi se pesma pevala.Bosniacum Lilium je napisao/la: @trib
ma drug moj, ja sam se bavio jednom vrstom pomirenja kroz "CARE Int." Obilazio, drzao radionice po cijelom Balkanu, jednostavno kroz tolike godine, pa opet nisam bio zadovoljan. Ti koraci koje smo napravili su skoro zanemraljivi.
@Hoshafka, u savremenom svetu mediji su glavno oruzje u ratu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
ali brato to se nece desiti oko plata.Znaju i politicari da je najlakse manipulisati sa fukarom,neskolovanim osobama.Tribalian je napisao/la:
Ma druze ide to u dobrom smeru , samo sporije nego sto treba, a za to su odgovorni upravo politicari i ekonomska stagnacija koja im ide u prilog , za koju su oni licno odgovorni. Da je ovde procenat zaposlenih veci i da su plate normalne druga bi se pesma pevala.
Plate su dobre u onih koji se prodaju,ali oni postaju vojska glasaca koja drzi jedne te iste na vlasti.
Što se tiče plata i ekonomske situacije u Bosni moram reći da imam jedan predmet koji se zove makroekonomska analiza. I ne mogu vam opisat koliko se ekonomska situacija kosi sa svim mogućim ekonomskim zakonima i teorijama 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.