Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Omerbavarac » 27 feb 2010, 18:21

Pocelo je pocelo. Svaka cast majstore.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 27 feb 2010, 18:26

ovaj igrac HERTE stajao ko ukopan hehehe vedo ekstra prosao bravo majstore samo tako :D :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 27 feb 2010, 18:28

Pa gdje su sad oni gov*nari sto su govorili kako je Vedo slab ili prosjecan napadac,ajde javite se,da cujem vase misljenje...
Rotor Volgograd...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 feb 2010, 18:31

Eh sad da vidimo moze li konacno nesto pokazat i za repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 27 feb 2010, 18:34

Jao sine kakva golčina matere mi!!!!!!! Vedo onog svog čuvara trznu i posla ga po burek i kad je ovaj otišo vedo mu još reče nemoj zaboraviti jogurt................Nego gdje su danas Vedini redovni pljuvatori??? Valjda čekaju da opet slomi nogu, pa da se imaju čemu radovati.........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 27 feb 2010, 18:37

zlatan.edvin je napisao/la:
Evil Genius je napisao/la:daj ba nije ovo vise zanimljivo, svake sedmice dzeko i/ili ibisevic zabijaju 8-)
Danas Vedo, sutra Džeko a u srijedu oba zabijaju Gani :lol:
kako bi samo volio da prenese ovu formu na repku i zabije na kosevu
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2010, 18:40

Gdje je @Botaga sad bi bilo ono ili je krampa ili trnokop :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2010, 18:51

Evil Genius je napisao/la:daj ba nije ovo vise zanimljivo, svake sedmice dzeko i/ili ibisevic zabijaju 8-)
Zabija i Muslimović :P :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 feb 2010, 18:53

Virtu4l je napisao/la:
Zabija i Muslimović :P :mrgreen:
Evo danas jos Zlatan nije zabio...
Ali tek je poluvrijeme, pa ima jos vremena.
Covjece, PAOK je 6x jaca ekipa kad Zlatan igra. Za nevjerovati... ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 27 feb 2010, 18:54

TREBAMO BITI VESELI...........VEDO NAM SE VRACA.....TJ VRATIO SE

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 27 feb 2010, 18:58

Principatus je napisao/la:Virtual stari ironicar. :D

Vedad lijep gol. (Gringo? :D )
Sve u svemu dosadna utakmica, njemacki komentator jos gori, kaze kapiten Hoffenheima, Vedad Ibisevic, je igrao prije toga u Herthi. Covjekov glas pasao uz utakmicu, cak ga ni golovi nisu uzbudili. Ode ja poslije ovoga malo odspavati. Ovo je vjerovatno kraj za Herthu u 1. ligi, Iako ih bas ne volim (ili njihov stil igre) nekako mi ih je zao, ne pase mi bas da Berlin nema vise ekipe u prvoj Bundesligi. Kako god, uglavnom pobjeda i jedan Ibisevic koji ponovo pogadja u seriji.
Hebiga gledao prvo i morao otici montirati antenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2010, 18:58

''Potvrda,zig ili pecat sad na Kosevu''.Inace opet jovo na novo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 feb 2010, 19:10

harishp je napisao/la:''Potvrda,zig ili pecat sad na Kosevu''.Inace opet jovo na novo.
Mislim da ako Susic postavi Salihovica blize (ili umjesto njega Medunjanina) Vedi, to jeste prebaci na 4-4-2, i ako Misimovic potvrdi sutra svoj trend na bolje onda bih mu trebalo biti lakse zabiti u repci u srijedu nego za Hoffenheim. Evo kako vidim Pjanic asistira za gol Lyona, dakle Edin i Vedo bi trebali imati dovoljno opasnih lopti, a Ghana ce igrati defenzivno, da vidimo da li ce im se to protiv naseg napada isplatiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 27 feb 2010, 19:16

Principatus je napisao/la:
harishp je napisao/la:''Potvrda,zig ili pecat sad na Kosevu''.Inace opet jovo na novo.
Mislim da ako Susic postavi Salihovica blize (ili umjesto njega Medunjanina) Vedi, to jeste prebaci na 4-4-2, i ako Misimovic potvrdi sutra svoj trend na bolje onda bih mu trebalo biti lakse zabiti u repci u srijedu nego za Hoffenheim. Evo kako vidim Pjanic asistira za gol Lyona, dakle Edin i Vedo bi trebali imati dovoljno opasnih lopti, a Ghana ce igrati defenzivno, da vidimo da li ce im se to protiv naseg napada isplatiti.
a jel moze salihovic igrati u prijateljskim utakmicama,mislim da oze al nisam siguran :?:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 feb 2010, 19:18

Moze, samo ne u kvalifikacijama. Pitanje je samo koliko ima smisla da igra sve 3 prijateljske utakmice 90 minuta a da nam onda fali u bitnim. Tu ce valjda Susic naci neko rijesenje, a Sali najzad povuci pouku iz toga, jer nam ovo ide stvarno na stetu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2010, 19:23

Principatus je napisao/la:Moze, samo ne u kvalifikacijama. Pitanje je samo koliko ima smisla da igra sve 3 prijateljske utakmice 90 minuta a da nam onda fali u bitnim. Tu ce valjda Susic naci neko rijesenje, a Sali najzad povuci pouku iz toga, jer nam ovo ide stvarno na stetu.
Sali je samo jedan od svih igraca koji se mogao naci u istoj situaciji.Pogotovo sto sudija nije milion faula dosudio na njemu a svaki njegov dodir bi bio faul.Ima ona granica koja kad predje,ebiga onda. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 feb 2010, 19:37

Znam, ali ipak on ima tu tendenciju da se zali, i Ibisevic je sa tim poceo u zadnje vrijeme. Naravno, nekad je to opravdano, ali mi nismo Njemacka ili Francuska, a nas savez je pun kriminalaca i neznalaca koji nemaju utjecaja. Dakle sutnja nam je vrijedna zlata pri usponu na gornja mjesta europskog/svijetskog fudbala.

Ali dobro mozda ga moza zamjeniti ovaj tvoj dragi imenjak. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2010, 19:40

Principatus je napisao/la:Znam, ali ipak on ima tu tendenciju da se zali, i Ibisevic je sa tim poceo u zadnje vrijeme. Naravno, nekad je to opravdano, ali mi nismo Njemacka ili Francuska, a nas savez je pun kriminalaca i neznalaca koji nemaju utjecaja. Dakle sutnja nam je vrijedna zlata pri usponu na gornja mjesta europskog/svijetskog fudbala.

Ali dobro mozda ga moza zamjeniti ovaj tvoj dragi imenjak. :D
Nije mozda ovaj igra od prve minute,za ostale manje vise. :mrgreen:
''Zaiskali ste evo vam ga'' ili kako ide ona emisija ''trazili ste gledajte'' :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 feb 2010, 19:43

Ah da procitao sam da ce i Hasagica sad zamjeniti, ovi ostali mogu slobodno ici na cevape. To Medo, to. :mrgreen:

Bas Vedad u srijedu igra protiv Prince Tagoe, onoga sto su ga htijeli oni Hinterwäldler-i od navijaca iz Hoffenheima umjesto Ibisevica. Nikako da se covjeka rijesi, ali mozda ga Spaha... :D

Edit:

Jos umalo zaboravi. Pa ljudi gdje je Sahbaz?
Ovo je nesto cudno, uvjek kad Vedo igra i zabija nema Sahbaza. To ti je ko sa Bruce Wayne i sa Batmanom, ili je jedan ili drugi tu, nikad zajedno. :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 feb 2010, 20:11

Kakav velemajstor! Dribling kod gola predivan! SVAKA ČAST!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.