Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- Evil Genius
- Kontakt:
kako bi samo volio da prenese ovu formu na repku i zabije na kosevuzlatan.edvin je napisao/la:Danas Vedo, sutra Džeko a u srijedu oba zabijaju GaniEvil Genius je napisao/la:daj ba nije ovo vise zanimljivo, svake sedmice dzeko i/ili ibisevic zabijaju
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zabija i MuslimovićEvil Genius je napisao/la:daj ba nije ovo vise zanimljivo, svake sedmice dzeko i/ili ibisevic zabijaju
Evo danas jos Zlatan nije zabio...Virtu4l je napisao/la:Zabija i MuslimovićEvil Genius je napisao/la:daj ba nije ovo vise zanimljivo, svake sedmice dzeko i/ili ibisevic zabijaju![]()
Ali tek je poluvrijeme, pa ima jos vremena.
Covjece, PAOK je 6x jaca ekipa kad Zlatan igra. Za nevjerovati...
Hebiga gledao prvo i morao otici montirati antenuPrincipatus je napisao/la:Virtual stari ironicar.
Vedad lijep gol. (Gringo?)
Sve u svemu dosadna utakmica, njemacki komentator jos gori, kaze kapiten Hoffenheima, Vedad Ibisevic, je igrao prije toga u Herthi. Covjekov glas pasao uz utakmicu, cak ga ni golovi nisu uzbudili. Ode ja poslije ovoga malo odspavati. Ovo je vjerovatno kraj za Herthu u 1. ligi, Iako ih bas ne volim (ili njihov stil igre) nekako mi ih je zao, ne pase mi bas da Berlin nema vise ekipe u prvoj Bundesligi. Kako god, uglavnom pobjeda i jedan Ibisevic koji ponovo pogadja u seriji.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da ako Susic postavi Salihovica blize (ili umjesto njega Medunjanina) Vedi, to jeste prebaci na 4-4-2, i ako Misimovic potvrdi sutra svoj trend na bolje onda bih mu trebalo biti lakse zabiti u repci u srijedu nego za Hoffenheim. Evo kako vidim Pjanic asistira za gol Lyona, dakle Edin i Vedo bi trebali imati dovoljno opasnih lopti, a Ghana ce igrati defenzivno, da vidimo da li ce im se to protiv naseg napada isplatiti.harishp je napisao/la:''Potvrda,zig ili pecat sad na Kosevu''.Inace opet jovo na novo.
- -Barcelona-
- Kontakt:
a jel moze salihovic igrati u prijateljskim utakmicama,mislim da oze al nisam siguranPrincipatus je napisao/la:Mislim da ako Susic postavi Salihovica blize (ili umjesto njega Medunjanina) Vedi, to jeste prebaci na 4-4-2, i ako Misimovic potvrdi sutra svoj trend na bolje onda bih mu trebalo biti lakse zabiti u repci u srijedu nego za Hoffenheim. Evo kako vidim Pjanic asistira za gol Lyona, dakle Edin i Vedo bi trebali imati dovoljno opasnih lopti, a Ghana ce igrati defenzivno, da vidimo da li ce im se to protiv naseg napada isplatiti.harishp je napisao/la:''Potvrda,zig ili pecat sad na Kosevu''.Inace opet jovo na novo.
- Principatus
- Kontakt:
Sali je samo jedan od svih igraca koji se mogao naci u istoj situaciji.Pogotovo sto sudija nije milion faula dosudio na njemu a svaki njegov dodir bi bio faul.Ima ona granica koja kad predje,ebiga onda.Principatus je napisao/la:Moze, samo ne u kvalifikacijama. Pitanje je samo koliko ima smisla da igra sve 3 prijateljske utakmice 90 minuta a da nam onda fali u bitnim. Tu ce valjda Susic naci neko rijesenje, a Sali najzad povuci pouku iz toga, jer nam ovo ide stvarno na stetu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ali dobro mozda ga moza zamjeniti ovaj tvoj dragi imenjak.
Nije mozda ovaj igra od prve minute,za ostale manje vise.Principatus je napisao/la:Znam, ali ipak on ima tu tendenciju da se zali, i Ibisevic je sa tim poceo u zadnje vrijeme. Naravno, nekad je to opravdano, ali mi nismo Njemacka ili Francuska, a nas savez je pun kriminalaca i neznalaca koji nemaju utjecaja. Dakle sutnja nam je vrijedna zlata pri usponu na gornja mjesta europskog/svijetskog fudbala.
Ali dobro mozda ga moza zamjeniti ovaj tvoj dragi imenjak.
''Zaiskali ste evo vam ga'' ili kako ide ona emisija ''trazili ste gledajte''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Bas Vedad u srijedu igra protiv Prince Tagoe, onoga sto su ga htijeli oni Hinterwäldler-i od navijaca iz Hoffenheima umjesto Ibisevica. Nikako da se covjeka rijesi, ali mozda ga Spaha...
Edit:
Jos umalo zaboravi. Pa ljudi gdje je Sahbaz?
Ovo je nesto cudno, uvjek kad Vedo igra i zabija nema Sahbaza. To ti je ko sa Bruce Wayne i sa Batmanom, ili je jedan ili drugi tu, nikad zajedno.
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, al87, aqarius, ArtemisFowl, Atlanta, CHR, Confiance, cutura, DeeWa, Drum, Edincapitano, farenhajt, FerdinandF, ferroviere87, Frankie, guillermo, haklamas, HalaMadrid, HariTz, hugoviana, jasmin10, Kaunas, Kizo886, komax, kontra, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, linethreader, MikiPirs, napapijri1987, Paromlinac, Proximic, rukometubih23, s4mke, samirr, SanaBosna, Sensei, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, Sveti, SWOT, TofiTofita, Trapatoni, Uprava, Zona49 i 349 gostiju.