FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CrnoCrveni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CrnoCrveni » 27 feb 2010, 22:41

pile87 je napisao/la:
CrnoCrveni je napisao/la:vrlo postena analiza...samo jos da si dodao onog "Pavica" sto nas je pogurao u poraz :evil: ;)
zato cu ti ja posteno cestitati na bodovima i pozeliti srecu u nastavku...pozdrav za normalne i korektne
Po meni je diskutabilan samo cetvrti gol, ali i tu nisam siguran.Sudija vam nije sjeckao igru u par nebitnih situacija na sredini terena dao je loptu Zelji( sto je donekle u svijetu trend a kamoli kod nas ), svirao je sve i jedan ofsajd sa nase strane isto tako i vama, sansu da igrate na grbavici ste imali i mislim da je celik jako dobro stajao u prvom poluvremenu i da je presudilo to sto smo nasi igracu fizicki puno pripremljeni te da ce celik vec negdje klepiti bodove sa ovakvom igrom.
Zanima me prije svega kakvi su boccaccioovi utisci :D
nisam uspio vidjeti ni 3 ni 4 gol,al ono sto nam je dotad uradio bice dovoljno da mu priredimo dobrodoslicu...kad-tad ;) hvala na postenim komentarima i sretno u borbi za evropu/ko zna mozda i vise ;)
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 feb 2010, 22:44

CrnoCrveni je napisao/la: jbg druze nije bitan izgled bitno je da se ide...znali smo putovati i u gorim,ovo je mila majka,pozzz
a odbrana...ima da im jbm sve na treningu ;)
Ako ne griješim, svi busevi su isto izgledali, što govori o visokom nivou organizacije. Na sve ste mislili :mrgreen:
Strašan dribling Purića kad je Jamaku namjestio onu prečku. Prerijedak potez na našim terenima. Pravi igrač.
Šta tačno zamijeraš vezano za suđenje? Ne znam koliko si redovan na gostovanjima, ali ono je za poželiti u našoj ligi. Pa možda čak i u bilokojoj. Ne skontah da ste nešto oštećeni. Nekoliko faulčića na sredini i to je sve.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 feb 2010, 22:52

Nije mi jasno zasto neki kazu da je Kerla odigrao losije ???...odradio svoj dio posla perfektno,po meni u ovoj utakmici bolji od Mesica,mislim da su obojica korektno odradili...inace volim vise Bajica od Kerle,ali ja sam sasvim zadovoljan njegovim danasnjim nastupom...
Teren jako los,rekao bih katastrofa,mi koji smo na tribinama vidjeli smo travu,to je totalna varka,a vidjelo se na nekoliko primjera koliko je tesko igrati po toj podlozi,nasi su nekoliko puta izbijali lopte i to ninasta nije licilo...nisu mogli,teren je takav...Golman Radosevic solidan,nisam ga gledao do sada,momak je sav u utakmici i reagovao je solidno...Radovanovic mi je jedini bio slaba tacka...njemu ovaj teren ne odgovara,njegovo najjace oruzje je prodor u ofanzivu i solidan centarsut,a po ovom terenu on to nije mogao uraditi,u defanzivi je los bio...Simic je kralj,njegovo iskustvo toliko znaci...on tacno zna kada treba biti mangup,kada treba da bude skolovan igrac...njemu opet ovakav teren odgovara,jer usporava igru,a on nije brz,tako da je mogao iskontrolisati sve sto je bilo blizu njega,svaka mu cast...necu nabrajati svakoga,spomenucu samo jos par igraca...Mesanovic veliki majstor,realizator,on nam je godinama trebao...Culum rutinski,morao je biti malo povuceniji jer je morao nadoknaditi nedostatak Selimovica,sasvim korektno uradio zadatak...Visca impresioniran atmosferom u prvom,dobar u drugom poluvremenu,mlad je,bice ekstra dobar,treba ga gurati...M.Beslija je za mene igrac utakmice,ovo mu je najbolje izdanje otkad je kod nas...rastrcan,borben,razigravao,bio nesebican ,i ako mi je nesto krivo onda je to sto nije kapiten,ne ide mi u glavu da Bekric ima prednost u nosenju trake od njega,svaka mu cast za danasnji susret...Bekric ok sasvim,odradio sto je trebao,bolji u drugom poluvremenu...Lazo ga zabio,mislim da je to vrlo bitno za njega,pokretljiv je solidno,mogao je bolje reagovati u par situacija,ali razumijem da mu treba podrska,mogao bi on nadoci...sve u svemu solidno,Celik vise nego dobar,iznenadjen sam,oni nece ispasti sigurno,imaju kvalitet...NAVIJACI SU BILI ZA CISTU DESETKU,PONOSAN SAM !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 feb 2010, 22:57

@ boccaccio
Kao i obicno slazemo se u dosta toga...Kerla imao par prodatih lopti bez potrebe i reagovoao pomalo panicno u pojedinim momentima, ali treba utakmica da bi se stekla i sigurnost..
ps Seyo nije vidio Lazin gol :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 feb 2010, 23:05

pile87 je napisao/la:@ boccaccio
Kao i obicno slazemo se u dosta toga...Kerla imao par prodatih lopti bez potrebe i reagovoao pomalo panicno u pojedinim momentima, ali treba utakmica da bi se stekla i sigurnost..
:mrgreen: gdje ce da ne vidi Lazin gol,pa to se nije smjelo propustiti,cim ga vidim nagovoricu mu se svasta :mrgreen: ...a Kerla je reagovao kako reaguje mladi odbrambeni igrac,posalji loptu u aut ako ne znas sta ces sa njom i to je po meni ispravno,a ne kao Mesic i Radovanovic sto je salju u polje ,celikovim igracima na noge,pa onda lete da ganjaju i da isprave...presjekao je kerla mnogo lopti...bas gledam objektivno i sada na vogosci,ja ne gotivim kerlu,po meni je Bajic profesor za Kerlu,ali mislim da je mali dobro odradio...nema filozofije,Kerla je samo jednom tako uradio i pogrijesio,poslao loptu u polje i nijednom vise,Mesic je to uradio 3-4 puta kao i mirko...u svakom slucaju ja sam jako zadovoljan s obzirom na teren,vidila se jaka volja i to je jedino i bilo moguce na ovakvim uslovima

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 feb 2010, 23:05

Ja inače više gotivim Kerlu od Bajića, jer mi se čini jači, pokretljiviji i agresivniji. Danas je imao bar 4 vrlo loše intervencije. U prvom je namjestio šut igraču Čelika nespretnim izbijanjem. U drugom nigdje nikoga oko njega i on proda loptu po zemlji, nije ni uspio da je podigne. U jednoj akciji ga je igrač Čelika haman u petercu lomio 3-4 puta. Onda je izbacio jednu loptu u aut ničim izazvan, a imao slobodnog Mešića do sebe, Radoševića... Još jednom nije znao lijevom izbiti loptu. Imao je i jedan ekstra, nefudbalski potez, kad je prizemnim majgerijem iz okreta zaustavio vrlo opasan napad Čelika(ovo je pohvalno). Uglavnom, previše je griješio.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 27 feb 2010, 23:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 27 feb 2010, 23:06

ehhhhhh ev i mene , igra solidna , navijanje za desetke :)

iii sta drugo da kazem nego

BRAVOO LAZOO MAJSTOOOREEE

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 feb 2010, 23:07

Tesko da u Sirokom mozemo ista uraditi ..
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 27 feb 2010, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 27 feb 2010, 23:08

pile87 je napisao/la:@ boccaccio
jaoo sejo izrode ono lazo nije trebao dat bucanov gol samo sto je rahljavo pucao ko i obicno haaha
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 feb 2010, 23:10

samir_tm87 je napisao/la:ehhhhhh ev i mene , igra solidna , navijanje za desetke :)

Docekasmo :D a bice ih jos siguran sam :D

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 27 feb 2010, 23:13

Stole iz Bora je napisao/la:Tesko da u Sirokom mozemo ista uraditi ..
a što jarane odma pesimizam :?: pa nisu barselona :?: nego lištica :mrgreen: dole je pošteno suđenje ja vjerujem da možemo bar bod :!: :!: :!: 8-)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 feb 2010, 23:14

Stole iz Bora je napisao/la:Tesko da u Sirokom mozemo ista uraditi ..
I tu se slazem ali treba igrati pa sta bog da, dole bas nemamo puno toga za izgubiti...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 feb 2010, 23:15

Željovac je napisao/la:Ja inače više gotivim Kerlu od Bajića, jer mi se čini jači, pokretljiviji i agresivniji. Danas je imao bar 4 vrlo loše intervencije. U prvom je namjestio šut igraču Čelika nespretnim izbijanjem. U drugom nigdje nikoga oko njega i on proda loptu po zemlji, nije ni uspio da je podigne. U jednoj akciji ga je igrač Čelika haman u petercu lomio 3-4 puta. Onda je izbacio jednu loptu u aut ničim izazvan, a imao slobodnog Mešića do sebe, Radoševića... Još jednom nije znao lijevom izbiti loptu. Imao je i jedan ekstra, nefudbalski potez, kad je prizemnim majgerijem iz okreta zaustavio vrlo opasan napad Čelika(ovo je pohvalno). Uglavnom, previše je griješio.
Dobro,sve ok,a da li si vidio neku gresku kod Mesica...opet kazem,Kerla je mladi odbrambeni igrac,frapantnije izgleda kada Mesic uradi iste te stvari...ili sam ja od Kerle mislio da je Mesic :mrgreen: ,mada sumnjam,toliko lud nisam :mrgreen: ...kada odbrambeni igrac grijesi onda je to opasno po gol,a pogrijesio je kada ekipa primi gol,momak je odigrao totalno korektno,upravo gledam na vogosci,nijedna kardinalna greska...ali dobro to je tvoje misljenje,namjerno sam spomenuo da ne gotivim kerlu da ne bude da sam mu naklonjen,jer nisam,po meni kerla nije za Zelju,ali je mlad pa kontam da moze napredovati...evo sada je 65.minut na vogosci,kerla je imao samo jednu gresku u izbijanju :mrgreen: ,necu da ganjam svoje,nego gledam pa kazem :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 feb 2010, 23:20

U Širokom smo jednom pobijedili u kupu(strijelac Joldić) i nikad nismo ni boda uzeli. Mislim da je to za klub renomea ŽELJEZNIČARA sramota i da se odavno dole ne smije ići rasterećeno. Bar zbog te tradicije.
Bocaccio, sad će Kerlino pomračenje :mrgreen: I meni je prošlo kroz glavu da miješam Mešića i Kerlu, jer su obojica čupavi. Ali upratio sam ga u ovih već opisanih nekoliko kikseva. Sjećam se da je dva derbija na Koševu fantastično odigrao i to mi je dovoljno da znam da u njemu ima materijala. Samo da se nekako mentalno stabilizira i da poradi na degažiranju lopte.

Visca el Višća!

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 27 feb 2010, 23:21

Neznam da sam ikad gledo Želju da igra ovako dobro i da ima bruku šansi koje nije iskoristio. Malo smo se uspavali u drugom poluvremenu, nek smo dali golove, al jesmo se uspavali bili. Navijanje za deset, šega mi bilo kad neki Robijaš na poluvremenu uzo megafon i govori vodi Željo i psuje hljeb hahaha, koji lik. Sve u svemu, nova tri boda, dobrodošla, samo još da je Borac igro neriješeno, bolje bi bilo, čuo sam da su dali go u sudijskoj nadoknadi!?
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 27 feb 2010, 23:23

pile87 je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:ehhhhhh ev i mene , igra solidna , navijanje za desetke :)

Docekasmo :D a bice ih jos siguran sam :D

ma ya , a ja ono sisao 3min prije kraja sa tribine ono da se ne guram kasnije
kad ga zabi lazo i okrenem se gore kad ono svi pocese Popovic Lazar , kontam pola ovih iz nase grupe :)

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 27 feb 2010, 23:26

Wert je napisao/la:Neznam da sam ikad gledo Želju da igra ovako dobro i da ima bruku šansi koje nije iskoristio. Malo smo se uspavali u drugom poluvremenu, nek smo dali golove, al jesmo se uspavali bili. Navijanje za deset, šega mi bilo kad neki Robijaš na poluvremenu uzo megafon i govori vodi Željo i psuje hljeb hahaha, koji lik. Sve u svemu, nova tri boda, dobrodošla, samo još da je Borac igro neriješeno, bolje bi bilo, čuo sam da su dali go u sudijskoj nadoknadi!?
Ja mislim u 94. minuti :evil:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 feb 2010, 23:32

Željovac je napisao/la:U Širokom smo jednom pobijedili u kupu(strijelac Joldić) i nikad nismo ni boda uzeli. Mislim da je to za klub renomea ŽELJEZNIČARA sramota i da se odavno dole ne smije ići rasterećeno. Bar zbog te tradicije.
Bocaccio, sad će Kerlino pomračenje :mrgreen: I meni je prošlo kroz glavu da miješam Mešića i Kerlu, jer su obojica čupavi. Ali upratio sam ga u ovih već opisanih nekoliko kikseva. Sjećam se da je dva derbija na Koševu fantastično odigrao i to mi je dovoljno da znam da u njemu ima materijala. Samo da se nekako mentalno stabilizira i da poradi na degažiranju lopte.
Slazem se to za Siroki potpuno,ali slazem se i sa stoletom,realno jaci su,mi mozemo da probamo da iznenadimo,ali sumnjam,daj boze da grijesim...
Mozda je Kerla i sam malo iznenadjen sto je u prvih 11,jer je kod Amara bio zapostavljen i ovo mu je ja mislim prva tekma ove sezone...Amar cijeni rad,Stanic je kod njega jako napredovao,Kerla je imao najbolje testove,momak radi dobro i Amar mu daje sansu,i neka momak igra,mlad je,ako hoce da bude igrac onda mora igrati,a gdje ces veceg motiva nego kod Amara,koji je iako sujetan ipak i pravican...po meni je mali iskoristio sansu,bar u ovih 80.minuta ponovnog gledanja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...ma sve je to ok,neka nastave ovako svi skupa,i da krenemo u ekstra proljece !!!

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 27 feb 2010, 23:40

igra odlicna.....navijanje odlicno pogoton onaj dio kad smo zajedno sa sjeverom navijali.....sledeca stanica sirok...tour de siroki.... :D :D :D

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 27 feb 2010, 23:46

@ ARES

Znam da si ti neki tudji profil

Dabogda bilo 2000 telefona,samo neka snimaju dok Zeljo cijepa...Ja nezz na kojoj si ti tribini bio,ali ovo sto si opisao nije JUG,mozda ima djece,ali ako on skupi 5km za kartu,neka sjedi i stoji gdje hoce...Uglavnom je dosao...

Kakve komsije,raspitaj se malo,kakve Delije...o cemu pricas,njih na domacim utakmicama bude 4k,a nas u prosjeku ove sezone 8-9k bez kupa...

Navijanje je odlicno bilo!!! Momci svaka cast!!!!!!!!!!!

LAZO kao Čak Norris....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.