Nije mi jasno zasto neki kazu da je Kerla odigrao losije ???...odradio svoj dio posla perfektno,po meni u ovoj utakmici bolji od Mesica,mislim da su obojica korektno odradili...inace volim vise Bajica od Kerle,ali ja sam sasvim zadovoljan njegovim danasnjim nastupom...
Teren jako los,rekao bih katastrofa,mi koji smo na tribinama vidjeli smo travu,to je totalna varka,a vidjelo se na nekoliko primjera koliko je tesko igrati po toj podlozi,nasi su nekoliko puta izbijali lopte i to ninasta nije licilo...nisu mogli,teren je takav...Golman Radosevic solidan,nisam ga gledao do sada,momak je sav u utakmici i reagovao je solidno...Radovanovic mi je jedini bio slaba tacka...njemu ovaj teren ne odgovara,njegovo najjace oruzje je prodor u ofanzivu i solidan centarsut,a po ovom terenu on to nije mogao uraditi,u defanzivi je los bio...Simic je kralj,njegovo iskustvo toliko znaci...on tacno zna kada treba biti mangup,kada treba da bude skolovan igrac...njemu opet ovakav teren odgovara,jer usporava igru,a on nije brz,tako da je mogao iskontrolisati sve sto je bilo blizu njega,svaka mu cast...necu nabrajati svakoga,spomenucu samo jos par igraca...Mesanovic veliki majstor,realizator,on nam je godinama trebao...Culum rutinski,morao je biti malo povuceniji jer je morao nadoknaditi nedostatak Selimovica,sasvim korektno uradio zadatak...Visca impresioniran atmosferom u prvom,dobar u drugom poluvremenu,mlad je,bice ekstra dobar,treba ga gurati...M.Beslija je za mene igrac utakmice,ovo mu je najbolje izdanje otkad je kod nas...rastrcan,borben,razigravao,bio nesebican ,i ako mi je nesto krivo onda je to sto nije kapiten,ne ide mi u glavu da Bekric ima prednost u nosenju trake od njega,svaka mu cast za danasnji susret...Bekric ok sasvim,odradio sto je trebao,bolji u drugom poluvremenu...Lazo ga zabio,mislim da je to vrlo bitno za njega,pokretljiv je solidno,mogao je bolje reagovati u par situacija,ali razumijem da mu treba podrska,mogao bi on nadoci...sve u svemu solidno,Celik vise nego dobar,iznenadjen sam,oni nece ispasti sigurno,imaju kvalitet...NAVIJACI SU BILI ZA CISTU DESETKU,PONOSAN SAM !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !