FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 14 jul 2014, 15:43

Yebeš Telekom Kup traba šampionima dati odmora pa onda lagano u novu dominaciju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 jul 2014, 15:47

" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 16:15

gerdmuller je napisao/la:
Naježio sam se :opaopa:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 14 jul 2014, 16:19

Korisne informacije sto se tice kosarkaske ekipe Bayerna, nadam se da ce se pojacat, prosla sezona veoma zanimljiva, nekoliko odlicnih partija, ocekujem i bolje ove godine.

Sto se tice telekom kupa, sigurno odmorit igrace, imamo mi igraca tu da bitku bore..

Ima li neko onaj spisak i raspored utakmica sta kako, ne samo Bundesliga, vec opcenito sta nas ceka sve za sljedecih mjesec , neko je to vec izbacivao :crazy:
FC Bayern !!!!!

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 14 jul 2014, 16:22

phily je napisao/la:samo me zanima kakva ce ekipa biti na ovogodisnjem "Telekom Cup 2014" Bayern bez :Neuera, Lahma ,Boe,Generala, Kroosa, Gotzea, Dantea, Mulera, Robbena, javia ? , :o

slika
Ma doci ce jean stoper i/ili vezni u toku prelaznog roka, a po ljevoj strani imamo Sallahija, a nadam se da ce i Steven Ribery dobiti priliku. Umalo zaboravi najverovanije ce doci i mladi super talentovani Sinan Kurt iz Gladbacha, koji igra kao ljevo krilo.
Zadnja izmjena: povratakotpisanih, dana/u 14 jul 2014, 16:34, ukupno mijenjano 2 puta.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 jul 2014, 16:31

slika

Ovo je raspored za narednih mjesec dana.
Po prvi put na Americkoj turneji.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 14 jul 2014, 18:22

Pozdrav svim, ja sam ovde novi bavarac :) nadam se da nećete ništa zanjerit. Pratio sam vaše komentare i dosta mi ih se svidilo, svaki na svoj način.Posebno bavarac sa slikom allianz arene :D imamo gotovo isto mišljenje oko pojačanja i odbrane posebno;) Nadam se da će biti sve ok što sam tu i ne snalazim se baš zasad :D..:D

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 14 jul 2014, 19:35

rotweiss je napisao/la:Pozdrav svim, ja sam ovde novi bavarac :) nadam se da nećete ništa zanjerit. Pratio sam vaše komentare i dosta mi ih se svidilo, svaki na svoj način.Posebno bavarac sa slikom allianz arene :D imamo gotovo isto mišljenje oko pojačanja i odbrane posebno;) Nadam se da će biti sve ok što sam tu i ne snalazim se baš zasad :D..:D
dobriii mojj rotweissu neka si nam dosao, armija je sve veca i veca, jos malo i marsiramo na Rusiju hehe :D

reci nam nesto o sebi, ono tipa otkad navijas, najdrazi igrac, najdraza utakmica :D
FC Bayern !!!!!

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 14 jul 2014, 20:51

Navijam od 1997.god, nešto malo prije onog finala 1998.god kojeg su ovi sirotani danas sretno osvojili..Lud sam za ovim našim bayernom svađam se sa curom misli da bayern više volim :D heh što nije daleko..Volim Bastiana br.1, lahm-a, ribery-a, robbena i našeg manua:) nebi volio da ikad oni odu iz kluba..a ostali..Sretan put ako ima bolje:) A što se tiče transfera msm da trebamo kupit Benatia-u bez razmišljanja.Treba nam konkurencija u odbrani koja je kvalitetna a on msm da jest-e!To je dio ekipe koji je najslabija karika u našem klubu već godinama..Nažalost

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jul 2014, 21:32

rotweiss je napisao/la:Navijam od 1997.god, nešto malo prije onog finala 1998.god kojeg su ovi sirotani danas sretno osvojili.
Odmah u startu padas na ispitu i gubis nase pobjerenje. :hmmmmm:

Nisi ti nikakav navijac Bayerna. :tralala:

Salim se, dobrodosao i nadam se da ces ostati dugo a ne biti samo prolaznik.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jul 2014, 21:34

slika
slika

Čovjek velikog srca.

I onda @amidža veli da ga treba prodati eee gdje ide ovaj svijet. :shh: :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 14 jul 2014, 22:08

BadrHari je napisao/la:Gdje nam je Klare ?
Zašto ja? :?
Nije valjda da ste se poželjeli neispravnog mišljenja? :?

Nešto došlo do nekog zasićenja, nešto mi se neda pisati, ni čitati...

Šta ima novo? :?

Ima to da je Nojer trenutno najbolji fudbaler na svijetu,
i ne znam zašto lopovi njemu ne dadoše pored rukavice i loptu? :x

Kakvo prvenstvo momčina odigra :shock: , ta gromada od čovjeka :shock: . :cool:

Vodio svoje do prvaka, branio i igrao lopte, proigravao igrače, čak i aut u finalu izveo,
kontakta s loptom imao kao da igra Xavi, spašavao onu Benzeminu u 93-oj je neviđeni refleks i preciznost ruke. :shock:

Njegovo samouzdanje je dostiglo vanserijski nivo, taj pogled u očima, taj stav. :cool: :arrow:

Fenomenalno!!! :!: :!: :!:

Za Kroosa tvog ljubimca mogu reći da je odigrao vrlo dobro prvenstvo, bio je stalno u igri,
igrao je povučenije, ima on taj dodir s loptom, ima pas igru,
a čak je i poprilično konstantno odigrao.

Ja sam neodlučan što se njegove situacije u Bayernu tiče,
nije loše ad bi ostao, a nije gubitak ni kada bi otišao.

Konkurencija je takva da neko mora ići, 6 veznjaka konkuriše za dvije pozicije, a Lam je čak sedmi.

Uzmimo u obzir da jedan defanzivac mora igrati Havi, Lam ili Rode, i ovamo ostanu Švajn, Tijago, Kros, te Hojba kojem se mora dati šansa jer je talenat neviđeni.

Računica je prosta, moramo se složiti da je Tijago ipak konkretniji igrač, o Švajnu sve znamo, a nije za baciti ni tih dodatnih 30 miliona razloga. :mrgreen:

Može se reći, eto njega na cenera, ali opet ćemo se složiti da je tu Tijago još bolji, a o Geceovoj eksploziji, koja se mora desiti kad-tad. ;)

Došli smo do zaključka da je definitivno bolji rastanak, izuzev ako nas povrede ne pokose ono nenormalno,
što je teško u ovako velikom izboru igrača da se osjeti.

O ostalim svjetskim prvacima ne treba trošiti riječi, mnogo ranije su dokazali o kakvim igračima se tu radi.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jul 2014, 22:23

slika

Druzina polako dolazi na svoje.

Pep je vec stvari uzeo u svoje ruke i poceo je praviti od Bernata novog Carlosa. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 14 jul 2014, 22:54

" onclick="window.open(this.href);return false;
Kae zabij ga u dupe.. :D
Mia San Mia

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 14 jul 2014, 23:39

Kroos moj ljubimac vise nije, da Bog da nogu slomio izdajica mrtva. :x
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 14 jul 2014, 23:56

Omerbavarac je napisao/la:
rotweiss je napisao/la:Navijam od 1997.god, nešto malo prije onog finala 1998.god kojeg su ovi sirotani danas sretno osvojili.
Odmah u startu padas na ispitu i gubis nase pobjerenje. :hmmmmm:

Nisi ti nikakav navijac Bayerna. :tralala:

Salim se, dobrodosao i nadam se da ces ostati dugo a ne biti samo prolaznik.
E reko šta sam napisao pogrešno, bavarac opasan si :lol: ..Nebi trebalo to da se desi, jedino da odem u jehove svjedoke :D Tu sam nadam se dugo ovo je moj život!FCB :ljepota: Hvala ti!!Nisam od bavaraca ništa dr ni očekivao, ma pravi ljudi!

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 15 jul 2014, 00:30

Omerbavarac je napisao/la:slika

Druzina polako dolazi na svoje.

Pep je vec stvari uzeo u svoje ruke i poceo je praviti od Bernata novog Carlosa. :mrgreen:
Ako nam stignu sva planirana pojačanja ljudi moji, evropi se ne piše dobro slijedeće godine.Imam jako dobar osjećaj s Lewom:) Jedini špic kojeg smo uzeli a da je kompletan jo od Elbera.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2014, 00:36

1999. godine smo izgubili od United-a na dramatičan način. Suze Kuffour-a su ujedno bili suze svih navijača Bayern-a u jednome.

Španski mediji po stoti put pišu da je Kroos prešao u Real Madrid. Nikako da čovjek potvrdi. Odgovor o njegovoj budućnosti dobiti ćemo danas ili eventualno sutra ako Bog da.

Moguće da ćemo ugrabiti još jednog igrača ako Toni ode.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 15 jul 2014, 09:50

Danas nasi mladi smekeri igraju utakmicu sa Burghausenom, poslije onog sastava od prosle sezone gdje je malo falilo da se kvalifirciramo dalje, ova nova neka ekipica se uigrava i ja vjerujem da mogu napravit sto i prosle sezone !

u gostima igramo , i mogli bi prvi poeni pasti danas :cool:
FC Bayern !!!!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 15 jul 2014, 10:34

Manu je osim golmanskih pokazao i zavidne pilotske sposbnosti :-)
slika

Kao dokaz koja je Manu institucija, pokazuju sljedeći podaci:
- U finalnoj utakmici SP-a Manu je imao čak 42 uspješna dodavanja, dok je na drugoj strani Messi jedva sastavio 28 dodavanja.
- Manu je bio i brži od Malca. Imao je gotovo brzinu od 31 kilometra na sat, dok je na drugoj strani Messi dosegao brzinu od 30.3 kilometara na sat.
-Manu ima bolju statistiku i tijekom kompletnog prvenstva. Imao je ukupno 244 dodavanja, dva više od Messija.

Valja spomenuti i ovaj podatak: od 171 gola postignutog na SP-u, 35 ih je postiglo igrači iz BL-a, a 18 golova su dali naši igrači :clap:

@rotweiss: ako ti cura ne razumije ljubav prema Bayernu, promijeni curu :njanjanja:
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []