FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Yebeš Telekom Kup traba šampionima dati odmora pa onda lagano u novu dominaciju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- gerdmuller
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Naježio sam segerdmuller je napisao/la:
- BavaracZenica
- Kontakt:
Korisne informacije sto se tice kosarkaske ekipe Bayerna, nadam se da ce se pojacat, prosla sezona veoma zanimljiva, nekoliko odlicnih partija, ocekujem i bolje ove godine.
Sto se tice telekom kupa, sigurno odmorit igrace, imamo mi igraca tu da bitku bore..
Ima li neko onaj spisak i raspored utakmica sta kako, ne samo Bundesliga, vec opcenito sta nas ceka sve za sljedecih mjesec , neko je to vec izbacivao
Sto se tice telekom kupa, sigurno odmorit igrace, imamo mi igraca tu da bitku bore..
Ima li neko onaj spisak i raspored utakmica sta kako, ne samo Bundesliga, vec opcenito sta nas ceka sve za sljedecih mjesec , neko je to vec izbacivao
FC Bayern !!!!!
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Ma doci ce jean stoper i/ili vezni u toku prelaznog roka, a po ljevoj strani imamo Sallahija, a nadam se da ce i Steven Ribery dobiti priliku. Umalo zaboravi najverovanije ce doci i mladi super talentovani Sinan Kurt iz Gladbacha, koji igra kao ljevo krilo.phily je napisao/la:samo me zanima kakva ce ekipa biti na ovogodisnjem "Telekom Cup 2014" Bayern bez :Neuera, Lahma ,Boe,Generala, Kroosa, Gotzea, Dantea, Mulera, Robbena, javia ? ,![]()
Zadnja izmjena: povratakotpisanih, dana/u 14 jul 2014, 16:34, ukupno mijenjano 2 puta.
- anelbavarac
- Kontakt:

Ovo je raspored za narednih mjesec dana.
Po prvi put na Americkoj turneji.
Pozdrav svim, ja sam ovde novi bavarac
nadam se da nećete ništa zanjerit. Pratio sam vaše komentare i dosta mi ih se svidilo, svaki na svoj način.Posebno bavarac sa slikom allianz arene
imamo gotovo isto mišljenje oko pojačanja i odbrane posebno;) Nadam se da će biti sve ok što sam tu i ne snalazim se baš zasad
..
- BavaracZenica
- Kontakt:
dobriii mojj rotweissu neka si nam dosao, armija je sve veca i veca, jos malo i marsiramo na Rusiju heherotweiss je napisao/la:Pozdrav svim, ja sam ovde novi bavaracnadam se da nećete ništa zanjerit. Pratio sam vaše komentare i dosta mi ih se svidilo, svaki na svoj način.Posebno bavarac sa slikom allianz arene
imamo gotovo isto mišljenje oko pojačanja i odbrane posebno;) Nadam se da će biti sve ok što sam tu i ne snalazim se baš zasad
..
reci nam nesto o sebi, ono tipa otkad navijas, najdrazi igrac, najdraza utakmica
FC Bayern !!!!!
Navijam od 1997.god, nešto malo prije onog finala 1998.god kojeg su ovi sirotani danas sretno osvojili..Lud sam za ovim našim bayernom svađam se sa curom misli da bayern više volim
heh što nije daleko..Volim Bastiana br.1, lahm-a, ribery-a, robbena i našeg manua:) nebi volio da ikad oni odu iz kluba..a ostali..Sretan put ako ima bolje:) A što se tiče transfera msm da trebamo kupit Benatia-u bez razmišljanja.Treba nam konkurencija u odbrani koja je kvalitetna a on msm da jest-e!To je dio ekipe koji je najslabija karika u našem klubu već godinama..Nažalost
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odmah u startu padas na ispitu i gubis nase pobjerenje.rotweiss je napisao/la:Navijam od 1997.god, nešto malo prije onog finala 1998.god kojeg su ovi sirotani danas sretno osvojili.
Nisi ti nikakav navijac Bayerna.
Salim se, dobrodosao i nadam se da ces ostati dugo a ne biti samo prolaznik.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Čovjek velikog srca.
I onda @amidža veli da ga treba prodati eee gdje ide ovaj svijet.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zašto ja?BadrHari je napisao/la:Gdje nam je Klare ?
Nije valjda da ste se poželjeli neispravnog mišljenja?
Nešto došlo do nekog zasićenja, nešto mi se neda pisati, ni čitati...
Šta ima novo?
Ima to da je Nojer trenutno najbolji fudbaler na svijetu,
i ne znam zašto lopovi njemu ne dadoše pored rukavice i loptu?
Kakvo prvenstvo momčina odigra
Vodio svoje do prvaka, branio i igrao lopte, proigravao igrače, čak i aut u finalu izveo,
kontakta s loptom imao kao da igra Xavi, spašavao onu Benzeminu u 93-oj je neviđeni refleks i preciznost ruke.
Njegovo samouzdanje je dostiglo vanserijski nivo, taj pogled u očima, taj stav.
Fenomenalno!!!
Za Kroosa tvog ljubimca mogu reći da je odigrao vrlo dobro prvenstvo, bio je stalno u igri,
igrao je povučenije, ima on taj dodir s loptom, ima pas igru,
a čak je i poprilično konstantno odigrao.
Ja sam neodlučan što se njegove situacije u Bayernu tiče,
nije loše ad bi ostao, a nije gubitak ni kada bi otišao.
Konkurencija je takva da neko mora ići, 6 veznjaka konkuriše za dvije pozicije, a Lam je čak sedmi.
Uzmimo u obzir da jedan defanzivac mora igrati Havi, Lam ili Rode, i ovamo ostanu Švajn, Tijago, Kros, te Hojba kojem se mora dati šansa jer je talenat neviđeni.
Računica je prosta, moramo se složiti da je Tijago ipak konkretniji igrač, o Švajnu sve znamo, a nije za baciti ni tih dodatnih 30 miliona razloga.
Može se reći, eto njega na cenera, ali opet ćemo se složiti da je tu Tijago još bolji, a o Geceovoj eksploziji, koja se mora desiti kad-tad.
Došli smo do zaključka da je definitivno bolji rastanak, izuzev ako nas povrede ne pokose ono nenormalno,
što je teško u ovako velikom izboru igrača da se osjeti.
O ostalim svjetskim prvacima ne treba trošiti riječi, mnogo ranije su dokazali o kakvim igračima se tu radi.
- Omerbavarac
- Kontakt:

Druzina polako dolazi na svoje.
Pep je vec stvari uzeo u svoje ruke i poceo je praviti od Bernata novog Carlosa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kae zabij ga u dupe..
Kae zabij ga u dupe..
Mia San Mia
Kroos moj ljubimac vise nije, da Bog da nogu slomio izdajica mrtva. 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
E reko šta sam napisao pogrešno, bavarac opasan siOmerbavarac je napisao/la:Odmah u startu padas na ispitu i gubis nase pobjerenje.rotweiss je napisao/la:Navijam od 1997.god, nešto malo prije onog finala 1998.god kojeg su ovi sirotani danas sretno osvojili.![]()
Nisi ti nikakav navijac Bayerna.![]()
Salim se, dobrodosao i nadam se da ces ostati dugo a ne biti samo prolaznik.
Ako nam stignu sva planirana pojačanja ljudi moji, evropi se ne piše dobro slijedeće godine.Imam jako dobar osjećaj s Lewom:) Jedini špic kojeg smo uzeli a da je kompletan jo od Elbera.Omerbavarac je napisao/la:
Druzina polako dolazi na svoje.
Pep je vec stvari uzeo u svoje ruke i poceo je praviti od Bernata novog Carlosa.
1999. godine smo izgubili od United-a na dramatičan način. Suze Kuffour-a su ujedno bili suze svih navijača Bayern-a u jednome.
Španski mediji po stoti put pišu da je Kroos prešao u Real Madrid. Nikako da čovjek potvrdi. Odgovor o njegovoj budućnosti dobiti ćemo danas ili eventualno sutra ako Bog da.
Moguće da ćemo ugrabiti još jednog igrača ako Toni ode.
Španski mediji po stoti put pišu da je Kroos prešao u Real Madrid. Nikako da čovjek potvrdi. Odgovor o njegovoj budućnosti dobiti ćemo danas ili eventualno sutra ako Bog da.
Moguće da ćemo ugrabiti još jednog igrača ako Toni ode.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Danas nasi mladi smekeri igraju utakmicu sa Burghausenom, poslije onog sastava od prosle sezone gdje je malo falilo da se kvalifirciramo dalje, ova nova neka ekipica se uigrava i ja vjerujem da mogu napravit sto i prosle sezone !
u gostima igramo , i mogli bi prvi poeni pasti danas
u gostima igramo , i mogli bi prvi poeni pasti danas
FC Bayern !!!!!
Manu je osim golmanskih pokazao i zavidne pilotske sposbnosti 

Kao dokaz koja je Manu institucija, pokazuju sljedeći podaci:
- U finalnoj utakmici SP-a Manu je imao čak 42 uspješna dodavanja, dok je na drugoj strani Messi jedva sastavio 28 dodavanja.
- Manu je bio i brži od Malca. Imao je gotovo brzinu od 31 kilometra na sat, dok je na drugoj strani Messi dosegao brzinu od 30.3 kilometara na sat.
-Manu ima bolju statistiku i tijekom kompletnog prvenstva. Imao je ukupno 244 dodavanja, dva više od Messija.
Valja spomenuti i ovaj podatak: od 171 gola postignutog na SP-u, 35 ih je postiglo igrači iz BL-a, a 18 golova su dali naši igrači
@rotweiss: ako ti cura ne razumije ljubav prema Bayernu, promijeni curu

Kao dokaz koja je Manu institucija, pokazuju sljedeći podaci:
- U finalnoj utakmici SP-a Manu je imao čak 42 uspješna dodavanja, dok je na drugoj strani Messi jedva sastavio 28 dodavanja.
- Manu je bio i brži od Malca. Imao je gotovo brzinu od 31 kilometra na sat, dok je na drugoj strani Messi dosegao brzinu od 30.3 kilometara na sat.
-Manu ima bolju statistiku i tijekom kompletnog prvenstva. Imao je ukupno 244 dodavanja, dva više od Messija.
Valja spomenuti i ovaj podatak: od 171 gola postignutog na SP-u, 35 ih je postiglo igrači iz BL-a, a 18 golova su dali naši igrači
@rotweiss: ako ti cura ne razumije ljubav prema Bayernu, promijeni curu
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.