FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 jul 2014, 13:59

jahija je napisao/la:Jel potpiso Bekrić zvanično ?
ma jok
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jul 2014, 14:03

fedeltafrotta je napisao/la:
jahija je napisao/la:Jel potpiso Bekrić zvanično ?
ma jok
ma dok ne zaigra ja ne vjrujem da ce uopste i doc...
=\_1921_/=

jahija

Post Postao/la jahija » 14 jul 2014, 14:15

Ja ozbiljno očekujem Bekrića i tog napadača kako sam čuo od nekih naših cijenjenih forumaša,a koji su povjerljivi klasnog, iz srbije, a koji je igrao u ukrajinskoj ligi, pa bumo vidjeli to kad bi potpisali to bi bilo to esktra, s tim da jamak potpiše tamo i svraka da ode, onda bi imali ekipu opet za vrh tabele, a evropu sigurno.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 14 jul 2014, 14:17

Sad sam bio kod stadiona,pomocni izgleda fantasticno,mislim da se nece moci puno uraditi sa onim "ociscenim"dijelom prema jugu,ali nema veze bar izgleda ljepse i urednije.
Sto se tice Metalurga,ocekujem puno bolju igru nekako osjecam da je ekipa protiv Lovcena jos uvijek bila na pripremama.Lijepo za ekipu da se i tekma igra na jednom modernom stadionu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

jahija

Post Postao/la jahija » 14 jul 2014, 14:19

http://www.sport.com.mk/?ItemID=D59AD21 ... 6684A96CF4" onclick="window.open(this.href);return false;

Super nas je predstavio ovaj od anamo onih, on je i skauting za njih odradio, mora da su mu dali šta love, pravi je to strateg i stručnjak, ako mu povjeruju super će ispat, a za kaj mu nebi vjerovali pinka je u pitanju.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 14 jul 2014, 14:24

jahija je napisao/la:http://www.sport.com.mk/?ItemID=D59AD21 ... 6684A96CF4

Super nas je predstavio ovaj od anamo onih, on je i skauting za njih odradio, mora da su mu dali šta love, pravi je to strateg i stručnjak, ako mu povjeruju super će ispat, a za kaj mu nebi vjerovali pinka je u pitanju.
Ne znam šta je čudno , dečko bodri svoje . Makedonac je tako da ima više osjećaja za svoje .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 14 jul 2014, 14:51

Ma nije bitan Velkovski i šta on kaže, ljudi ne obraćajte pažnju :bih:
VTŽ

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 jul 2014, 14:51

ennis je napisao/la:Sad sam bio kod stadiona,pomocni izgleda fantasticno,mislim da se nece moci puno uraditi sa onim "ociscenim"dijelom prema jugu,ali nema veze bar izgleda ljepse i urednije.
Sto se tice Metalurga,ocekujem puno bolju igru nekako osjecam da je ekipa protiv Lovcena jos uvijek bila na pripremama.Lijepo za ekipu da se i tekma igra na jednom modernom stadionu.
Taj dio prema jugu ce da bude jedan manji teren "za sevu",da se ne bi onaj vise unistavao kod loseg vremena

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 14 jul 2014, 15:05

Pa pa paranoja
Sada krece plava pruga
Pa pa paranoja
**** Željo Metalurga...

nova „stara” za skopljee :tralala: :bih:
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 14 jul 2014, 15:10

Southboy je napisao/la:Pa pa paranoja
Sada krece plava pruga
Pa pa paranoja
**** Željo Metalurga...

nova „stara” za skopljee :tralala: :bih:
:damn: :crazy:

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 14 jul 2014, 15:14

Kakav je ovaj Asim Zec,evo slobodan igrac..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 14 jul 2014, 15:15

Ljudi moji ovo se zove opsjednutost najvećim klubom u BIH ujedno i najtrofejnijim.
Pjesmica je odlična.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 14 jul 2014, 15:21

corleone87 je napisao/la:Kakav je ovaj Asim Zec,evo slobodan igrac..
dobar malac pravo

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 14 jul 2014, 16:33

Kako ide prodaja karata za četvrtak, ja sam uletio u prvih ¸10 :D
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 14 jul 2014, 18:45

http://****.com/haris-kolicic-presr ... ljeznicar/" onclick="window.open(this.href);return false;
Haris Količić: Presretan sam što se vraćam u Željezničar
U jučerašnjoj pobjedi Željezničara nad Goraždem, strijelac jednog od pogodaka bio je i mladi Haris Količić. Količić, koji je po vokaciji napadač, nedavno je potpisao ugovor sa Željezničarem i u predstojećem periodu će pokušati da se nametne šefu stručnog štaba Admiru Adžemu. Željezničar je njegovim transferom nastavio praksu dovođenja mladih fudbalera, koji bi u budućnosti trebali postati okosnica uspješnog tima. Sa mladim smo fudbalerom razgovarali o njegovoj dosadašnjoj karijeri i ambicijama za budućnost, a glavna tema razgovora bio je, naravno, Željezničar.

Harise, ponikao si u Branitelju iz Mostara, a karijeru nastavio u mlađim selekcijama Željezničara. Kako je došlo do prelaska u redove Plavih?

-Tačno, kao kadet sam došao u Željeznicar, jednostavno jer sam želio da se okušam sa najboljim vršnjacima u državi, da vidim da li mogu da igram na tom nivou. Imao sam tu sreću da provedem dvije zaista predivne i uspješne sezone na Grbavici. I sad se rado sjećam svog prvog derbija na Koševu, kada sam bio i strijelac.

Početkom 2013. godine si prešao u redove njemačke Fortune. Kako gledaš na taj period proveden u Dusseldorfu?

-Po isteku kadetskog staža otišao sam u Fortunu Dusseldorf, odakle isto tako nosim lijepe uspomene. Takmičili smo se u juniorskoj Bundesligi i zaista mogu reći da je to jedno veliko iskustvo za mene. Uslovi su bili fenomenalni, i sigurno sam puno toga naučio u Fortuni.

Sada se vraćaš u Željezničar. Kakva su tvoja očekivanja?

-Kao klinac, dok sam nosio dres Željeznicara, išao sam na utakmice prvog tima i maštao o tome da zaigram na Grbavici pred Manijacima, da ostvarim svoj san. Sada sam ponovo tu. Nadam se prije svega uspješnoj sezoni ekipe, a tu prvenstveno mislim na utakmice u Evropi, gdje ćemo pokušati napraviti što je više moguće.

Tvoja poruka navijačima Plavih?

-Nema se tu puno toga reći, jer svi smo mi svjesni da su navijači uvijek bili naš dvanaesti igrač. Manijaci su tu i kad je dobro i kad je loše. Nadam se da će nas podržati u što većem broju u četvrtak, a mi ćemo dati sve od sebe da im se odužimo za njihovu konstantnu podršku.

Na kraju bih želio reći još par riječi o treneru Admiru Adžemu. Sa njim sam imao priliku raditi kada sam bio član kadeta Željezničara i imam samo riječi hvale. On je prije svega veliki profesionalac i zaista mi je drago što će me u budućnosti on trenirati, jer sam siguran da će izvući ono najbolje, i iz mene, i iz ostalih igrača Željezničara. Ovom prilikom bih se želio zahvaliti njemu i stručnom štabu na ukazanom povjerenju, koje ću, nadam se, opravdati na terenu.

EdinDzekomo
Kontakt:

Post Postao/la EdinDzekomo » 14 jul 2014, 19:56

dobar igrac,brzanac,ima potencijal da bude nesto od njega

jahija

Post Postao/la jahija » 14 jul 2014, 19:59

EdinDzekomo je napisao/la:
Mi imamo u trenutačnom kadru pun đavo talenata i potecijalnih talenata, nama treba gotov napadač golgeter-špic realizator prilika, ne neko da se tek pokazuje i dokazuje.

EdinDzekomo
Kontakt:

Post Postao/la EdinDzekomo » 14 jul 2014, 20:04

jahija je napisao/la:
EdinDzekomo je napisao/la:
Mi imamo u trenutačnom kadru pun đavo talenata i potecijalnih talenata, nama treba gotov napadač golgeter-špic realizator prilika, ne neko da se tek pokazuje i dokazuje.

treba za takvog dosta novaca,a mislim da zeljo to nema
zec je bolji napadac od turkovica :thumbup:

jahija

Post Postao/la jahija » 14 jul 2014, 20:07

EdinDzekomo je napisao/la: treba za takvog dosta novaca,a mislim da zeljo to nema
Razlika je u tome što je Turković domaći igrač, i izdanak naše škole provjereno, a nekakav Zec da je valjao ostao bi u jakom olimpicu pa tamo igrao jer je bio fantastičan, nebi se on uklopio u naš sistem, još ako ima kakvog menadžera, nema od toga ništa, alavo je to nema tu ljubavi samo novac, a to nije uvjek dobitna kombinacija.

EdinDzekomo
Kontakt:

Post Postao/la EdinDzekomo » 14 jul 2014, 20:09

jahija je napisao/la:
EdinDzekomo je napisao/la: treba za takvog dosta novaca,a mislim da zeljo to nema
Razlika je u tome što je Turković domaći igrač, i izdanak naše škole provjereno, a nekakav Zec da je valjao ostao bi u jakom olimpicu pa tamo igrao jer je bio fantastičan, nebi se on uklopio u naš sistem, još ako kakvog menadžera nema od toga ništa, alavo je to nema tu ljubavi samo novac, a to nije uvjek dobitna kombinacija.
puzeci bi on dosao u zelju,vjeruj ti meni
po meni zec moze puno vise dati za ovaj tim,ali eto
za olimpic je odigrao 9 utakmica, i pogodoio 4 gola,sto nije los ucinak za decka od 19godina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jasmin10 i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []