Sportski komentatori

krmpotich
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la krmpotich » 14 jul 2014, 22:19

Neutral je napisao/la:Nisu to šuplje priče, ako neko kritikuje naše, onda sam to ja.

Progres je vidljiv, u usporedbi sa prije emisije su bile odlične. Nema više na stotinu besmislenih pitanja samo da se odradi emisija.
U cemu je progres vidljiv?? O tome sto voditeljica ne zna ko je Ronaldo :lolno: Gosti o kojima ne bih trosio rijeci, sinoc Osim ko da je na pijaci: "Onaj mali, kako se zove, onaj mali sto igra u sredini...."(Kroos). Puše, okrece glavom... :thumbdown: Emir Hadzi..... WTF??!?!? On u programu uzivo pred cijelom nacijom naziva sudiju DEBILOM. :facepalm: Pouzdano znam da drzavna TV ima minimum 4 ili 5 kranova u studiju a oni koriste samo total i 2 kamere(fiksirane). Pa jbt, TV Pristina je imala vise maste. Pogledajte samo na HRT-u koliko znaci taj kran, kada se kadar spusta sa gore do samih sagovornika u studiju. Odmah je ljepse gledati. To su samo neki detalji koji su ljepsi za oko. Da ne pominjem njihove mini-reportaze iz Brazila koje su extra odradjene. To mi nismo mogli napraviti? Nagradne igre.... Neko pomenu Milu Horvat, pa zena je prekucala sve zenske voditeljice, zna pofino o fudbalu i jos izgleda extra. O kvalitetu slike ne bih trosio rijeci-propast ziva. Ako su ovo bile odlicne emisije, onda mogu misliti na sta je to licilo prije jer sam uvijek gledao profesionalce u svom poslu: HRT. RTS.....
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 14 jul 2014, 22:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 22:23

Smeće mi je hrt, nekad nije ali većinom jest. Jedino uživam u tenisu na tom kanalu, ostalo ne.

Zoran Šuko pravi šou, sarkazam samo takav. Miješa igrače kao niko, ali opet ima dobrih izvala. Dno dna je OBN i Vugdalić. Hadžić može proći, ali kraj Saše je bi i Ian Darke izgledao kao amater.

@Ultra

Trojac koji radi košarku na areni je fenomenalan, baš kao i dvojac koji odrađuje hokej. Nenad Kostić ne komentariše NCAA, ali zato jest neke druge sportove.

Rekao sam da ima jedna kvalitetna voditeljica, ne znam joj ime. Osim se ponašao isto kao i uvijek, pa šta radi Prosinečki? Izvali se, igra se sa loptom, ispadne mu stomak. Previše ste kritični oko nekih stvari.

Nema Borisa Bilića :geek:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jul 2014, 22:37

ma generalno komentatori za hokej, nfl , kosarku na areni su fantasticni..al mi je ovo stvarno za cestitanja da covjek (opet kazem ako je on), radi paralelno 4 sporta od kojih 3 nemaju apsolutno nikakve povezanosti niti slicnosti i sve prenose radi fantasticno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 jul 2014, 22:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:jel ovo Nenad Kostic pored kosarke radi atletiku , odbojku i odbojku na pijesku....gdje god prebacim na areni isti glas :D

ako je to sve on onda je def trenutno ubjedljivo najjaci komentator na ovim prostorima
njegov primarni sport i jeste odbojka ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 jul 2014, 22:40

Rekao sam da ima jedna kvalitetna voditeljica, ne znam joj ime. Osim se ponašao isto kao i uvijek, pa šta radi Prosinečki? Izvali se, igra se sa loptom, ispadne mu stomak. Previše ste kritični oko nekih stvari.
emisija smece jer Robi ima stomak.
Pored tolikih reportaza iz Brazila,ukljucenja,analiza,strucnih gostiju,kvaliteta slike i tona,voditelja koji znaju svoj posao,tebi smeta stomak.
Pa druze na BHT-u par dana nisu bili u stanju uskladiti ton sa slikom.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jul 2014, 22:41

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma generalno komentatori za hokej, nfl , kosarku na areni su fantasticni..al mi je ovo stvarno za cestitanja da covjek (opet kazem ako je on), radi paralelno 4 sporta od kojih 3 nemaju apsolutno nikakve povezanosti niti slicnosti i sve prenose radi fantasticno
I ona dvojica koja komentarisu poker u 23h su genijalna :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 jul 2014, 22:43

samo_lijevo je napisao/la:
Pored tolikih reportaza iz Brazila,ukljucenja,analiza,strucnih gostiju,kvaliteta slike i tona,voditelja koji znaju svoj posao,tebi smeta stomak.
Prosinecki i Stimac su smijesni analiticari
onaj Samovojska je OK lik
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 22:53

samo_lijevo je napisao/la:
Stomak Roberta je bila replika na ponašanje Osima ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 14 jul 2014, 22:54

Stimac je glupan, a Robi je rijetko trijezan, prema tome :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 jul 2014, 23:05

miki_92 je napisao/la: Prosinecki i Stimac su smijesni analiticari
onaj Samovojska je OK lik
slazem se oko Stimca i Robija.

Stomak Roberta je bila replika na ponašanje Osima
to opet nista ne mijenja situaciju.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 14 jul 2014, 23:07

Reportaže i prilozi na Hrt-u su beton, naspram onog na Bht-u
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 jul 2014, 23:24

GameFKS je napisao/la:Reportaže i prilozi na Hrt-u su beton, naspram onog na Bht-u

tačno

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 jul 2014, 23:39

Problem je sto su gledatelji u Hrvatskoj navikli na poprilicno visok standard kada su u pitanju ove studijske emisije, naravno zbog cestih nastupa njihove reprezentacije na turnirima, pa ljudi naucili kako treba. Zbog toga dosta kritika na HRT-ov racun, svaka sitnica im smeta... A recimo da je onu emisiju bilo staviti na BHT mi bi bili odusevljeni...

Nasi su podbacili, realno. Mislio sam da ce zbog naseg nastupa napraviti pravu stvar ili barem platiti jednog strucnjaka da svaki dan tu sjedi, ali ostao je stari princip doce ko ima vremena, pa su se u studiju izredali i znani i neznani, od fudbalera do ambasadora :roll:

Sami prijenosi i komentatori, meni nikada bolji :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Sportski komentatori

Post Postao/la JoseMourinho » 14 jul 2014, 23:41

Bas me zanima koga su to ko gosta trebali dovest?? Murinja, pepa, ancelotija???

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 jul 2014, 23:59

JoseMourinho je napisao/la:Bas me zanima koga su to ko gosta trebali dovest?? Murinja, pepa, ancelotija???
Trebali su imati 5-6 gostiju, bivsih/sadasnjih fudbalera i trenera koji ce znati nesto reci o sastavu, taktici, generalno igri itd... I stalno ih rotirati. Zar nisu bile kvalitetnije emisije sa Osimom i Kodrom nego sa yebenim talijanskim ambasadorom :facepalm:
Ali, polako, naucice kako treba... Bice EURO 2016 puno bolje odradjen, siguran sam.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 jul 2014, 00:03

Fakat bio ambasador gost?

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 15 jul 2014, 00:08

Osim smorio kao i uvijek poznatom prepotentno supljom privom a da ne spominjem da nije znao ni imena igraca :facepalm:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 jul 2014, 00:13

JoseMourinho je napisao/la:Bas me zanima koga su to ko gosta trebali dovest?? Murinja, pepa, ancelotija???
Saliha Brkića
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 jul 2014, 09:02

samo_lijevo je napisao/la:Fakat bio ambasador gost?

bio je i emir hadžihafizbegović,glumac,čini mi se i haris pašović,reditelj

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 jul 2014, 09:08

brazzo je napisao/la:Osim smorio kao i uvijek poznatom prepotentno supljom privom a da ne spominjem da nije znao ni imena igraca :facepalm:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amar?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.