U cemu je progres vidljiv?? O tome sto voditeljica ne zna ko je RonaldoNeutral je napisao/la:Nisu to šuplje priče, ako neko kritikuje naše, onda sam to ja.
Progres je vidljiv, u usporedbi sa prije emisije su bile odlične. Nema više na stotinu besmislenih pitanja samo da se odradi emisija.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 14 jul 2014, 22:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Smeće mi je hrt, nekad nije ali većinom jest. Jedino uživam u tenisu na tom kanalu, ostalo ne.
Zoran Šuko pravi šou, sarkazam samo takav. Miješa igrače kao niko, ali opet ima dobrih izvala. Dno dna je OBN i Vugdalić. Hadžić može proći, ali kraj Saše je bi i Ian Darke izgledao kao amater.
@Ultra
Trojac koji radi košarku na areni je fenomenalan, baš kao i dvojac koji odrađuje hokej. Nenad Kostić ne komentariše NCAA, ali zato jest neke druge sportove.
Rekao sam da ima jedna kvalitetna voditeljica, ne znam joj ime. Osim se ponašao isto kao i uvijek, pa šta radi Prosinečki? Izvali se, igra se sa loptom, ispadne mu stomak. Previše ste kritični oko nekih stvari.
Nema Borisa Bilića
Zoran Šuko pravi šou, sarkazam samo takav. Miješa igrače kao niko, ali opet ima dobrih izvala. Dno dna je OBN i Vugdalić. Hadžić može proći, ali kraj Saše je bi i Ian Darke izgledao kao amater.
@Ultra
Trojac koji radi košarku na areni je fenomenalan, baš kao i dvojac koji odrađuje hokej. Nenad Kostić ne komentariše NCAA, ali zato jest neke druge sportove.
Rekao sam da ima jedna kvalitetna voditeljica, ne znam joj ime. Osim se ponašao isto kao i uvijek, pa šta radi Prosinečki? Izvali se, igra se sa loptom, ispadne mu stomak. Previše ste kritični oko nekih stvari.
Nema Borisa Bilića
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma generalno komentatori za hokej, nfl , kosarku na areni su fantasticni..al mi je ovo stvarno za cestitanja da covjek (opet kazem ako je on), radi paralelno 4 sporta od kojih 3 nemaju apsolutno nikakve povezanosti niti slicnosti i sve prenose radi fantasticno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
njegov primarni sport i jeste odbojkaultrasstyle_tz je napisao/la:jel ovo Nenad Kostic pored kosarke radi atletiku , odbojku i odbojku na pijesku....gdje god prebacim na areni isti glas![]()
ako je to sve on onda je def trenutno ubjedljivo najjaci komentator na ovim prostorima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- samo_lijevo
- Kontakt:
emisija smece jer Robi ima stomak.Rekao sam da ima jedna kvalitetna voditeljica, ne znam joj ime. Osim se ponašao isto kao i uvijek, pa šta radi Prosinečki? Izvali se, igra se sa loptom, ispadne mu stomak. Previše ste kritični oko nekih stvari.
Pored tolikih reportaza iz Brazila,ukljucenja,analiza,strucnih gostiju,kvaliteta slike i tona,voditelja koji znaju svoj posao,tebi smeta stomak.
Pa druze na BHT-u par dana nisu bili u stanju uskladiti ton sa slikom.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
I ona dvojica koja komentarisu poker u 23h su genijalnaultrasstyle_tz je napisao/la:ma generalno komentatori za hokej, nfl , kosarku na areni su fantasticni..al mi je ovo stvarno za cestitanja da covjek (opet kazem ako je on), radi paralelno 4 sporta od kojih 3 nemaju apsolutno nikakve povezanosti niti slicnosti i sve prenose radi fantasticno
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prosinecki i Stimac su smijesni analiticarisamo_lijevo je napisao/la:emisija smece jer Robi ima stomak.Rekao sam da ima jedna kvalitetna voditeljica, ne znam joj ime. Osim se ponašao isto kao i uvijek, pa šta radi Prosinečki? Izvali se, igra se sa loptom, ispadne mu stomak. Previše ste kritični oko nekih stvari.
Pored tolikih reportaza iz Brazila,ukljucenja,analiza,strucnih gostiju,kvaliteta slike i tona,voditelja koji znaju svoj posao,tebi smeta stomak.
onaj Samovojska je OK lik
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Stomak Roberta je bila replika na ponašanje Osimasamo_lijevo je napisao/la:emisija smece jer Robi ima stomak.Rekao sam da ima jedna kvalitetna voditeljica, ne znam joj ime. Osim se ponašao isto kao i uvijek, pa šta radi Prosinečki? Izvali se, igra se sa loptom, ispadne mu stomak. Previše ste kritični oko nekih stvari.
Stimac je glupan, a Robi je rijetko trijezan, prema tome 
- samo_lijevo
- Kontakt:
slazem se oko Stimca i Robija.miki_92 je napisao/la: Prosinecki i Stimac su smijesni analiticari
onaj Samovojska je OK lik
to opet nista ne mijenja situaciju.Stomak Roberta je bila replika na ponašanje Osima
Reportaže i prilozi na Hrt-u su beton, naspram onog na Bht-u
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
GameFKS je napisao/la:Reportaže i prilozi na Hrt-u su beton, naspram onog na Bht-u
tačno
- Consigliere
- Kontakt:
Problem je sto su gledatelji u Hrvatskoj navikli na poprilicno visok standard kada su u pitanju ove studijske emisije, naravno zbog cestih nastupa njihove reprezentacije na turnirima, pa ljudi naucili kako treba. Zbog toga dosta kritika na HRT-ov racun, svaka sitnica im smeta... A recimo da je onu emisiju bilo staviti na BHT mi bi bili odusevljeni...
Nasi su podbacili, realno. Mislio sam da ce zbog naseg nastupa napraviti pravu stvar ili barem platiti jednog strucnjaka da svaki dan tu sjedi, ali ostao je stari princip doce ko ima vremena, pa su se u studiju izredali i znani i neznani, od fudbalera do ambasadora
Sami prijenosi i komentatori, meni nikada bolji
Nasi su podbacili, realno. Mislio sam da ce zbog naseg nastupa napraviti pravu stvar ili barem platiti jednog strucnjaka da svaki dan tu sjedi, ali ostao je stari princip doce ko ima vremena, pa su se u studiju izredali i znani i neznani, od fudbalera do ambasadora
Sami prijenosi i komentatori, meni nikada bolji
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sportski komentatori
Bas me zanima koga su to ko gosta trebali dovest?? Murinja, pepa, ancelotija???
- Consigliere
- Kontakt:
Trebali su imati 5-6 gostiju, bivsih/sadasnjih fudbalera i trenera koji ce znati nesto reci o sastavu, taktici, generalno igri itd... I stalno ih rotirati. Zar nisu bile kvalitetnije emisije sa Osimom i Kodrom nego sa yebenim talijanskim ambasadoromJoseMourinho je napisao/la:Bas me zanima koga su to ko gosta trebali dovest?? Murinja, pepa, ancelotija???
Ali, polako, naucice kako treba... Bice EURO 2016 puno bolje odradjen, siguran sam.
Fit Tony: I keep my friends close...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Fakat bio ambasador gost?
Osim smorio kao i uvijek poznatom prepotentno supljom privom a da ne spominjem da nije znao ni imena igraca 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Saliha BrkićaJoseMourinho je napisao/la:Bas me zanima koga su to ko gosta trebali dovest?? Murinja, pepa, ancelotija???
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
samo_lijevo je napisao/la:Fakat bio ambasador gost?
bio je i emir hadžihafizbegović,glumac,čini mi se i haris pašović,reditelj
brazzo je napisao/la:Osim smorio kao i uvijek poznatom prepotentno supljom privom a da ne spominjem da nije znao ni imena igraca
amar?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.