bio maloprije zavrsenoedotm87 je napisao/la:zna li ko kad je snimak na vogosci sutra, i imali?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bio maloprije zavrsenoedotm87 je napisao/la:zna li ko kad je snimak na vogosci sutra, i imali?
bilo je maloprijeedotm87 je napisao/la:zna li ko kad je snimak na vogosci sutra, i imali?
ma znam da ima repriza, imali ko pregled programa da vidim... i imali ona vogosca teletext... xDMaliMemo je napisao/la:bilo je maloprijeedotm87 je napisao/la:zna li ko kad je snimak na vogosci sutra, i imali?
mezite meziteboccaccio je napisao/la:pile87 je napisao/la:@ boccaccio
Kao i obicno slazemo se u dosta toga...Kerla imao par prodatih lopti bez potrebe i reagovoao pomalo panicno u pojedinim momentima, ali treba utakmica da bi se stekla i sigurnost..
ps Seyo nije vidio Lazin golgdje ce da ne vidi Lazin gol,pa to se nije smjelo propustiti,cim ga vidim nagovoricu mu se svasta
...a Kerla je reagovao kako reaguje mladi odbrambeni igrac,posalji loptu u aut ako ne znas sta ces sa njom i to je po meni ispravno,a ne kao Mesic i Radovanovic sto je salju u polje ,celikovim igracima na noge,pa onda lete da ganjaju i da isprave...presjekao je kerla mnogo lopti...bas gledam objektivno i sada na vogosci,ja ne gotivim kerlu,po meni je Bajic profesor za Kerlu,ali mislim da je mali dobro odradio...nema filozofije,Kerla je samo jednom tako uradio i pogrijesio,poslao loptu u polje i nijednom vise,Mesic je to uradio 3-4 puta kao i mirko...u svakom slucaju ja sam jako zadovoljan s obzirom na teren,vidila se jaka volja i to je jedino i bilo moguce na ovakvim uslovima
ooooj ne seri djete, ako ti se navija navijaj, ako ne, izmaknes se samo u cosak, boli tebe **** ko navija, ko ne, i kakvo je navijanje... vazno je da ti navijas, ne gledaj druge... C sektor odavno nije bio stariji, nije bilo maksimalno petero djece... koja ti je ovo utakmica 5-6??? i taj klip postavi na youtube, i hvali se po skoli, boli te **** bice glavni...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nisam huligan vec navijac voljenog kluba normala momak imas mahanje hebes navijanje ako 2 pjeva 1000 ne pjeva ocm ares je u potpunosti u pravu djeca ba od 15 max god masu zastavama ko da nema neko stariji da uzme tu hebenu zastavu da mase njom ccccccccccccc nije bas da je jadno, al tu je negdje, na gostovanju se navija samo tako 100 ljudi nadjaca njih 1000![]()
e ako je jug danas grmio ja sam david koperfild koliko puta su se zajebali danas na jugu samo mi reci
btw nova pjesma predobra
Gledajuci slike,stvarno trenutno najjaca grupa sto se tice i brojnosti i koreografija!cestitke!19TM87 je napisao/la:sinoc divna noc u sarajevskom naselju, grbavicaslike govore 1000 rijeci
tebra ja navijam citavu tekmu i boli me **** ko navija, a ko ne navija samo iznosim cinjenice, a za tvoju info nakon 500 tekmi sam prestao brojatiedotm87 je napisao/la:ooooj ne seri djete, ako ti se navija navijaj, ako ne, izmaknes se samo u cosak, boli tebe **** ko navija, ko ne, i kakvo je navijanje... vazno je da ti navijas, ne gledaj druge... C sektor odavno nije bio stariji, nije bilo maksimalno petero djece... koja ti je ovo utakmica 5-6??? i taj klip postavi na youtube, i hvali se po skoli, boli te **** bice glavni...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nisam huligan vec navijac voljenog kluba normala momak imas mahanje hebes navijanje ako 2 pjeva 1000 ne pjeva ocm ares je u potpunosti u pravu djeca ba od 15 max god masu zastavama ko da nema neko stariji da uzme tu hebenu zastavu da mase njom ccccccccccccc nije bas da je jadno, al tu je negdje, na gostovanju se navija samo tako 100 ljudi nadjaca njih 1000![]()
e ako je jug danas grmio ja sam david koperfild koliko puta su se zajebali danas na jugu samo mi reci
btw nova pjesma predobra
ako ce me ko banovati, ako moze nek i.p. da mi banuje... unaprijed zahvalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.