Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

robijas_Ri
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la robijas_Ri » 15 jul 2014, 11:56

Igrat ce bez problema jer igra poziciju kopija one sto je igrao Hunt. Mislim da je njemu startna postava zagarantovana.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 12:01

SamoOstroINaPrvu je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:Ima konkurenciju u vidu Elie/Ekicia.. Izo ce izboriti bez problema status prvotimca.
zivot nije playstation...nece to lako biti, nama ostaje da se nadamo da ce Izo to ozbiljno da shvati.
Bez brige izo ce biti starter. A za 2,3,4 godine prelazi u Dortmund, Schalke ili Bayer :thumbup: :thumbup:
Trebao je Besic u Swansea preci a ne da ovoliko komplicira sa Evertonom. Swansea je ogroman napredak od Ferencvarosa. Potrebno je napredovati korak po korak. A ne preskakati stepenice. :thumbup: :thumbup:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 15 jul 2014, 12:02

Hunt je otisao, kao jedan od nosilaca igre. Koliko sam vidio, statisticki, Elia ima prosjecan ucinak za ovaj klub, prije 3 sezona velika nada holandskog fudbala, ali ostao na tome.

Inace, jedan od simpa klubova u bundeski, jos iz perioda Micouda.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Izet Hajrovic

Post Postao/la Goalgetter » 15 jul 2014, 12:28

Ekici je flop uzimajuci u obzir pare za koje je doveden nije puno pokazao. Elia takodjer daleko ispod nivoa na kakvom je nekada bio, obojica ne mogu prismrditi Hajrovicu.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 15 jul 2014, 12:46

Ajax je napisao/la:slika

[youtube][/youtube]

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nek si pojedincima zacepio usta Izete. A ima ih ohoho i na ovom forumu :thumbup: :thumbup:
Ubjedljivo najjaca scena je radovanje Begovica sa saigracima u Zilini, lik je zayeb'o Bolta :D u 5 sekundi citav teren preletio :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 jul 2014, 12:57

Koji cirkus samo oko Izeta. Evo javio se i Grasshoppers, da im Galata jos duguje 3.5 miliona od transfera. :rol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 13:08

Goalgetter je napisao/la:Koji cirkus samo oko Izeta. Evo javio se i Grasshoppers, da im Galata jos duguje 3.5 miliona od transfera. :rol:
Nadam se da nijedan vise nas bolji igrac ( osim ako nema preko 30 godina ) nece preci u Tursku ligu. Skoro su nam sjebali igraca. A radi se jos o njihovom najpoznatijem klubu. :!: :!:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jul 2014, 15:35

Goalgetter je napisao/la:Koji cirkus samo oko Izeta. Evo javio se i Grasshoppers, da im Galata jos duguje 3.5 miliona od transfera. :rol:
Ovi Turci fakat nisu normalni. Kad jedan veliki klub poput Galate radi ovakve stvari, onda mogu samo zamislit sta ona ostala bagra radi. Sjetimo se Sehica i Mersina, mislim da Zeljo jos nije dobio pare za taj transfer. :oops:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 jul 2014, 11:50

Isti sistem bola.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 16 jul 2014, 11:56

Cartman je napisao/la:
Ovi Turci fakat nisu normalni. Kad jedan veliki klub poput Galate radi ovakve stvari, onda mogu samo zamislit sta ona ostala bagra radi. Sjetimo se Sehica i Mersina, mislim da Zeljo jos nije dobio pare za taj transfer. :oops:
sad cu ti ja reci sta sve rade turci
neki dan sjedim sa Bekricem i covjek kaze: ponudili su mi u turskoj u jednom klubu dva ugovora jedan zvanicni jedan tajni, u zvanicnom ugovoru primace manje para zbog poreza a isplacivat ce mu po drugom ugovoru koji nece biti prezentovan nego se eventualno moze koristiti u nekoj tuzbi ako dodje do nje kao fol da ga nece izraditi...sumnjivi su do bola...i covjek odustao naravno...3 puta manja cifra na zvanicnom ugovoru.
Semper Fidelis

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jul 2014, 11:56

http://www.milliyet.com.tr/galatasaray- ... orerhaber/

Ako dobro ovo kontam a tesko je procitati sa google translate, Galatasaray mu zeli isplatiti 3 plate koje mu duguju, ako ovaj ponisti transfer sa Werder Bremenom. :crazy:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 jul 2014, 12:00

Goalgetter je napisao/la:http://www.milliyet.com.tr/galatasaray- ... orerhaber/

Ako dobro ovo kontam a tesko je procitati sa google translate, Galatasaray mu zeli isplatiti 3 plate koje mu duguju, ako ovaj ponisti transfer sa Werder Bremenom. :crazy:
A i ovi Njemci seru. Trebali su ponudit Galatasarayu da odkupe ugovor po nekoj nizoj cijeni i svi bi bili zadovoljni. I rastali bi se ko ljudi. Ovako samo stvaraju tenzije. A Turci nece tek tako odustati od igraca za kojeg su potrosili toliko puno para.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 16 jul 2014, 12:16

Ajax je napisao/la:

A i ovi Njemci seru. Trebali su ponudit Galatasarayu da odkupe ugovor po nekoj nizoj cijeni i svi bi bili zadovoljni. I rastali bi se ko ljudi. Ovako samo stvaraju tenzije. A Turci nece tek tako odustati od igraca za kojeg su potrosili toliko puno para.
UEFA ce ih udariti po usima....Oni nisu ispostovali ugovor tako da nema nista od toga.....Turci protiv Nijemaca ne mogu ni kad su upravu a kamoli ovdje...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jul 2014, 13:59

Batko je napisao/la:
Ajax je napisao/la:

UEFA ce ih udariti po usima....Oni nisu ispostovali ugovor tako da nema nista od toga.....Turci protiv Nijemaca ne mogu ni kad su upravu a kamoli ovdje...
Haha, upravo tako. A meni se cini da oni nisu marke potrosili na njega, niti su njemu placali, niti su Svicarcima platili odstetu. Kriminalci. Vjerovatno placaju ovim velikim zvijezdama poput Sneijdera i Drogbe, jer znaju da tu nema zajebancije, a ove manje igrace probaju izradit na ovakav nacin.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 jul 2014, 15:58

fixator je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
sad cu ti ja reci sta sve rade turci
neki dan sjedim sa Bekricem i covjek kaze: ponudili su mi u turskoj u jednom klubu dva ugovora jedan zvanicni jedan tajni, u zvanicnom ugovoru primace manje para zbog poreza a isplacivat ce mu po drugom ugovoru koji nece biti prezentovan nego se eventualno moze koristiti u nekoj tuzbi ako dodje do nje kao fol da ga nece izraditi...sumnjivi su do bola...i covjek odustao naravno...3 puta manja cifra na zvanicnom ugovoru.
Cuj... Nasa "stela" je mala maca pored toga sto oni rade...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 17 jul 2014, 05:11

Jel ga iko od novinara pito il jel on negdje prico o svom slavlju ? Baš me zanima simbolika :D

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 17 jul 2014, 06:31

off topic: Da mi je samo znati sta je nakon svega trebalo Vahi da ode u Tursku.

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 17 jul 2014, 07:25

Zekoo je napisao/la:Jel ga iko od novinara pito il jel on negdje prico o svom slavlju ? Baš me zanima simbolika :D
Jeste za svicarske medije jednom :)

Covjek kaze da slusa Hip Hop muziku i da mu je to stil radovanja posle golova :) Bas je to i svicarske novinare zanimalo. :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 jul 2014, 08:05

levat je napisao/la:off topic: Da mi je samo znati sta je nakon svega trebalo Vahi da ode u Tursku.
Tresla se gora rodio se mis....

Jedan od najboljih trenera ako ne i najbolji na SPu, ode u prosjecan turski klub...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jul 2014, 14:39

Hajrović se priključio pripremama Werdera :D
slika

slika

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Sensei i 16 gostiju.