Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Igrat ce bez problema jer igra poziciju kopija one sto je igrao Hunt. Mislim da je njemu startna postava zagarantovana.
Bez brige izo ce biti starter. A za 2,3,4 godine prelazi u Dortmund, Schalke ili BayerSamoOstroINaPrvu je napisao/la:zivot nije playstation...nece to lako biti, nama ostaje da se nadamo da ce Izo to ozbiljno da shvati.OnlyUnited je napisao/la:Ima konkurenciju u vidu Elie/Ekicia.. Izo ce izboriti bez problema status prvotimca.
Trebao je Besic u Swansea preci a ne da ovoliko komplicira sa Evertonom. Swansea je ogroman napredak od Ferencvarosa. Potrebno je napredovati korak po korak. A ne preskakati stepenice.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Hunt je otisao, kao jedan od nosilaca igre. Koliko sam vidio, statisticki, Elia ima prosjecan ucinak za ovaj klub, prije 3 sezona velika nada holandskog fudbala, ali ostao na tome.
Inace, jedan od simpa klubova u bundeski, jos iz perioda Micouda.
Inace, jedan od simpa klubova u bundeski, jos iz perioda Micouda.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Izet Hajrovic
Ekici je flop uzimajuci u obzir pare za koje je doveden nije puno pokazao. Elia takodjer daleko ispod nivoa na kakvom je nekada bio, obojica ne mogu prismrditi Hajrovicu.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ubjedljivo najjaca scena je radovanje Begovica sa saigracima u Zilini, lik je zayeb'o BoltaAjax je napisao/la:
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nek si pojedincima zacepio usta Izete. A ima ih ohoho i na ovom forumu![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Koji cirkus samo oko Izeta. Evo javio se i Grasshoppers, da im Galata jos duguje 3.5 miliona od transfera. 
Nadam se da nijedan vise nas bolji igrac ( osim ako nema preko 30 godina ) nece preci u Tursku ligu. Skoro su nam sjebali igraca. A radi se jos o njihovom najpoznatijem klubu.Goalgetter je napisao/la:Koji cirkus samo oko Izeta. Evo javio se i Grasshoppers, da im Galata jos duguje 3.5 miliona od transfera.
Ovi Turci fakat nisu normalni. Kad jedan veliki klub poput Galate radi ovakve stvari, onda mogu samo zamislit sta ona ostala bagra radi. Sjetimo se Sehica i Mersina, mislim da Zeljo jos nije dobio pare za taj transfer.Goalgetter je napisao/la:Koji cirkus samo oko Izeta. Evo javio se i Grasshoppers, da im Galata jos duguje 3.5 miliona od transfera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Isti sistem bola.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
sad cu ti ja reci sta sve rade turciCartman je napisao/la:Ovi Turci fakat nisu normalni. Kad jedan veliki klub poput Galate radi ovakve stvari, onda mogu samo zamislit sta ona ostala bagra radi. Sjetimo se Sehica i Mersina, mislim da Zeljo jos nije dobio pare za taj transfer.Goalgetter je napisao/la:Koji cirkus samo oko Izeta. Evo javio se i Grasshoppers, da im Galata jos duguje 3.5 miliona od transfera.
neki dan sjedim sa Bekricem i covjek kaze: ponudili su mi u turskoj u jednom klubu dva ugovora jedan zvanicni jedan tajni, u zvanicnom ugovoru primace manje para zbog poreza a isplacivat ce mu po drugom ugovoru koji nece biti prezentovan nego se eventualno moze koristiti u nekoj tuzbi ako dodje do nje kao fol da ga nece izraditi...sumnjivi su do bola...i covjek odustao naravno...3 puta manja cifra na zvanicnom ugovoru.
Semper Fidelis
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.milliyet.com.tr/galatasaray- ... orerhaber/
Ako dobro ovo kontam a tesko je procitati sa google translate, Galatasaray mu zeli isplatiti 3 plate koje mu duguju, ako ovaj ponisti transfer sa Werder Bremenom.
Ako dobro ovo kontam a tesko je procitati sa google translate, Galatasaray mu zeli isplatiti 3 plate koje mu duguju, ako ovaj ponisti transfer sa Werder Bremenom.
A i ovi Njemci seru. Trebali su ponudit Galatasarayu da odkupe ugovor po nekoj nizoj cijeni i svi bi bili zadovoljni. I rastali bi se ko ljudi. Ovako samo stvaraju tenzije. A Turci nece tek tako odustati od igraca za kojeg su potrosili toliko puno para.Goalgetter je napisao/la:http://www.milliyet.com.tr/galatasaray- ... orerhaber/
UEFA ce ih udariti po usima....Oni nisu ispostovali ugovor tako da nema nista od toga.....Turci protiv Nijemaca ne mogu ni kad su upravu a kamoli ovdje...Ajax je napisao/la:A i ovi Njemci seru. Trebali su ponudit Galatasarayu da odkupe ugovor po nekoj nizoj cijeni i svi bi bili zadovoljni. I rastali bi se ko ljudi. Ovako samo stvaraju tenzije. A Turci nece tek tako odustati od igraca za kojeg su potrosili toliko puno para.Goalgetter je napisao/la:http://www.milliyet.com.tr/galatasaray- ... orerhaber/
Haha, upravo tako. A meni se cini da oni nisu marke potrosili na njega, niti su njemu placali, niti su Svicarcima platili odstetu. Kriminalci. Vjerovatno placaju ovim velikim zvijezdama poput Sneijdera i Drogbe, jer znaju da tu nema zajebancije, a ove manje igrace probaju izradit na ovakav nacin.Batko je napisao/la:UEFA ce ih udariti po usima....Oni nisu ispostovali ugovor tako da nema nista od toga.....Turci protiv Nijemaca ne mogu ni kad su upravu a kamoli ovdje...Ajax je napisao/la:A i ovi Njemci seru. Trebali su ponudit Galatasarayu da odkupe ugovor po nekoj nizoj cijeni i svi bi bili zadovoljni. I rastali bi se ko ljudi. Ovako samo stvaraju tenzije. A Turci nece tek tako odustati od igraca za kojeg su potrosili toliko puno para.Goalgetter je napisao/la:http://www.milliyet.com.tr/galatasaray- ... orerhaber/
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Cuj... Nasa "stela" je mala maca pored toga sto oni rade...fixator je napisao/la:sad cu ti ja reci sta sve rade turciCartman je napisao/la:Ovi Turci fakat nisu normalni. Kad jedan veliki klub poput Galate radi ovakve stvari, onda mogu samo zamislit sta ona ostala bagra radi. Sjetimo se Sehica i Mersina, mislim da Zeljo jos nije dobio pare za taj transfer.Goalgetter je napisao/la:Koji cirkus samo oko Izeta. Evo javio se i Grasshoppers, da im Galata jos duguje 3.5 miliona od transfera.
neki dan sjedim sa Bekricem i covjek kaze: ponudili su mi u turskoj u jednom klubu dva ugovora jedan zvanicni jedan tajni, u zvanicnom ugovoru primace manje para zbog poreza a isplacivat ce mu po drugom ugovoru koji nece biti prezentovan nego se eventualno moze koristiti u nekoj tuzbi ako dodje do nje kao fol da ga nece izraditi...sumnjivi su do bola...i covjek odustao naravno...3 puta manja cifra na zvanicnom ugovoru.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Jel ga iko od novinara pito il jel on negdje prico o svom slavlju ? Baš me zanima simbolika 
off topic: Da mi je samo znati sta je nakon svega trebalo Vahi da ode u Tursku.
Jeste za svicarske medije jednomZekoo je napisao/la:Jel ga iko od novinara pito il jel on negdje prico o svom slavlju ? Baš me zanima simbolika
Covjek kaze da slusa Hip Hop muziku i da mu je to stil radovanja posle golova
Tresla se gora rodio se mis....levat je napisao/la:off topic: Da mi je samo znati sta je nakon svega trebalo Vahi da ode u Tursku.
Jedan od najboljih trenera ako ne i najbolji na SPu, ode u prosjecan turski klub...
Hajrović se priključio pripremama Werdera
Trenutno korisnika/ca: LeCoq, napapijri1987, Zglavkar i 35 gostiju.