RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

senoRA
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la senoRA » 27 feb 2010, 21:34

ammarc je napisao/la:Knez je Knezevic :) ... sad jos teze gostovanje,mada se i Olimpik znao ponekad okliznuti na svom :D ...bice bolje aBd... :D
:D sta ima okliznut.....mislim da nam je napad bez cole i dzafe.........0
tesko Bgm i do boda u Sarajevu

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 28 feb 2010, 11:16

http://www.eni-news.com/Eni-news/index. ... Itemid=145

I čudio bi se da nije bilo ovakvih slika. Uvijek na gostovanju igramo na tri fronta, na tribini, na terenu i izvan njega :-(

Extra parola ---- ROĐENI BRATO :D

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 28 feb 2010, 12:33

admin je napisao/la:ubjedljivo najefikasniji klub na domaćem terenu u ovoj sezoni - FK Velež

slika
Divi i admin ih zeza da su domaćinska ekipa :mrgreen:
Samo jedno pitanje za vas, jel onaj Džafić u Velžu il nije, negdje čitam da je otišao, a negdje da još tu :roll:
Strauss Junior

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 28 feb 2010, 12:37

BlueSharks je napisao/la:
admin je napisao/la:ubjedljivo najefikasniji klub na domaćem terenu u ovoj sezoni - FK Velež

slika
Divi i admin ih zeza da su domaćinska ekipa :mrgreen:
Samo jedno pitanje za vas, jel onaj Džafić u Velžu il nije, negdje čitam da je otišao, a negdje da još tu :roll:
gospodine IQ 35. Samo se glupiraš. Palac u usta ili idi od starog traži supstitut.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 feb 2010, 12:44

Sta reci za jucerasnju tekmu nego da su igraci travnika jedni obicni njivari kojima nije mesto na terenu i onaj seljak kad su nam dali gol okrenuo se nama i govori sta je picke **** vam mater ,Kakvi primitvci a sudija je cudo bio vazda maše ofsajde ,a nigdje ofsajda .
Samo jedan klub Velež Mostar

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 28 feb 2010, 15:13

Po slikama dobra brojka RA u Travniku ;),jeli to opet bilo neko sranje sa sudijama ili sa seljacinama iz Travnika na terenu.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 28 feb 2010, 15:16

pik je napisao/la:Po slikama dobra brojka RA u Travniku ;),jeli to opet bilo neko sranje sa sudijama ili sa seljacinama iz Travnika na terenu.
gdje su te slike
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 28 feb 2010, 15:34

themaniaks je napisao/la:
pik je napisao/la:Po slikama dobra brojka RA u Travniku ;),jeli to opet bilo neko sranje sa sudijama ili sa seljacinama iz Travnika na terenu.
gdje su te slike
Drug nemoj se samo drzati SS.ba foruma,pogledaj jos pokoji forum ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 feb 2010, 16:13

Taktika sudijskog podkopavanja Veleza se nastavlja ... Samo ostro i sistematski sa kartonima..
Evo da je neko nas nekom slomio nogu/udario/napadao rekao bh covjek hajde ok ali ...

Nijedna ekipa u Evropi nema napadaca koji su se nadobijali zutih/crvenih kao Velez ove sezone.

Zanimljivo pogledati statistiku redovnih primaca zutih/crvenih Velezovih napadaca prije ove sezone i usporediti sa ovom sezonom. Nikada u zadnje vrijeme se nismo pokusavali nadigravati i zaista igrati fudbal a popusili smo daleko najvise kartona od svih zadnjih sezona. :evil: :evil:

Jad i tuga BH fudbala , usporedba sa bilo kakvom drzavom africkog kontinenta bih predstavila veliku uvredu za taj kontinent .... idemo samo hrabro ravno u ponor ....cccccccc
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 28 feb 2010, 17:44

Adnel je napisao/la:Sta reci za jucerasnju tekmu nego da su igraci travnika jedni obicni njivari kojima nije mesto na terenu i onaj seljak kad su nam dali gol okrenuo se nama i govori sta je picke **** vam mater ,Kakvi primitvci a sudija je cudo bio vazda maše ofsajde ,a nigdje ofsajda .
Tako je vazda bilo u Travniku

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 feb 2010, 18:00

Ma znam brato al ovaj put su pretjerali eto kako su udarali da je Asim Skaljić dobio blagi potres mozga ,a igrac s brojem 22 u ekipi Travnik je psovao mater nama navijacima kad su dali 2 gol koji je 20000% prekrsaj bio.
Samo jedan klub Velež Mostar

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 28 feb 2010, 18:27

Nisam upucen toliko jer nisam isao,ali sam mogao pretpostaviti da je u Travniku pokolj nasih igraca bio ,zna se u nasoj ligi da ekipa koja nema kvalitet ima metode kojima ce doci do rezultata ,pogotovo kuci ,i to krvnicki po nogama ,u glavu ,i td.
Ne znam kako se ne nadje u savezu jedan covjek ,samo jedan ,koji ce javno ustati i reci sta se jeb.eno radi u ovoj drzavi sa nogometom..ovo je jadno!
Gledao sam neke utakmice Travnika ,pa to je ekipa koja u kantonalnoj ne bi imala mjesta ,uzas ,ali izgleda da ce opet ostanak izboriti ..,neko ih dobro gura!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 feb 2010, 19:25

Nije me bilo duze vrijeme, pa kad sam cuo sta se dogodilo u Travniku, moram da se javim. Nije me bilo duze vrijeme samo iz jednog razloga, a taj je sto mi je moderator ovog foruma izbrisao post u kojem sam bio ostar prema jednom forumasu Sarajeva u vezi onog primitivizma koji smo dozivjeli na Kosevu. I nikad to necu zaboraviti, i uvijek cu to spominjati na ovom forumu pa neka brisu. Jeste, istina je da je tamo nasa uprava napadnuta fizicki, kao i nasi igraci, bez posljedica od saveza i javnog izvinjenja kluba. Sramota za savez, drzavu i sve skupa. Nedo bog da se to njima negdje dogodilo.
Sad ponovo izbrisi, i ja cu to ponovo napisati.
E sad sto se tice Travnika. Jasno mi je da smo tamo osteceni. To je i ptica na grani znali da ce se dogoditi na Piroti. Ali hajmo malo o Velezu. Zar je moguce da jedan "dobar igrac" kao Dzafa, iako to zna, uradi takvu glupost i dobije crveni nakon 20 minuta???? Hajmo malo o tome pricati. Evo, shvatam, da je Skaljic dosao u tu situaciju pa da je to napravio u pokusaju sprecavanja gola. Ali jedan napadac da to bezze uradi, to ne mogu shvatiti. Sta hocu da kazem?
Hocu da kazem da smo ih previse razmazili. Ne samo mi, evo i komsije su danas to osjetile. Gledamo nase igrace po kafanama, kako se zahebavaju, a zaradjuju koliko toliko od nas u ova kokuzna vremena. Dzafa ne samo da je dobio crveni, nego nas je i ostavio iduce utakmice bez napadaca. Svak ko je pratio Velez na pripremama, vidio je da taj Dzafa nije onaj igrac, ali niko nece to da kaze i da prizna. Gospoda su pustili nase gore list, Stupca u Celik...Zasto ??? I milion nekih gluposti. Svak je kriv osim nas. Ako ne mozemo dobiti jednog Travnika( bez obzira sto neko kaze da ih neko gura, mozemo se i mi gurati da hocemo i da znamo ), ni na terenu, gdje smo i sta smo???
Jok eto Hadzidulbic nije bio igrac utakmice, i jok eto nam je samo savez kriv. Ako ne budemo nesto mijenjali, ovakve stavri kao sto su se danas dogodile komsijama, nasa su skora buducnost.
Zdravo Rodjeni ma gdje bili....

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 28 feb 2010, 19:59

Najlakse je kriviti sudije, grubu igru, los teren, pogresan smjer vjetra,ruzne ljude na tribinama, lose cevape....
Treba nekad pogledati realnost i zapitati se da li su neki nafurani igraci (ciji menadzeri placaju raznorazne titule ) samo prosjek ili nesto vise, i da li se moze izvuci iz te ekipe nesto vise.

zmajce
Kontakt:

Post Postao/la zmajce » 28 feb 2010, 20:05

velez_mostar je napisao/la:Nisam upucen toliko jer nisam isao,ali sam mogao pretpostaviti da je u Travniku pokolj nasih igraca bio ,zna se u nasoj ligi da ekipa koja nema kvalitet ima metode kojima ce doci do rezultata ,pogotovo kuci ,i to krvnicki po nogama ,u glavu ,i td.
Ne znam kako se ne nadje u savezu jedan covjek ,samo jedan ,koji ce javno ustati i reci sta se jeb.eno radi u ovoj drzavi sa nogometom..ovo je jadno!
Gledao sam neke utakmice Travnika ,pa to je ekipa koja u kantonalnoj ne bi imala mjesta ,uzas ,ali izgleda da ce opet ostanak izboriti ..,neko ih dobro gura!

Pretjeruješ.

Morecambe
Kontakt:

Post Postao/la Morecambe » 28 feb 2010, 20:07

PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 feb 2010, 20:12

Extra slika.

Zmajce....Pirota je stadion koji svojim dimenzijama ni u blizu ne ispunjava norme za igranje fudbala. Premalen je. Travnik taj teren koristi na jedan jedini nacin koji zna. Igra sa dva tri starija iskusnija igraca, igra BEZ SREDINE TERENA, jer mu ne treba. U takvim uslovima igra, niko nikome ne moze pobjeci i sve, APSOLUTNO SVE, je u rukama sudijskih odluka. Tehnika, brzina, disciplina, uigranost----ti atributi na Piroti ne postoje i vec godinama se ne primjenjuju.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 01 mar 2010, 12:52

Sretan dan nezavisnosti:-)

I cuvajte rodjene kao zjenicu oka svoga...Druge nemamo, ne trazimo i ne trebaju nam....

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 01 mar 2010, 13:21

carina je napisao/la:

Sretan dan nezavisnosti:-)

I cuvajte rodjene kao zjenicu oka svoga...Druge nemamo, ne trazimo i ne trebaju nam....
drama video, jedan od meni najdrazih :)

takodjer pridruzujem se cestitkama, sretan dan nezavisnosti svim bosancima i hercegovcima!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 01 mar 2010, 13:25

znaci mi smo u prvom djelu sezone dobro prosli u travniku a usput smo im i bod otkinuli

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.