ammarc je napisao/la:Knez je Knezevic... sad jos teze gostovanje,mada se i Olimpik znao ponekad okliznuti na svom
...bice bolje aBd...
tesko Bgm i do boda u Sarajevu
ammarc je napisao/la:Knez je Knezevic... sad jos teze gostovanje,mada se i Olimpik znao ponekad okliznuti na svom
...bice bolje aBd...
Divi i admin ih zeza da su domaćinska ekipa
gospodine IQ 35. Samo se glupiraš. Palac u usta ili idi od starog traži supstitut.
gdje su te slikepik je napisao/la:Po slikama dobra brojka RA u Travniku,jeli to opet bilo neko sranje sa sudijama ili sa seljacinama iz Travnika na terenu.
Drug nemoj se samo drzati SS.ba foruma,pogledaj jos pokoji forumthemaniaks je napisao/la:gdje su te slikepik je napisao/la:Po slikama dobra brojka RA u Travniku,jeli to opet bilo neko sranje sa sudijama ili sa seljacinama iz Travnika na terenu.
Tako je vazda bilo u TravnikuAdnel je napisao/la:Sta reci za jucerasnju tekmu nego da su igraci travnika jedni obicni njivari kojima nije mesto na terenu i onaj seljak kad su nam dali gol okrenuo se nama i govori sta je picke **** vam mater ,Kakvi primitvci a sudija je cudo bio vazda maše ofsajde ,a nigdje ofsajda .
velez_mostar je napisao/la:Nisam upucen toliko jer nisam isao,ali sam mogao pretpostaviti da je u Travniku pokolj nasih igraca bio ,zna se u nasoj ligi da ekipa koja nema kvalitet ima metode kojima ce doci do rezultata ,pogotovo kuci ,i to krvnicki po nogama ,u glavu ,i td.
Ne znam kako se ne nadje u savezu jedan covjek ,samo jedan ,koji ce javno ustati i reci sta se jeb.eno radi u ovoj drzavi sa nogometom..ovo je jadno!
Gledao sam neke utakmice Travnika ,pa to je ekipa koja u kantonalnoj ne bi imala mjesta ,uzas ,ali izgleda da ce opet ostanak izboriti ..,neko ih dobro gura!
drama video, jedan od meni najdrazihcarina je napisao/la:
Sretan dan nezavisnosti:-)
I cuvajte rodjene kao zjenicu oka svoga...Druge nemamo, ne trazimo i ne trebaju nam....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.