O kojem crnom sastavu za Evropu ti pricas?Necemo se zajebavat sad.Mnogi igraci su mnogo napredovali u toj eri.Vidim da i kod vas vecine pali ono odjelo,sminka,zalizana kosa i ugladjena prica.Treba ipak vidjeti kroz to i pogledati sta se iza toga krije, a ne slijepo vjerovati zato sto te neko "zgotivi" sa jednim pozivom.semko5 je napisao/la:Samo ti hvali naše najbolje igre, (to su one u kojima s onakvim timom koji je bio za Europu završismo u sredini tabele i one gdje smo se toliko valjali po terenu da sačuvamo rezultat a nikad ga ne sačuvasmo, da je to sramota za čitav grad), a zaboravi brzo šta osta od Zvijezde kad otjeraste Cvitkušića i ostade sam tvoj "kralj" taktike s poznatim fudbalskim stručnjakom Ferhatom, pa nam dovedoše sav onaj jad. E tog ti je stručnjaka trebalo s motkama otjerati zajedno s Ferhatom, a ne da se onako jeftino izvuče. Ja sam to govorio ranije i prije nego što su otjerali Cvitkušića a evo kažem i sad. Bogu hvala što je Fadil progledao.samuraj je napisao/la:To je vec gotova stvar, a zasto je to tako nek se dobro zamisle i ujedu za guzicu oni koji toliko hvale Cvitkusica(manekena), a toliko su pljuvali po staroj strukturi, sa kojom smo dobivali pohvale za najljepsi fudbal.
Toliko su ovi sposobni da se raspade klub 15 km od nas,a nasa sposobna gospoda isprati pogledom barem 5 dobrih igraca koji sa slobodnim papirima odose negdje drugdje. Sad zelim da cujem pametnjakovice!
Cinjenica je da bi Bogicevic bio najjace pojacanje u zadnje 2 godine jer 3 Jusica nisu bolja od tog covjeka, no nema veze, bitno je da se Cvitkusic nije isprskao blatom po tolicama
Vidim da su neki uvijek i po svaku cijenu spremniji podržati stranca nego svog čovjeka, a ne vide jadnici da samo svoj čovjek upinje svom snagom i da je sve spreman učiniti za svoj klub. Zaboravismo brzo šta je sve Amir uradio za Zvijezdu, zaboravismo Ivicu, Ešefa smo gurnuli negdje sa strane. Kad ide dobro uvijek je za to zaslužan neko drugi, a kad krene zlo i naopako, onda je kriv Ivica, kriv Denis, kriv Amir....
I tako, uvijek neko drugi misli dobro Zvijezdi, a svoj čovjek samo gleda da ugrabi neku korist??? Svašta!
Sudeći po pripremnim utakmicama izgleda da Zvijezda sada kako se otarasismo Ninkovića igra najbolje, no sačekajmo početak prvenstva.
I još da dodam da je "sposobna gospoda" Zvijezdu osposobila i pripremila i prije (na vrijeme), ne čekajući da se raspadne komšijski klub.
Saznajte pravu istinu o nedolasku Bogicevica i jos nekih igraca,dali su to pridosli igraci bas zato tu sto su kvalitetni, saznajte i o silnom "trudu" tog covjeka i njegovom ponasanju pa cemo onda , mozda, da pricamo dalje.Do tad, nema smisla, ukusi o Zvijezdinoj igri su razliciti.
Ja se nadam da ce da nam ide kao u pripremnim utakmicama i da cemo dobijati pohvale za lijep fudbal, sto u ovom jadu od lige u kojem ne znaci nista biti prvi, meni vise znaci jer je to ocjena raje a ne rezultat sudijskog hira.