NK Zvijezda Gradačac

samuraj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la samuraj » 26 feb 2010, 16:09

semko5 je napisao/la:
samuraj je napisao/la:To je vec gotova stvar, a zasto je to tako nek se dobro zamisle i ujedu za guzicu oni koji toliko hvale Cvitkusica(manekena), a toliko su pljuvali po staroj strukturi, sa kojom smo dobivali pohvale za najljepsi fudbal.
Toliko su ovi sposobni da se raspade klub 15 km od nas,a nasa sposobna gospoda isprati pogledom barem 5 dobrih igraca koji sa slobodnim papirima odose negdje drugdje. Sad zelim da cujem pametnjakovice!
Cinjenica je da bi Bogicevic bio najjace pojacanje u zadnje 2 godine jer 3 Jusica nisu bolja od tog covjeka, no nema veze, bitno je da se Cvitkusic nije isprskao blatom po tolicama
Samo ti hvali naše najbolje igre, (to su one u kojima s onakvim timom koji je bio za Europu završismo u sredini tabele i one gdje smo se toliko valjali po terenu da sačuvamo rezultat a nikad ga ne sačuvasmo, da je to sramota za čitav grad), a zaboravi brzo šta osta od Zvijezde kad otjeraste Cvitkušića i ostade sam tvoj "kralj" taktike s poznatim fudbalskim stručnjakom Ferhatom, pa nam dovedoše sav onaj jad. E tog ti je stručnjaka trebalo s motkama otjerati zajedno s Ferhatom, a ne da se onako jeftino izvuče. Ja sam to govorio ranije i prije nego što su otjerali Cvitkušića a evo kažem i sad. Bogu hvala što je Fadil progledao.
Vidim da su neki uvijek i po svaku cijenu spremniji podržati stranca nego svog čovjeka, a ne vide jadnici da samo svoj čovjek upinje svom snagom i da je sve spreman učiniti za svoj klub. Zaboravismo brzo šta je sve Amir uradio za Zvijezdu, zaboravismo Ivicu, Ešefa smo gurnuli negdje sa strane. Kad ide dobro uvijek je za to zaslužan neko drugi, a kad krene zlo i naopako, onda je kriv Ivica, kriv Denis, kriv Amir....
I tako, uvijek neko drugi misli dobro Zvijezdi, a svoj čovjek samo gleda da ugrabi neku korist??? Svašta!
Sudeći po pripremnim utakmicama izgleda da Zvijezda sada kako se otarasismo Ninkovića igra najbolje, no sačekajmo početak prvenstva.
I još da dodam da je "sposobna gospoda" Zvijezdu osposobila i pripremila i prije (na vrijeme), ne čekajući da se raspadne komšijski klub.
O kojem crnom sastavu za Evropu ti pricas?Necemo se zajebavat sad.Mnogi igraci su mnogo napredovali u toj eri.Vidim da i kod vas vecine pali ono odjelo,sminka,zalizana kosa i ugladjena prica.Treba ipak vidjeti kroz to i pogledati sta se iza toga krije, a ne slijepo vjerovati zato sto te neko "zgotivi" sa jednim pozivom.
Saznajte pravu istinu o nedolasku Bogicevica i jos nekih igraca,dali su to pridosli igraci bas zato tu sto su kvalitetni, saznajte i o silnom "trudu" tog covjeka i njegovom ponasanju pa cemo onda , mozda, da pricamo dalje.Do tad, nema smisla, ukusi o Zvijezdinoj igri su razliciti.
Ja se nadam da ce da nam ide kao u pripremnim utakmicama i da cemo dobijati pohvale za lijep fudbal, sto u ovom jadu od lige u kojem ne znaci nista biti prvi, meni vise znaci jer je to ocjena raje a ne rezultat sudijskog hira.

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 26 feb 2010, 22:59

Pozdrav Zmajevi!
U nasem gradu veceras spava Ilija Prodanovic: To je najnovije pojacanje. Sutra ga vec mozemo vidjeti na treningu. Neka je sretno i njemu i nama!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 27 feb 2010, 00:19

zvijezdica je napisao/la:Pozdrav Zmajevi!
U nasem gradu veceras spava Ilija Prodanovic: To je najnovije pojacanje. Sutra ga vec mozemo vidjeti na treningu. Neka je sretno i njemu i nama!
Ilija nije los igrac,bio u zrinjskom malo,ok pojacanje za nase uvjete!
HSK Zrinjski Mostar

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 feb 2010, 00:22

Prodanović, dakle, kao slobodan igrač stigao.

Kovačević ne može igrati (već od ranije vuče suspendiju), Šest također van forme. Po svemu sudeći, mogao bi Ćurguz izvesti sljedeći sastav (ovo je moje mišljenje).

Karić, Brković, Moranjkić, Vasilić, Prodanović/Jusić, Savić, Hamzić, Delić, Đorić, Stanković, Husić/Omeragić.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 27 feb 2010, 00:31

E kad se sjetim lani utakmice vodili ste 3:2 u 88min,onda preokret na 4:3,utakmica za 10! bila,jedna od najboljih i najzanimljivijih utakmica pod BB. lani!
Ljepota je vidjeti onako gostujucu momcad koja dođe i nadigrava se a ne momcadi tipa Slavija,Modrica ,Leotar,Rudar i sl. bunker ekipe,autobus parkiraju na golu!
Ipak je moje misljenje da ste najljepse igrali dok je bio trener Ratko!
PS:Gdje je Ratko sada,vodi li neku drugu ekipu?
HSK Zrinjski Mostar

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 feb 2010, 00:45

Babilon je napisao/la:E kad se sjetim lani utakmice vodili ste 3:2 u 88min,onda preokret na 4:3,utakmica za 10! bila,jedna od najboljih i najzanimljivijih utakmica pod BB. lani!
Ljepota je vidjeti onako gostujucu momcad koja dođe i nadigrava se a ne momcadi tipa Slavija,Modrica ,Leotar,Rudar i sl. bunker ekipe,autobus parkiraju na golu!
Ipak je moje misljenje da ste najljepse igrali dok je bio trener Ratko!
PS:Gdje je Ratko sada,vodi li neku drugu ekipu?
Ne, Ratko se, kako sam kaže, odmara od nogometa?! A, da, Zvijezda uvijek teži otvorenoj igri, lepršavoj, onako melem za oči navijača. Iskreno se nadam da će Ćurguz isto nastaviti, da ćemo u nedjelju Pod Bijelim Brijegom se nadigravati i na kraju nešto i osvojiti.

Sretno Zrinjskom u proljetnom dijelu, ali ipak bih volio da ovaj vikend sreća ne bude na vašoj strani. :)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 27 feb 2010, 16:45

Evo maloprije iz grada,igraci Zvijezde setaju,lijepe duxeve imaju sa malim Zvjezdinim grbom,exstra,mada po konstrukciji nekih nebi se reklo da su igraci,malo djeluju sirovo ,sad jesam ja nabasao na golmane ili odbranbene igrace,stvarno ne znam :D
HSK Zrinjski Mostar

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 27 feb 2010, 17:43

Babilon je napisao/la:Evo maloprije iz grada,igraci Zvijezde setaju,lijepe duxeve imaju sa malim Zvjezdinim grbom,exstra,mada po konstrukciji nekih nebi se reklo da su igraci,malo djeluju sirovo ,sad jesam ja nabasao na golmane ili odbranbene igrace,stvarno ne znam :D
Ne znam po čemu si zaključio da su sirovi, nisi valjda neki vidovnjak, sam sebe demantuješ, jer od prošlogodišnje ekipe sutra ćeš na terenu ponovo vidjeti 7 igrača (Karić, Brković, Vasilić, Jusić, Delić, Savić i Hamzić) a sam kažeš da je to bila jedna od ljepših utakmica.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 27 feb 2010, 17:59

Malo humora nikome ne skodi,zezancija kolega,cinjenica je da je jedan malo pokruplji zguren igrac,sad mozda je to golman,nisam siguran,imao je dux na sebi,doduse mozda je i nekakav sluzbenik pri klubu,vi ih bolje znate ja sam ih tek sad vidio :lol: ,pozdrav.
HSK Zrinjski Mostar

zmajce
Kontakt:

Post Postao/la zmajce » 28 feb 2010, 15:24

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne valja. Ovo mi nikako ne miriše na dobro. Bojim se ovog rezultata. Kako je moguće u našoj ligi da gost pobijedi. A bilo bi dobro. Djeluje nestvarno, ali hajde nek traje dok traje, Zvijezda u Mostaru protiv Zrinjskog vodi 1:0. Super.

zmajce
Kontakt:

Post Postao/la zmajce » 28 feb 2010, 15:42

Evo počinje drugo poluvrijeme. Što niko ništa ne piše, nije valjda da je sva čašija u Mostaru, ili se bojite rezultata. Ma bojim se i ja ovog al šta ima veze, nek bude kako bude, za sad je dobro. Mašala!

Ella
Kontakt:

Post Postao/la Ella » 28 feb 2010, 16:06

izdrzite jos malo i tri boda su nasa :D :D :D

zmajce
Kontakt:

Post Postao/la zmajce » 28 feb 2010, 16:10

Još 15 minutica.... al nije to nikakva garancija, sjetite se kako je bilo prošli put u foto finišu od 3:2 izgubimo. Samo da ne bude kakve "sudijske nadoknade", nek bude fer pa kako god bude dobro je.

zmajce
Kontakt:

Post Postao/la zmajce » 28 feb 2010, 16:20

U Istočnom Sarajevu završena utakmica, Slavija pobijedila. Kad bi nepromijenjeno ostalo i pod Bijelim Brijegom bilo bi dobro! Šta dobro vrlo dobro! Ma kakvi vrlo dobro, ODLIČNO bi bilo.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 feb 2010, 16:37

sta je jel zavrsena utakmica, ili se igra dok zrinjski neizjednaci
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 28 feb 2010, 16:37

dobila zvijezda
AMAR OSIM!!!

zmajce
Kontakt:

Post Postao/la zmajce » 28 feb 2010, 16:49

Na samom kraju pao server, u najvažnijem momentu u ovom kolu. Al nek smo mi uknjižili tri boda pa nek padaju svi serveri svijeta. Čuj Kariću žuti, kakva je to politika?

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 28 feb 2010, 16:52

Čestitam!Upisali ste veoma važna tri boda.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 28 feb 2010, 16:53

csh je napisao/la:dobila zvijezda
:shock: :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

bojdo
Kontakt:

Post Postao/la bojdo » 28 feb 2010, 16:55

Svaka čast za Zvijezdu!!! ;) Ćurguz odlicno krenuo!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.