Odma pozvat neka debituje za A tim , 5-10 minuta. A poslje toga po zaslugama. Prvo U21 pa onda i seniori.Virtu4l je napisao/la:Ne bih se ja kockao sa njim, jer uvijek postoji rizik da zaigra za komšije.
[youtube][/youtube]
Ne bi valjalo da nam se desi još jedan Marić, a i Špikić mi je sumnjiv.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Samo ako dobije minutažu u Seriji A, da Prcić ne bude nezadovoljan.Ajax je napisao/la:Odma pozvat neka debituje za A tim , 5-10 minuta. A poslje toga po zaslugama. Prvo U21 pa onda i seniori.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Novi val dolazi. Husić, Stanković, Tirić, Špikić, Arslanagić, Omerbašić, Gojak, Milošević, Modić, Grahovac. Cimirot, Zolotić, Krunić, Prcić, Hodžić...
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Ja cu biti zadovoljan da barem trojica od ovih postanu dobri A reprezentativci!!!Pauleta je napisao/la:Novi val dolazi. Husić, Stanković, Tirić, Špikić, Arslanagić, Omerbašić, Gojak, Milošević, Modić, Grahovac. Cimirot, Zolotić, Krunić, Prcić, Hodžić...
Sent from Angelina's bed
Prcic je trebao dobiti poziv kada je igrao u prvoj ligi. Mozda bi se i prodao preko SP. Sada se je sve iskomplikovalo. Francuska liga je puna jeftinih talenata iz Afrike i to jako kvalitetnih igraca. Nije se lagano sada Prcicu prodati u neki prvoligaski klub. Poslje jedne solidne sezone. A uostalom njegov klub bi se trebao vratiti ponovo u prvu ligu. U svakom slucaju sada je teza situacija nego prije sto se tice poziva. A tu je jos i Vrancic koji ce igrati Bundesligu.Virtu4l je napisao/la:
Samo ako dobije minutažu u Seriji A, da Prcić ne bude nezadovoljan.
Tako to uvijek bude. Sjećam se kada je Mihael Mikić zabio Marseilleu gol, pa su ga novinari prozvali hrvatskim Owenom, a on na kraju završio u Japanu. Svi znamo da su Kučuković, Memišević, Lazarević, Škoro, Krivić, Džombić itd bili velike nade, pa na kraju ništa. Ova generacija koja dolazi mi djeluje moćno, većina ih igra u jakim klubovima, a ja bih bio zadovoljan da petorica postanu dobri A reprezentativci. Generacija Burić, Pandža, Vršajević, Salihović, Ibričić, Ibišević, Džeko je izrasla u vrhunsku i eto nas među 20 na svijetu. Bez toga nema ništa.Batko je napisao/la:Ja cu biti zadovoljan da barem trojica od ovih postanu dobri A reprezentativci!!!Pauleta je napisao/la:Novi val dolazi. Husić, Stanković, Tirić, Špikić, Arslanagić, Omerbašić, Gojak, Milošević, Modić, Grahovac. Cimirot, Zolotić, Krunić, Prcić, Hodžić...
Sent from Angelina's bed
Begović, Burić, Stanković
Francuski Lens sljedeće sezone neće moći da nastupa u francuskoj Ligue 1, iako je to pravo stekao osvajanjem drugog mjesta prošle sezone u Ligue 2. Kao razlog ovoj odluci čelnici Ligue 1 navode nedovoljna finansijska sredstva ovog kluba za takmičenje u eliti.
Umjesto Lensa, sljedeće sezone će u Ligue 1 igrati Sochaux, koji je prošlu sezonu u elitnom takmičenju završio na 18. mjestu, sa dva boda manje od Nicea.

Umjesto Lensa, sljedeće sezone će u Ligue 1 igrati Sochaux, koji je prošlu sezonu u elitnom takmičenju završio na 18. mjestu, sa dva boda manje od Nicea.
zgembo89 je napisao/la:Francuski Lens sljedeće sezone neće moći da nastupa u francuskoj Ligue 1, iako je to pravo stekao osvajanjem drugog mjesta prošle sezone u Ligue 2. Kao razlog ovoj odluci čelnici Ligue 1 navode nedovoljna finansijska sredstva ovog kluba za takmičenje u eliti.
Umjesto Lensa, sljedeće sezone će u Ligue 1 igrati Sochaux, koji je prošlu sezonu u elitnom takmičenju završio na 18. mjestu, sa dva boda manje od Nicea.![]()
- IlPrincipe
- Kontakt:
Andrej Modić danas igrao za Seniorsku ekipu Milana u prijateljskoj utakmici. Svi su bili zadivljeni njegovom današnjom izvedbom. Na kraju utakmice Inzaghi je izjavio da je Modić briljantan igrač.
Igra zadnjeg veznog, visok je, podsjeca na Rahimića građom samo što Modić ima enormno veći potencijal i tehniku. Svakako budućnost reprezentacije
Igra zadnjeg veznog, visok je, podsjeca na Rahimića građom samo što Modić ima enormno veći potencijal i tehniku. Svakako budućnost reprezentacije
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Od tih nabrojanih najvecu sansu da postanu neko i nesto imaju husic, prcic, arslanagic i modic. Poslije njih ide mozda mali deni pa omerbasic ukoliko bude se vratio isti kakav je bio prije povrede u protivnom halalit ga. Pa onda tek ostali koji imaju ali dosta manje sanse al opet najveci su nam talenti trenutni. To je moje misljenje.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Eh da je više Andrej Modića. Djeluje pričom mnogo stariji, svaka mu čast.
-
Imperator98
- Kontakt:
Kad bi Modić izrastao bar na nivo jednog Nigel De Jong-a,ja bi bio prezadovoljan.....
To sam ja isto rekao ali nadju se neki da mi kao prigovore nema minute profesionalnog nogometa. Da smo Ibrahimivica ubacili koju minutu dok je junior bio nikom ne bi bilo kivo. Hrvatska je kao nista starijeg isprobala Kovacica, Halilovica ...Ajax je napisao/la:Odma pozvat neka debituje za A tim , 5-10 minuta. A poslje toga po zaslugama. Prvo U21 pa onda i seniori.Virtu4l je napisao/la:Ne bih se ja kockao sa njim, jer uvijek postoji rizik da zaigra za komšije.
[youtube][/youtube]
Ne bi valjalo da nam se desi još jedan Marić, a i Špikić mi je sumnjiv.
Modic igra u Milanu a poznavajuci komsije ja bi bio presretan da momak debituje u repci sta prije. Ali kad bi pitali Susica za Modica on bi rekao odakle sad ovaj. Bojim se ja njega, puno cemo mi igraca izgubiti radi tupka. Jagodicu sve cestitke za ovog malca, ali ostavljanje brata u Srbiji mi mirise na rezervnu opciju. Sto prije zvanican nastup za A repku i poziv i drugom bratu.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Koliko je visok Modic ? Vidim na slici toj iznad da je poprilicno visok, na TM-u nista ne pise, ali sam nasao na google 5 ft 8 in, ali ne da mi se to pretvarati u cm..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Modić je visok 172 cm.Papastathopoulos je napisao/la:Koliko je visok Modic ? Vidim na slici toj iznad da je poprilicno visok, na TM-u nista ne pise, ali sam nasao na google 5 ft 8 in, ali ne da mi se to pretvarati u cm..
Ako laže doktor, lažem i ja, Ćema.
https://www.google.ba/search?q=5+ft+8+i ... e&ie=UTF-8" onclick="window.open(this.href);return false;
Update: ovdje sam našla da je visok 179 cm, http://footballtalentscout.net/2014/06/11/andrej-modic/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidio sam ga na prijateljskoj u Bihacu kad su igrali nedavno, i odprilike je 1.80 cm. Ovaj zadnji update mislim da je tacan @BaDa12.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Uh ako ces iskreno, mislio sam da je oko 188 otprilike, nesto mi tih 179 cm "nisko"BaDa12 je napisao/la:Modić je visok 172 cm.Papastathopoulos je napisao/la:Koliko je visok Modic ? Vidim na slici toj iznad da je poprilicno visok, na TM-u nista ne pise, ali sam nasao na google 5 ft 8 in, ali ne da mi se to pretvarati u cm..
Ako laže doktor, lažem i ja, Ćema.![]()
https://www.google.ba/search?q=5+ft+8+i ... e&ie=UTF-8" onclick="window.open(this.href);return false;
Update: ovdje sam našla da je visok 179 cm, http://footballtalentscout.net/2014/06/11/andrej-modic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Helemnejse, "espn" i "whoscored": 178 cm, "talentshunter": 180 cm, pa nek uzme koliko kome volja
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Tek je napunio 18, porast će on još par cm 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa zar je bitno koliko je visok?
Ne igra kosarku.
Ne igra kosarku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jeste li ovo primijetili na tom linku što sam postavila?

Similar type of player: Josep Guardiola
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Trenutno korisnika/ca: denza, Edincapitano, Goalgetter, GrbavicaHrammm, LeCoq, Maestro^^, muxa, random11 i 99 gostiju.