Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Ajax
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Ajax » 16 jul 2014, 19:24

Virtu4l je napisao/la:Ne bih se ja kockao sa njim, jer uvijek postoji rizik da zaigra za komšije.

[youtube][/youtube]

Ne bi valjalo da nam se desi još jedan Marić, a i Špikić mi je sumnjiv.
Odma pozvat neka debituje za A tim , 5-10 minuta. A poslje toga po zaslugama. Prvo U21 pa onda i seniori.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2014, 19:30

Ajax je napisao/la:Odma pozvat neka debituje za A tim , 5-10 minuta. A poslje toga po zaslugama. Prvo U21 pa onda i seniori.
Samo ako dobije minutažu u Seriji A, da Prcić ne bude nezadovoljan.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 16 jul 2014, 19:49

Novi val dolazi. Husić, Stanković, Tirić, Špikić, Arslanagić, Omerbašić, Gojak, Milošević, Modić, Grahovac. Cimirot, Zolotić, Krunić, Prcić, Hodžić...
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 16 jul 2014, 20:03

Pauleta je napisao/la:Novi val dolazi. Husić, Stanković, Tirić, Špikić, Arslanagić, Omerbašić, Gojak, Milošević, Modić, Grahovac. Cimirot, Zolotić, Krunić, Prcić, Hodžić...
Ja cu biti zadovoljan da barem trojica od ovih postanu dobri A reprezentativci!!!

Sent from Angelina's bed

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 jul 2014, 20:04

Virtu4l je napisao/la:
Samo ako dobije minutažu u Seriji A, da Prcić ne bude nezadovoljan.
Prcic je trebao dobiti poziv kada je igrao u prvoj ligi. Mozda bi se i prodao preko SP. Sada se je sve iskomplikovalo. Francuska liga je puna jeftinih talenata iz Afrike i to jako kvalitetnih igraca. Nije se lagano sada Prcicu prodati u neki prvoligaski klub. Poslje jedne solidne sezone. A uostalom njegov klub bi se trebao vratiti ponovo u prvu ligu. U svakom slucaju sada je teza situacija nego prije sto se tice poziva. A tu je jos i Vrancic koji ce igrati Bundesligu.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 16 jul 2014, 20:13

Batko je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:Novi val dolazi. Husić, Stanković, Tirić, Špikić, Arslanagić, Omerbašić, Gojak, Milošević, Modić, Grahovac. Cimirot, Zolotić, Krunić, Prcić, Hodžić...
Ja cu biti zadovoljan da barem trojica od ovih postanu dobri A reprezentativci!!!

Sent from Angelina's bed
Tako to uvijek bude. Sjećam se kada je Mihael Mikić zabio Marseilleu gol, pa su ga novinari prozvali hrvatskim Owenom, a on na kraju završio u Japanu. Svi znamo da su Kučuković, Memišević, Lazarević, Škoro, Krivić, Džombić itd bili velike nade, pa na kraju ništa. Ova generacija koja dolazi mi djeluje moćno, većina ih igra u jakim klubovima, a ja bih bio zadovoljan da petorica postanu dobri A reprezentativci. Generacija Burić, Pandža, Vršajević, Salihović, Ibričić, Ibišević, Džeko je izrasla u vrhunsku i eto nas među 20 na svijetu. Bez toga nema ništa.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 jul 2014, 21:58

Francuski Lens sljedeće sezone neće moći da nastupa u francuskoj Ligue 1, iako je to pravo stekao osvajanjem drugog mjesta prošle sezone u Ligue 2. Kao razlog ovoj odluci čelnici Ligue 1 navode nedovoljna finansijska sredstva ovog kluba za takmičenje u eliti.

Umjesto Lensa, sljedeće sezone će u Ligue 1 igrati Sochaux, koji je prošlu sezonu u elitnom takmičenju završio na 18. mjestu, sa dva boda manje od Nicea. :opaopa: :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 jul 2014, 22:31

zgembo89 je napisao/la:Francuski Lens sljedeće sezone neće moći da nastupa u francuskoj Ligue 1, iako je to pravo stekao osvajanjem drugog mjesta prošle sezone u Ligue 2. Kao razlog ovoj odluci čelnici Ligue 1 navode nedovoljna finansijska sredstva ovog kluba za takmičenje u eliti.

Umjesto Lensa, sljedeće sezone će u Ligue 1 igrati Sochaux, koji je prošlu sezonu u elitnom takmičenju završio na 18. mjestu, sa dva boda manje od Nicea. :opaopa: :bih:
:thumbup: :thumbup:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 jul 2014, 23:29

Andrej Modić danas igrao za Seniorsku ekipu Milana u prijateljskoj utakmici. Svi su bili zadivljeni njegovom današnjom izvedbom. Na kraju utakmice Inzaghi je izjavio da je Modić briljantan igrač.

Igra zadnjeg veznog, visok je, podsjeca na Rahimića građom samo što Modić ima enormno veći potencijal i tehniku. Svakako budućnost reprezentacije ;)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 17 jul 2014, 05:13

Od tih nabrojanih najvecu sansu da postanu neko i nesto imaju husic, prcic, arslanagic i modic. Poslije njih ide mozda mali deni pa omerbasic ukoliko bude se vratio isti kakav je bio prije povrede u protivnom halalit ga. Pa onda tek ostali koji imaju ali dosta manje sanse al opet najveci su nam talenti trenutni. To je moje misljenje.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2014, 05:41

Eh da je više Andrej Modića. Djeluje pričom mnogo stariji, svaka mu čast.

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 17 jul 2014, 10:23

Kad bi Modić izrastao bar na nivo jednog Nigel De Jong-a,ja bi bio prezadovoljan.....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 jul 2014, 10:43

Ajax je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ne bih se ja kockao sa njim, jer uvijek postoji rizik da zaigra za komšije.

[youtube][/youtube]

Ne bi valjalo da nam se desi još jedan Marić, a i Špikić mi je sumnjiv.
Odma pozvat neka debituje za A tim , 5-10 minuta. A poslje toga po zaslugama. Prvo U21 pa onda i seniori.
To sam ja isto rekao ali nadju se neki da mi kao prigovore nema minute profesionalnog nogometa. Da smo Ibrahimivica ubacili koju minutu dok je junior bio nikom ne bi bilo kivo. Hrvatska je kao nista starijeg isprobala Kovacica, Halilovica ...
Modic igra u Milanu a poznavajuci komsije ja bi bio presretan da momak debituje u repci sta prije. Ali kad bi pitali Susica za Modica on bi rekao odakle sad ovaj. Bojim se ja njega, puno cemo mi igraca izgubiti radi tupka. Jagodicu sve cestitke za ovog malca, ali ostavljanje brata u Srbiji mi mirise na rezervnu opciju. Sto prije zvanican nastup za A repku i poziv i drugom bratu.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 jul 2014, 10:46

Koliko je visok Modic ? Vidim na slici toj iznad da je poprilicno visok, na TM-u nista ne pise, ali sam nasao na google 5 ft 8 in, ali ne da mi se to pretvarati u cm..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 jul 2014, 11:08

Papastathopoulos je napisao/la:Koliko je visok Modic ? Vidim na slici toj iznad da je poprilicno visok, na TM-u nista ne pise, ali sam nasao na google 5 ft 8 in, ali ne da mi se to pretvarati u cm..
Modić je visok 172 cm.

Ako laže doktor, lažem i ja, Ćema. :thumbup:
https://www.google.ba/search?q=5+ft+8+i ... e&ie=UTF-8" onclick="window.open(this.href);return false;

Update: ovdje sam našla da je visok 179 cm, http://footballtalentscout.net/2014/06/11/andrej-modic/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jul 2014, 11:19

Vidio sam ga na prijateljskoj u Bihacu kad su igrali nedavno, i odprilike je 1.80 cm. Ovaj zadnji update mislim da je tacan @BaDa12.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 jul 2014, 11:32

BaDa12 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Koliko je visok Modic ? Vidim na slici toj iznad da je poprilicno visok, na TM-u nista ne pise, ali sam nasao na google 5 ft 8 in, ali ne da mi se to pretvarati u cm..
Modić je visok 172 cm.

Ako laže doktor, lažem i ja, Ćema. :thumbup:
https://www.google.ba/search?q=5+ft+8+i ... e&ie=UTF-8" onclick="window.open(this.href);return false;

Update: ovdje sam našla da je visok 179 cm, http://footballtalentscout.net/2014/06/11/andrej-modic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uh ako ces iskreno, mislio sam da je oko 188 otprilike, nesto mi tih 179 cm "nisko" :D

Helemnejse, "espn" i "whoscored": 178 cm, "talentshunter": 180 cm, pa nek uzme koliko kome volja :D :)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 11:42

Tek je napunio 18, porast će on još par cm ;)
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jul 2014, 11:44

Pa zar je bitno koliko je visok?
Ne igra kosarku. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 jul 2014, 11:53

Jeste li ovo primijetili na tom linku što sam postavila?
Similar type of player: Josep Guardiola
:bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Edincapitano, Goalgetter, GrbavicaHrammm, LeCoq, Maestro^^, muxa, random11 i 104 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []