Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Pogledo sam snimak utamice. Pa dobro smo igrali, imali smo 3 čiste prilike od toga smo samo 1 gol dali. A razlog što smo primili ovoliko golova je isključivo golman. Njihova krila su radila bukvalno šta su htjela. Jbg bez beka nismo mogli, a ovi štoperi i nemaju toliki Tackling zato i jesu ih prolazili. U napadu se morate bolje organizovati, razvući im malo igrače, a ne zgusnuti se i nema da 2 idu na jednu loptu, a kamoli trojica. Utakmicu imamo u Nedelju protiv @SiamonNo i imat ćemo jednu dva dana prije početka lige tj u Ponedeljak u 21:10 da malo uđete u naviku igranja utakmica. Nemamo još puno vremena, zovite Prijatelje Rođake nek prave Golmana i Beka 

- Unknown Genius
- Kontakt:
Gledao sam i ja replay i stvarno ne mogu da vjerujem koliko move-ate kroz sredinu. To se ne radi tako na FID-u. Osnovni cilj (taktika) je dati loptu na krilo, lagani low passovi iz odbrane prema njima idu, a onda ako dribling prođe dobro je, ako ne, ostali su spremni na odbranu sa dobrim pozicioniranjem.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Stigo Golman 
Sad smo prejaki, ajmo još beka treba naći. Samo teško će biti zamijeniti igračinu kao što sam ja bio hahha

Sad smo prejaki, ajmo još beka treba naći. Samo teško će biti zamijeniti igračinu kao što sam ja bio hahha

-
- Moderator
- Kontakt:
Znaci sad smo beton sa Golmanom 

Samo da još Bek da dođeGracanicaAA je napisao/la:Znaci sad smo beton sa Golmanom

Nešto sam dumanao oko formacije sinoć, obzirom da sam ja odbrana pa moram misliti jel

Zelene crte- U slučaju napada Bekovi bi trebali špartati do otprilike sredine terena, kao podrška, nešto poput Alveša i Albe
Lucio ostaje na svom mjestu, veza zna se, stranac i reformer da mijenjaju pozicije (nezz ko ima veću brzinu i dribling reformer ili sedin, koji bude imao nek ide na krilo, u sredini nam treba stameniti napadač
)
Crvene crte- u slučaju odbrane, lucio se ubacuje tik između mene i nagiba, evolution i forster drže sredinu terena, izigravaju dva DMF-a. Transformacija mora biti takva
Krila se vraćaju malo niže a napadač neka izbjegava offside zamku u slučaju kontre
Ja više nmg readjust ocjene, a treb'o sam nabiti tackling na 60, jbg
Ugl. moramo se sad dogovoriti nešto, onako općenito, da vidimo hocemo li ovu formaciju, ili neku drugu, pa da shodno njoj "bildamo" na treninzima. Jer glupo bi bilo da npr evolution bilda header, a više mu treba pass acuracy (primjer, halali evolution
).
Također, msm da trebaju postojati 2-3 tipa stopera. Jedan stameniti, ono k'o granit, neprelazan totalno, malčice sporiji, al stub bukvalno, a drugi stoper da bude onako malo "Laganiji", poput ramosa, onaj koji može povući do sredine ili se ubaciti.
Bekovi naravno moraju biti različiti, jedan kad ide u napad, drugi ostaje i obratno, jedan malko defanzivniji, drugi ofanzivniji i super. Defanzivac, tackling, dodavanje, agilnost i brzina, to je to. Sredina zna se, a napad također
I golman da ne izlijeće dalje od peterca kad ne treba i da prati uglove

Zelene crte- U slučaju napada Bekovi bi trebali špartati do otprilike sredine terena, kao podrška, nešto poput Alveša i Albe

Crvene crte- u slučaju odbrane, lucio se ubacuje tik između mene i nagiba, evolution i forster drže sredinu terena, izigravaju dva DMF-a. Transformacija mora biti takva

Ja više nmg readjust ocjene, a treb'o sam nabiti tackling na 60, jbg

Ugl. moramo se sad dogovoriti nešto, onako općenito, da vidimo hocemo li ovu formaciju, ili neku drugu, pa da shodno njoj "bildamo" na treninzima. Jer glupo bi bilo da npr evolution bilda header, a više mu treba pass acuracy (primjer, halali evolution

Također, msm da trebaju postojati 2-3 tipa stopera. Jedan stameniti, ono k'o granit, neprelazan totalno, malčice sporiji, al stub bukvalno, a drugi stoper da bude onako malo "Laganiji", poput ramosa, onaj koji može povući do sredine ili se ubaciti.
Bekovi naravno moraju biti različiti, jedan kad ide u napad, drugi ostaje i obratno, jedan malko defanzivniji, drugi ofanzivniji i super. Defanzivac, tackling, dodavanje, agilnost i brzina, to je to. Sredina zna se, a napad također

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
I ja sam tako nešto bio sinoć zamislio, samo ne mogu igrati oba napadača jer imat će -20% na skilove, a umjesto tog jednog napadača po strani bilo bi drugo krilo, tj Unofficial il Bavarin, oni će se morati pomiriti sa tim da se rotiraju isto kao i napadačiZahaKING je napisao/la:Nešto sam dumanao oko formacije sinoć, obzirom da sam ja odbrana pa moram misliti jel![]()
Zelene crte- U slučaju napada Bekovi bi trebali špartati do otprilike sredine terena, kao podrška, nešto poput Alveša i AlbeLucio ostaje na svom mjestu, veza zna se, stranac i reformer da mijenjaju pozicije (nezz ko ima veću brzinu i dribling reformer ili sedin, koji bude imao nek ide na krilo, u sredini nam treba stameniti napadač
)
Crvene crte- u slučaju odbrane, lucio se ubacuje tik između mene i nagiba, evolution i forster drže sredinu terena, izigravaju dva DMF-a. Transformacija mora biti takvaKrila se vraćaju malo niže a napadač neka izbjegava offside zamku u slučaju kontre
![]()
Ja više nmg readjust ocjene, a treb'o sam nabiti tackling na 60, jbg![]()
Ugl. moramo se sad dogovoriti nešto, onako općenito, da vidimo hocemo li ovu formaciju, ili neku drugu, pa da shodno njoj "bildamo" na treninzima. Jer glupo bi bilo da npr evolution bilda header, a više mu treba pass acuracy (primjer, halali evolution).

Znači SMovi i CF kad je njihov napad nek stoje na centru svi i da budu što više razvučeni jer beskorisni su oni u odbrani sa svojim tacklingom 20

**** 'će im zaha majku slijedeći put

- Evolution87
- Kontakt:
Zar ne moze npr Unofficial na lijevo, a Bavarian na desno krilo. Da nam ne igraju stranci kad vec imamo igrace sa foruma. A bilo bi najbolje da neko od ova dva napadaca napravi beka da budemo pokriveni na svim pozicijama.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Realno stranac nam je najjači igračEvolution87 je napisao/la:Zar ne moze npr Unofficial na lijevo, a Bavarian na desno krilo. Da nam ne igraju stranci kad vec imamo igrace sa foruma. A bilo bi najbolje da neko od ova dva napadaca napravi beka da budemo pokriveni na svim pozicijama.

Samo ne znam kako ga uspiju zaustaviti, ima covjek dribbling 100

Nezz na kojoj poziciji je bio sinoć? Ako je CM, mozda je tu bio problem sa tih -20%

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Forster je napisao/la:Realno stranac nam je najjači igračEvolution87 je napisao/la:Zar ne moze npr Unofficial na lijevo, a Bavarian na desno krilo. Da nam ne igraju stranci kad vec imamo igrace sa foruma. A bilo bi najbolje da neko od ova dva napadaca napravi beka da budemo pokriveni na svim pozicijama.![]()
Nezz na kojoj poziciji je bio sinoć? Ako je CM, mozda je tu bio problem sa tih -20%
Jest bio je na CM i im'o je -20%. A morat ćemo se rotirati malo jbg

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Može, džoker s klupe. Nemam ništa protiv da budem na klupi, dok se ne razvijem u nekog dobrog igrača i dok ne pohvatam sve konce ove igre. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A i nema bas neke ostale skilove.Jer za uspjesan dribling nije bitno samo nabit dribling do kraja.Ovom fali BC i agility za pocetak.BelminM23 je napisao/la:Forster je napisao/la:Realno stranac nam je najjači igračEvolution87 je napisao/la:Zar ne moze npr Unofficial na lijevo, a Bavarian na desno krilo. Da nam ne igraju stranci kad vec imamo igrace sa foruma. A bilo bi najbolje da neko od ova dva napadaca napravi beka da budemo pokriveni na svim pozicijama.![]()
Jest bio je na CM i im'o je -20%. A morat ćemo se rotirati malo jbg
ne dirajte portugalca, sinoć se otkrio jednom fenomenalno kad sam ga naš'o
vidi se ta neka razlika, naši k'o muhe na ....a on fino igra
samo brate ove ocjene sporo rastu

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Presporo, ovim tempom ocjenu 80-85 ću imati za nekih 10 godina.ZahaKING je napisao/la:ne dirajte portugalca, sinoć se otkrio jednom fenomenalno kad sam ga naš'ovidi se ta neka razlika, naši k'o muhe na ....a on fino igra
![]()
![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Može, džoker s klupe. Nemam ništa protiv da budem na klupi, dok se ne razvijem u nekog dobrog igrača i dok ne pohvatam sve konce ove igre.
Ma svi smo mi isti, svi smo 18godišnjaci, a i u ligi su svi tako, nema niko neku prednost što se tiče skilova, samo Iskustvno.

- Unknown Genius
- Kontakt:
To i jest' draž ove igre.Unofficialpage je napisao/la:Presporo, ovim tempom ocjenu 80-85 ću imati za nekih 10 godina.ZahaKING je napisao/la:ne dirajte portugalca, sinoć se otkrio jednom fenomenalno kad sam ga naš'ovidi se ta neka razlika, naši k'o muhe na ....a on fino igra
![]()
![]()
samo brate ove ocjene sporo rastu![]()
Mada, nije sve u skilovima.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Još nešto za tog Portugalca, njemu nemojte davati loptu da se on bori za nju, ako se on bude borio za loptu nema šanse da je uzme. morate mu dati loptu da je čistu uzme, tek onda može driblat. al džaba mu kad mu je pass i šut ko kura.ac jučer je tako zijanio jendu priliku 

Zagubio se malo post...niste jos potvrdiliSiamoNoi je napisao/la:Evo ESSf potvrdite ovu 20.7. u 20:00 UTC:http://forum.footballidentity.com/defau ... ost2747123

Eto potvrđenoSiamoNoi je napisao/la:Zagubio se malo post...niste jos potvrdiliSiamoNoi je napisao/la:Evo ESSf potvrdite ovu 20.7. u 20:00 UTC:http://forum.footballidentity.com/defau ... ost2747123

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.