Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

BelminM23
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la BelminM23 » 17 jul 2014, 13:48

Pogledo sam snimak utamice. Pa dobro smo igrali, imali smo 3 čiste prilike od toga smo samo 1 gol dali. A razlog što smo primili ovoliko golova je isključivo golman. Njihova krila su radila bukvalno šta su htjela. Jbg bez beka nismo mogli, a ovi štoperi i nemaju toliki Tackling zato i jesu ih prolazili. U napadu se morate bolje organizovati, razvući im malo igrače, a ne zgusnuti se i nema da 2 idu na jednu loptu, a kamoli trojica. Utakmicu imamo u Nedelju protiv @SiamonNo i imat ćemo jednu dva dana prije početka lige tj u Ponedeljak u 21:10 da malo uđete u naviku igranja utakmica. Nemamo još puno vremena, zovite Prijatelje Rođake nek prave Golmana i Beka :D

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 17 jul 2014, 13:51

Gledao sam i ja replay i stvarno ne mogu da vjerujem koliko move-ate kroz sredinu. To se ne radi tako na FID-u. Osnovni cilj (taktika) je dati loptu na krilo, lagani low passovi iz odbrane prema njima idu, a onda ako dribling prođe dobro je, ako ne, ostali su spremni na odbranu sa dobrim pozicioniranjem.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 jul 2014, 14:01

Stigo Golman :)

Sad smo prejaki, ajmo još beka treba naći. Samo teško će biti zamijeniti igračinu kao što sam ja bio hahha :cool:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 17 jul 2014, 14:09

Znaci sad smo beton sa Golmanom :zviz:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 jul 2014, 14:18

GracanicaAA je napisao/la:Znaci sad smo beton sa Golmanom :zviz:
Samo da još Bek da dođe :)

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 17 jul 2014, 14:21

Nešto sam dumanao oko formacije sinoć, obzirom da sam ja odbrana pa moram misliti jel :mrgreen:
slika

Zelene crte- U slučaju napada Bekovi bi trebali špartati do otprilike sredine terena, kao podrška, nešto poput Alveša i Albe :mrgreen: Lucio ostaje na svom mjestu, veza zna se, stranac i reformer da mijenjaju pozicije (nezz ko ima veću brzinu i dribling reformer ili sedin, koji bude imao nek ide na krilo, u sredini nam treba stameniti napadač :mrgreen: )

Crvene crte- u slučaju odbrane, lucio se ubacuje tik između mene i nagiba, evolution i forster drže sredinu terena, izigravaju dva DMF-a. Transformacija mora biti takva :mrgreen: Krila se vraćaju malo niže a napadač neka izbjegava offside zamku u slučaju kontre :thumbup:
Ja više nmg readjust ocjene, a treb'o sam nabiti tackling na 60, jbg :crazy:
Ugl. moramo se sad dogovoriti nešto, onako općenito, da vidimo hocemo li ovu formaciju, ili neku drugu, pa da shodno njoj "bildamo" na treninzima. Jer glupo bi bilo da npr evolution bilda header, a više mu treba pass acuracy (primjer, halali evolution :mrgreen: ).
Također, msm da trebaju postojati 2-3 tipa stopera. Jedan stameniti, ono k'o granit, neprelazan totalno, malčice sporiji, al stub bukvalno, a drugi stoper da bude onako malo "Laganiji", poput ramosa, onaj koji može povući do sredine ili se ubaciti.

Bekovi naravno moraju biti različiti, jedan kad ide u napad, drugi ostaje i obratno, jedan malko defanzivniji, drugi ofanzivniji i super. Defanzivac, tackling, dodavanje, agilnost i brzina, to je to. Sredina zna se, a napad također
I golman da ne izlijeće dalje od peterca kad ne treba i da prati uglove :D
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 jul 2014, 14:36

ZahaKING je napisao/la:Nešto sam dumanao oko formacije sinoć, obzirom da sam ja odbrana pa moram misliti jel :mrgreen:
slika

Zelene crte- U slučaju napada Bekovi bi trebali špartati do otprilike sredine terena, kao podrška, nešto poput Alveša i Albe :mrgreen: Lucio ostaje na svom mjestu, veza zna se, stranac i reformer da mijenjaju pozicije (nezz ko ima veću brzinu i dribling reformer ili sedin, koji bude imao nek ide na krilo, u sredini nam treba stameniti napadač :mrgreen: )

Crvene crte- u slučaju odbrane, lucio se ubacuje tik između mene i nagiba, evolution i forster drže sredinu terena, izigravaju dva DMF-a. Transformacija mora biti takva :mrgreen: Krila se vraćaju malo niže a napadač neka izbjegava offside zamku u slučaju kontre :thumbup:
Ja više nmg readjust ocjene, a treb'o sam nabiti tackling na 60, jbg :crazy:
Ugl. moramo se sad dogovoriti nešto, onako općenito, da vidimo hocemo li ovu formaciju, ili neku drugu, pa da shodno njoj "bildamo" na treninzima. Jer glupo bi bilo da npr evolution bilda header, a više mu treba pass acuracy (primjer, halali evolution :mrgreen: ).
Također, msm da trebaju postojati 2-3 tipa stopera. Jedan stameniti, ono k'o granit, neprelazan totalno, malčice sporiji, al stub bukvalno, a drugi stoper da bude onako malo "Laganiji", poput ramosa, onaj koji može povući do sredine ili se ubaciti.

Bekovi naravno moraju biti različiti, jedan kad ide u napad, drugi ostaje i obratno, jedan malko defanzivniji, drugi ofanzivniji i super. Defanzivac, tackling, dodavanje, agilnost i brzina, to je to. Sredina zna se, a napad također
I golman da ne izlijeće dalje od peterca kad ne treba i da prati uglove :D
I ja sam tako nešto bio sinoć zamislio, samo ne mogu igrati oba napadača jer imat će -20% na skilove, a umjesto tog jednog napadača po strani bilo bi drugo krilo, tj Unofficial il Bavarin, oni će se morati pomiriti sa tim da se rotiraju isto kao i napadači :njanjanja:

Znači SMovi i CF kad je njihov napad nek stoje na centru svi i da budu što više razvučeni jer beskorisni su oni u odbrani sa svojim tacklingom 20 ;) Tako da ako se vrate u odbrani samo gubimo u napadu, a u odbrani imamo neki mali plusić.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 17 jul 2014, 14:38

**** 'će im zaha majku slijedeći put :urnebes: :lol: :lol:
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 jul 2014, 14:42

Zar ne moze npr Unofficial na lijevo, a Bavarian na desno krilo. Da nam ne igraju stranci kad vec imamo igrace sa foruma. A bilo bi najbolje da neko od ova dva napadaca napravi beka da budemo pokriveni na svim pozicijama.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 17 jul 2014, 14:46

Evolution87 je napisao/la:Zar ne moze npr Unofficial na lijevo, a Bavarian na desno krilo. Da nam ne igraju stranci kad vec imamo igrace sa foruma. A bilo bi najbolje da neko od ova dva napadaca napravi beka da budemo pokriveni na svim pozicijama.
Realno stranac nam je najjači igrač :D

Samo ne znam kako ga uspiju zaustaviti, ima covjek dribbling 100 :?

Nezz na kojoj poziciji je bio sinoć? Ako je CM, mozda je tu bio problem sa tih -20% :)
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 jul 2014, 14:54

Forster je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Zar ne moze npr Unofficial na lijevo, a Bavarian na desno krilo. Da nam ne igraju stranci kad vec imamo igrace sa foruma. A bilo bi najbolje da neko od ova dva napadaca napravi beka da budemo pokriveni na svim pozicijama.

Nezz na kojoj poziciji je bio sinoć? Ako je CM, mozda je tu bio problem sa tih -20% :)

Jest bio je na CM i im'o je -20%. A morat ćemo se rotirati malo jbg :cool:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 jul 2014, 15:07

Može, džoker s klupe. Nemam ništa protiv da budem na klupi, dok se ne razvijem u nekog dobrog igrača i dok ne pohvatam sve konce ove igre. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 jul 2014, 15:38

BelminM23 je napisao/la:
Forster je napisao/la:

Jest bio je na CM i im'o je -20%. A morat ćemo se rotirati malo jbg :cool:
A i nema bas neke ostale skilove.Jer za uspjesan dribling nije bitno samo nabit dribling do kraja.Ovom fali BC i agility za pocetak.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 17 jul 2014, 15:43

ne dirajte portugalca, sinoć se otkrio jednom fenomenalno kad sam ga naš'o :clap: vidi se ta neka razlika, naši k'o muhe na ....a on fino igra :mrgreen: :urnebes:
samo brate ove ocjene sporo rastu :yawn:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 jul 2014, 15:52

ZahaKING je napisao/la:ne dirajte portugalca, sinoć se otkrio jednom fenomenalno kad sam ga naš'o :clap: vidi se ta neka razlika, naši k'o muhe na ....a on fino igra :mrgreen: :urnebes:
Presporo, ovim tempom ocjenu 80-85 ću imati za nekih 10 godina. :D :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 jul 2014, 15:53

Unofficialpage je napisao/la:Može, džoker s klupe. Nemam ništa protiv da budem na klupi, dok se ne razvijem u nekog dobrog igrača i dok ne pohvatam sve konce ove igre. :D

Ma svi smo mi isti, svi smo 18godišnjaci, a i u ligi su svi tako, nema niko neku prednost što se tiče skilova, samo Iskustvno.

:opaopa:

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 17 jul 2014, 15:55

Unofficialpage je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:ne dirajte portugalca, sinoć se otkrio jednom fenomenalno kad sam ga naš'o :clap: vidi se ta neka razlika, naši k'o muhe na ....a on fino igra :mrgreen: :urnebes:
Presporo, ovim tempom ocjenu 80-85 ću imati za nekih 10 godina. :D :lol:
To i jest' draž ove igre.

Mada, nije sve u skilovima. :kafa:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 jul 2014, 16:07

Još nešto za tog Portugalca, njemu nemojte davati loptu da se on bori za nju, ako se on bude borio za loptu nema šanse da je uzme. morate mu dati loptu da je čistu uzme, tek onda može driblat. al džaba mu kad mu je pass i šut ko kura.ac jučer je tako zijanio jendu priliku :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 jul 2014, 16:16

SiamoNoi je napisao/la:Evo ESSf potvrdite ovu 20.7. u 20:00 UTC:http://forum.footballidentity.com/defau ... ost2747123
Zagubio se malo post...niste jos potvrdili :grin:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 jul 2014, 16:18

SiamoNoi je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Evo ESSf potvrdite ovu 20.7. u 20:00 UTC:http://forum.footballidentity.com/defau ... ost2747123
Zagubio se malo post...niste jos potvrdili :grin:
Eto potvrđeno :D

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.