Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Otelo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Otelo » 17 jul 2014, 21:53

Tan prekucao :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 17 jul 2014, 21:54

Moj Nedime, tim područjem, regijom Donetsk patroliraju ta ruska separatistička ghovna. Nema tu vojnika ni sekunde, to ti je bagra koja ima vojno-materijalno-ekonomsku pomoć Rusije i nada se otcjepljenju kao i RS. Obzirom da im je mentalitet isti, znači ne vojnički nego divljački, ta bagra se napije votke i čega već i onda gađaju šta stignu. On pijan ne može razlikovati civilni cilj od vojnog, posebno kad se zna da Ukrajinska vojska zna nadlijetati s bombarderima, AWACSima i MIGovima. Samo su naciljali i poslali raketu zemlja-zrak i ćao ćao amore :oops:

Čudi me da već Putin nije optužio vladu i vojsku legitimne države Ukrajine, na čiji teritorij su rusi upali i "potpalili" ove budale da ratuju i traže otcjepljenje :crazy:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 17 jul 2014, 22:57

ja jednostavno ne upirem u nekog prst i krivim ga za smrt 300 nevinih ljudi tek tako.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jul 2014, 23:00

soxx je napisao/la:Znal iko dal se rasprodaju karte za brodolom u Tuzli? KOntam ici i vidim karte vec izasle u prodaju. Samo ne bih volio kupit kartu a na kraju ne otici. Npr nikad ne znam hocel me zvat nedjelju da radim.
Odakle si?

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 17 jul 2014, 23:12

nedim93 je napisao/la:ja jednostavno ne upirem u nekog prst i krivim ga za smrt 300 nevinih ljudi tek tako.
Pa zar nije očito? Nije oboren avion raketom između Sarajeva i Tuzle, nego kad je nadlijetao prostor koji kontrolišu rusi + separatisti kuknjava
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jul 2014, 23:24

[youtube][/youtube]

:opaopa: :opaopa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 17 jul 2014, 23:29

ZahaKING je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:ja jednostavno ne upirem u nekog prst i krivim ga za smrt 300 nevinih ljudi tek tako.
Pa zar nije očito? Nije oboren avion raketom između Sarajeva i Tuzle, nego kad je nadlijetao prostor koji kontrolišu rusi + separatisti kuknjava
možda neke zainteresovane strane ko zna

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 17 jul 2014, 23:29

Amerika i Izrael :silent: Rusi nisu 100%

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jul 2014, 23:34

ZahaKING je napisao/la:Amerika i Izrael :silent: Rusi nisu 100%
Gruzija :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jul 2014, 23:35

Zivimo u jednoj od najboljih zemalja na svijetu. Sve imamo, samo ne shvatamo da imamo..

Ispred nas je samo Skandinavija, samo sto smo mi seljadija pa ne znamo iskoristiti ovo kako treba. Ali generalno jedna od najsigurnijih i najmirnijih zemalja na svijetu za normalnog covjeka.

brazzo
Kontakt:

Re: $: Chat

Post Postao/la brazzo » 17 jul 2014, 23:37

tuzlak1987 je napisao/la:Zivimo u jednoj od najboljih zemalja na svijetu. Sve imamo, samo ne shvatamo da imamo..

Ispred nas je samo Skandinavija, samo sto smo mi seljadija pa ne znamo iskoristiti ovo kako treba. Ali generalno jedna od najsigurnijih i najmirnijih zemalja na svijetu za normalnog covjeka.
:) kakve li tebe miline pucaju dok ovo pises..kad te popusti opet ces past u behut

Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 jul 2014, 23:37

Malo je indikativno da je avion pao baš iznad teritorije koju kontrolišu separatisti. Ponašanje oko eventualne istrage može nam otkriti puno toga i prije same istrage.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jul 2014, 23:39

brazzo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zivimo u jednoj od najboljih zemalja na svijetu. Sve imamo, samo ne shvatamo da imamo..

:) kakve li tebe miline pucaju dok ovo pises..kad te popusti opet ces past u behut

slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jul 2014, 23:41

brazzo je napisao/la:

Ma kakvi, mi mislimo negdje drugo je bolje pa idemo vani, a tamo budemo maksimalno donja srednja klasa :mrgreen:

Ovi Ameri sto predstavljaju na TV sve prevara, odes tamo prosjaka ko u prici. Prikazuju na TV neke uspjesne crnce, a tamo druga stvar kad izadjes na ulicu.. Da ne pricam o tome kolika je sansa da naebes ni kriv ni duzan :urnebes:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jul 2014, 23:42

Pa americki mediji su poznati po "farbanju" istine a pogotovo:
slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 jul 2014, 23:46

Ljudi gdje nam je Legenda? :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jul 2014, 23:47

Cartman je napisao/la:Ljudi gdje nam je Legenda? :(
Ne's vjerovati ali zaposlio se :lol:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 17 jul 2014, 23:47

ZahaKING je napisao/la:Amerika i Izrael :silent: Rusi nisu 100%
Pa možda i je Amerika, i okrive Ruse. Simple as that :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 jul 2014, 23:50

Otelo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ljudi gdje nam je Legenda? :(
Ne's vjerovati ali zaposlio se :lol:
I vec zaboravio sirotinju sa foruma. Hajde neka. :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jul 2014, 23:52

Evo moje neko misljenje, oni talibani su tako u Afganistanu skidali avione sa zemlja-zrak projektilima, opremom koju su dobili od Amera. Mislim da ga je skinuo neki poluamater bukvalno..

Mislim ovdje najvise imaju pravo da se ljute Holandjani, 154 mrtva imaju. Ni krivi ni duzni.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.