Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tan prekucao 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moj Nedime, tim područjem, regijom Donetsk patroliraju ta ruska separatistička ghovna. Nema tu vojnika ni sekunde, to ti je bagra koja ima vojno-materijalno-ekonomsku pomoć Rusije i nada se otcjepljenju kao i RS. Obzirom da im je mentalitet isti, znači ne vojnički nego divljački, ta bagra se napije votke i čega već i onda gađaju šta stignu. On pijan ne može razlikovati civilni cilj od vojnog, posebno kad se zna da Ukrajinska vojska zna nadlijetati s bombarderima, AWACSima i MIGovima. Samo su naciljali i poslali raketu zemlja-zrak i ćao ćao amore
Čudi me da već Putin nije optužio vladu i vojsku legitimne države Ukrajine, na čiji teritorij su rusi upali i "potpalili" ove budale da ratuju i traže otcjepljenje
Čudi me da već Putin nije optužio vladu i vojsku legitimne države Ukrajine, na čiji teritorij su rusi upali i "potpalili" ove budale da ratuju i traže otcjepljenje
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
ja jednostavno ne upirem u nekog prst i krivim ga za smrt 300 nevinih ljudi tek tako.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odakle si?soxx je napisao/la:Znal iko dal se rasprodaju karte za brodolom u Tuzli? KOntam ici i vidim karte vec izasle u prodaju. Samo ne bih volio kupit kartu a na kraju ne otici. Npr nikad ne znam hocel me zvat nedjelju da radim.
Pa zar nije očito? Nije oboren avion raketom između Sarajeva i Tuzle, nego kad je nadlijetao prostor koji kontrolišu rusi + separatisti kuknjavanedim93 je napisao/la:ja jednostavno ne upirem u nekog prst i krivim ga za smrt 300 nevinih ljudi tek tako.
[youtube][/youtube]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
možda neke zainteresovane strane ko znaZahaKING je napisao/la:Pa zar nije očito? Nije oboren avion raketom između Sarajeva i Tuzle, nego kad je nadlijetao prostor koji kontrolišu rusi + separatisti kuknjavanedim93 je napisao/la:ja jednostavno ne upirem u nekog prst i krivim ga za smrt 300 nevinih ljudi tek tako.
Amerika i Izrael
Rusi nisu 100%
GruzijaZahaKING je napisao/la:Amerika i IzraelRusi nisu 100%
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zivimo u jednoj od najboljih zemalja na svijetu. Sve imamo, samo ne shvatamo da imamo..
Ispred nas je samo Skandinavija, samo sto smo mi seljadija pa ne znamo iskoristiti ovo kako treba. Ali generalno jedna od najsigurnijih i najmirnijih zemalja na svijetu za normalnog covjeka.
Ispred nas je samo Skandinavija, samo sto smo mi seljadija pa ne znamo iskoristiti ovo kako treba. Ali generalno jedna od najsigurnijih i najmirnijih zemalja na svijetu za normalnog covjeka.
Re: $: Chat
tuzlak1987 je napisao/la:Zivimo u jednoj od najboljih zemalja na svijetu. Sve imamo, samo ne shvatamo da imamo..
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Malo je indikativno da je avion pao baš iznad teritorije koju kontrolišu separatisti. Ponašanje oko eventualne istrage može nam otkriti puno toga i prije same istrage.
brazzo je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Zivimo u jednoj od najboljih zemalja na svijetu. Sve imamo, samo ne shvatamo da imamo..
Ispred nas je samo Skandinavija, samo sto smo mi seljadija pa ne znamo iskoristiti ovo kako treba. Ali generalno jedna od najsigurnijih i najmirnijih zemalja na svijetu za normalnog covjeka.kakve li tebe miline pucaju dok ovo pises..kad te popusti opet ces past u behut

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kakvi, mi mislimo negdje drugo je bolje pa idemo vani, a tamo budemo maksimalno donja srednja klasabrazzo je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Zivimo u jednoj od najboljih zemalja na svijetu. Sve imamo, samo ne shvatamo da imamo..
Ispred nas je samo Skandinavija, samo sto smo mi seljadija pa ne znamo iskoristiti ovo kako treba. Ali generalno jedna od najsigurnijih i najmirnijih zemalja na svijetu za normalnog covjeka.kakve li tebe miline pucaju dok ovo pises..kad te popusti opet ces past u behut
Ovi Ameri sto predstavljaju na TV sve prevara, odes tamo prosjaka ko u prici. Prikazuju na TV neke uspjesne crnce, a tamo druga stvar kad izadjes na ulicu.. Da ne pricam o tome kolika je sansa da naebes ni kriv ni duzan
Pa americki mediji su poznati po "farbanju" istine a pogotovo:

Ljudi gdje nam je Legenda? 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne's vjerovati ali zaposlio seCartman je napisao/la:Ljudi gdje nam je Legenda?
Pa možda i je Amerika, i okrive Ruse. Simple as thatZahaKING je napisao/la:Amerika i IzraelRusi nisu 100%
I vec zaboravio sirotinju sa foruma. Hajde neka.Otelo je napisao/la:Ne's vjerovati ali zaposlio seCartman je napisao/la:Ljudi gdje nam je Legenda?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo moje neko misljenje, oni talibani su tako u Afganistanu skidali avione sa zemlja-zrak projektilima, opremom koju su dobili od Amera. Mislim da ga je skinuo neki poluamater bukvalno..
Mislim ovdje najvise imaju pravo da se ljute Holandjani, 154 mrtva imaju. Ni krivi ni duzni.
Mislim ovdje najvise imaju pravo da se ljute Holandjani, 154 mrtva imaju. Ni krivi ni duzni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.